13.11.10
15:08
Значи тренирам от съвсем скоро до сега съм имал 3 тренировки! Не искам прекалено голяма ръка и прочие!
понеделник - няма
вторник - няма
сряда - бицепс, трицепс, гръб (трапец, корем, кардио всеки път)
четвъртък - рамо, гърди, крака (не правя) вместо това бягам (трапец, корем, кардио всеки път)
петък - няма
събота - бицепс, трицепс, гръб (трапец, корем, кардио всеки път)
неделя - рамо, гърди, крака (не правя) вместо това бягам (трапец, корем, кардио всеки път)
Преди фитнес 2 филийки пълнозърност хляб с лютеница (за бавен въглехидрат да имам енергия)
След фитнес като се прибера 3 лъжици мед за да се възтановя (поне така знам)
след 7 спирам въглехидратите. Искам да ви попитам дали ще има ефект?
на 16 съм - 171 71 килограма в фитнеса (вкъщи 69 Very Happy) Искам релеф Smile
Първо почни със кръгова тренировка, опиши как се храниш, тази храна е под всякаква критика. Тренираш първо малка мускулна група, после тренираш голяма, почни първо със по-голямата, после малката. Маса във краката от бягане няма да направиш. От тази програма нищо няма направиш, най-много да претренираш. бицепс,трицепс,гръб,гърди,рамо 2 пъти седмично трениране, не очаквай разстеж. Релеф едва ли ти трябва, особено зимата.
13.11.10
16:13
Еми пич кажи какво да ям тогава! Искам да сваля корема и да оформя преса поне след зимата да съм 6 точки поне в корема!
и програма само, че ако може в същите дни дето ми е тая !
Мнението беше редактирано от kokooooooo на 13.11.10 16:27.
13.11.10
16:53
казано от westdogg на 13.11.10, 16:40:
И програмата и храната са ти мнооооо зле !
Добре, разбрах поне кажи ми програма и храни които да консумирам. моля другите поне не пишете такива мнения!
Като почнат някои хора(60%) ама кажи ми тва, ама кажи ми онова.Чети и се интересувай, след време ще разбереш.Не очаквай някой да ти напише програма заедно с режим ;)
13.11.10
22:08
Е какво да гледам целия нет прерових! Тези, които писаха тук са професори в тая област.. Защо да не кажат като знаят?
Хаха целия нет проверил..много мъка ей.. Прочети за ввд, качи някой друг килограм и тогава мисли за релеф..
13.11.10
23:16
казано от Rikoo на 13.11.10, 22:16:
Хаха целия нет проверил..много мъка ей.. Прочети за ввд, качи някой друг килограм и тогава мисли за релеф..
Точно сега искам да започна на чисто с програма и да горя мазнините и да орелефявам това е за сега ако някой може да помогне нека да пише да го намеря някъде да ми каже какво да правя :)