Помогаийте за програма :)

12.11.10
13:00

Тренирам от около 6 месеца.В последно време съм в застой и реших да почна по някакъв сплит.Не се наемам сам да си правя програмите и затова помолих един авер да ми изготви:
Понеделник:
1.Бицепс
2.Трицепс
3.Корем

Вторник:Почивка

Сряда:
1.Гърди
2.Гръб
Четвъртак:Почивка

Петък:
1.рамо
2.предмишница
3.трапец
4.корем
Събота:
1.Крака
2.Корем
Неделя:Почивка

Каза ми че не е много сигорен дали е подходяща и да питам тук
1.85см 76кг цел:ММ

гърди и гръб в един ден... много хардкор тренира твоя приятел... по-добре разхвърляй рамото тоест ( гърди + предно средно рамо ) и (гръб + задно рамо ) така тренираш пак гърдите,гърба и раменете в два дена ;)

12.11.10
13:27

казано от str1ker.1 на 12.11.10, 13:00:

Тренирам от около 6 месеца.В последно време съм в застой и реших да почна по някакъв сплит.Не се наемам сам да си правя програмите и затова помолих един авер да ми изготви:
Понеделник:
1.Бицепс
2.Трицепс
3.Корем

Вторник:Почивка

Сряда:
1.Гърди
2.Гръб
Четвъртак:Почивка

Петък:
1.рамо
2.предмишница
3.трапец
4.корем
Събота:
1.Крака
2.Корем
Неделя:Почивка

Каза ми че не е много сигорен дали е подходяща и да питам тук
1.85см 76кг цел:ММ

Много е добра програмата ! Коремът няма смисъл да го тренираш повече от 2 пъти.

12.11.10
17:59

Да  емного добра програма .Идиния ден имаш тънкото бицепсце+малкото трицепсче, а другия гърди и гръб.Ти луд ли си?

12.11.10
18:38

казано от PULLUP на 12.11.10, 17:59:

Да  емного добра програма .Идиния ден имаш тънкото бицепсце+малкото трицепсче, а другия гърди и гръб.Ти луд ли си?

Преди тренира гърди + трицепс и гръб + бицепс... не беше голям ефекта

12.11.10
18:40

Храната е всичко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1