13.11.10
10:11
Здравейте на 17 години съм тежа 87,700 кг. висок съм 193 см. тренирам от 12.IX.2010 тренирам с тази програма : http://www.bb-team.org/workout/1358/#axzz159gAWirm с леки изменения от инструктора ми качил съм 2,700 от както тренирам и мисля че това е добре не съм сигурен още съм невежа в тази област вие ще кажете . Единствената проблемна зона ми е корема имам 3-4 кила които трябва да премахна от там и много ме дразнят та ако някой може да ми помогне, да ми каже как мога да премахна килограмите от корема ще съм много благодарен :)
Темата беше редактирана от Mr. Muscle на 13.11.10 10:12.
13.11.10
11:15
Ми... цели ;? , да направя красиво,атлетично и здраво тяло след като съм влязъл във фитнеса тoва ми е целтa :) Просто искам някакъв съвет как да премахна корема защото нямам нещо друго за сваляне... също така как мога да разбера колко % подкожни мазнини имам? Бях почнал една диета за покачване на маса http://www.bgstuff.net/za-myja/dieti-za-myje/5210-dieti-za-pokachvane-na-muskulna-masa но не можах да издържа всеки ден да ставам преди училище и да ям и се отказах , ако почна да правя диетата ,тренирам за поакчване на мускулна маса и същевременно правя кардио,за да са сваля кг в корема. Кардиото няма ли да се отрази и на мускулната маса или ще се смъква само мазнина? Незнам още съм новобранец но така мисля... няма ли да се забави покачването с това кардио или ще има някакъв баланс ще горя мазнини и ще се качвва маса? Защото не искам да почна кардо и изведнъж да стана някаква хърба :D
Мнението беше редактирано от Mr. Muscle на 13.11.10 11:26.
Мисля че целта на всеки качващ мускулна маса иска и в същото време да гори мазнини. Аз те съветвам докато се старай да качиш мускулна маса. После като дойде пролетта прави НВД и яко кардио. Аз също направих корем и дупе, но то не ме притеснява сега ;)
13.11.10
11:42
Кво е тва “НВД” ? Викаш значи сега цяла зима да качвам и като дойде пролетта да почна да орефелявам?
НВД - Нисковъглехидратна диета. Използва се когато искаш да свалиш мазнини. Много хора я препоръчват - други пък не. За мен най-добро е РБД - Равномерно балансиран хранителен режим.
13.11.10
12:22
Днес ще ходя да правя малко кардио и корем няма проблеми нали,или греша?
13.11.10
14:30
казано от Mr. Muscle на 13.11.10, 12:22:
Днес ще ходя да правя малко кардио и корем няма проблеми нали,или греша?
Няма проблем :)
Започни да ограничаваш тестяното и сладкото лека, полека.Алкохола и газираното също. Пролетта ги спри напълно, замени хляба(ако ядеш такъв) с пълнозърнест и резултатите ще дойдат :)
казано от the_ace на 13.11.10, 11:33:
Мисля че целта на всеки качващ мускулна маса иска и в същото време да гори мазнини. Аз те съветвам докато се старай да качиш мускулна маса. После като дойде пролетта прави НВД и яко кардио.
И аз съм на същата практика, брато :) Абсолютно безпогрешка е за мен и винаги върши работа, стига да имаш желание и мотивация :)
Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 13.11.10 14:31.