система за релеф

15.11.10
10:01

на 17 години съм 174см висок 56кг тежа и искам да почна да тренирам можили дами дадете няква програма за релеф, дане е мн пренатоварен ако можи

15.11.10
10:04

174, 56кг. Искаш релеф, на какво ще го правиш този релеф на костите ли ?

15.11.10
12:39

хахаха ти самоубиец ли си :Д:Д

първо мини през продължителна и тежка програма за маса, за да станеш поне 70 кила и после като направиш програма за релеф ше има на какво да се появи тоя релеф :)

казано от Dani Dimitrov на 15.11.10, 13:16:

първо мини през продължителна и тежка програма за маса, за да станеш поне 70 кила и после като направиш програма за релеф ше има на какво да се появи тоя релеф :)

x2. Като тия 70 кила трябва да са от мускули, не от сланини :)

15.11.10
15:54

Хахахаха :D:D:D . Момче ти нямаш никва маса... къв релеф искаш? По добре почни системата дихателен клек и направи два цикала пък после прави релеф

15.11.10
16:36

казано от the_ace на 15.11.10, 15:54:

Хахахаха :D:D:D . Момче ти нямаш никва маса... къв релеф искаш? По добре почни системата дихателен клек и направи два цикала пък после прави релеф

А тая маса с кво ше я прави, едва ли ще му помогне само програмата?Знаеш какво намеквам...

174см поне 75кг не 70кг : ) значи 15 кг отгоре минимум и тогава

АЧ

15.11.10
16:49

казано от martinski на 15.11.10, 16:36:

А тая маса с кво ше я прави, едва ли ще му помогне само програмата?Знаеш какво намеквам...

Яко хранене !

15.11.10
17:30

Какъвто въпроса, такива и повечето отговори. Това е най-лошата комбинация. Когато един човек напълно незапознат с бодибилдинга отправи въпрос относно трениране и последват отговори от псевдо-специалисти. Такова мазало става, че горкия човечец може да си тренира грешно с години наред.
Моят съвет- гледай тренировъчните програми за качване на ММ в сайта и си избери някоя.
Гледай хранителните режими за покачване на ММ и си избери някой.
Като достигнеш нужните кг, погледни системите за орелефяване от сайта, и си избери някоя.
Ако правиш всичко както трябва, след около 2 години ще имаш и маса и релеф.

15.11.10
18:58

Привет,
моя съвет е да прочетеш повече информация и тогава ако имаш някакви въпроси ще Ти отговорят хората.....
С тея мерки имаш нужда от мускулна маса,а не от орефляване на мускулатурата....
Това е...

Успех,
Георги.

15.11.10
19:13

казано от achkos на 15.11.10, 16:49:

казано от martinski на 15.11.10, 16:36:

Яко хранене !

Опитва се да ме обиди че съм вегетарианец ;) .
До normalno hidratiran: Ако прочете статията за Дихателен клек (клек в 20 повторения) която споменах, ще се насочи доло горе с какво да се храни. В статията си пише :)

Става въпрос, че понеже в момента си прекалено слаб, когато започнеш по програма за покачване на мускулната маса и започнеш да ядеш повече релефа ще дойде от самосебе си. Като се издуят мускулите ще видиш, че релеф не ти трябва :) А относно хранене и тренировки тук в bb-team има много статии, които да те вкарат в играта ;)

16.03.13
09:58

Здравейте.Не исках да правя нова тема за това поствам тук.Четох някъде че е много по-лесно първо да направиш релеф и после мукулна маса отколкото обратното.Аз съм на 17 години тежа 64 кг. и съм 1.70 висок.Сега не тренирам по точно определена програма но общо взето правя по малко повторения с максимални килограми (максимални според мойте сили).Та въпросът ми е първо да искарам релеф или първо да кача мускулна маса?

Мнението беше редактирано от Borislav Gacov на 16.03.13 10:00.

До Георги Гацов:
Добре бе, Жоре много ми е интересно на какво ще го направиш този релеф, върху кокалите ти ли !? Нали първо трябва да качиш някакви маса(мускул), а след това да го орелефиш, грам не мислите, като ги пишете тея въпроси..

Мнението беше редактирано от Петър Косташки на 16.03.13 12:37.

16.03.13
12:59

Че е по лесно да направиш релеф от маса е така. Ама ти като направиш релефа нали после пак ще качиш маса и той ще изчезне...

16.03.13
15:19

Казах че така съм чел.Някакви мастни клетки се разширявали или се получавали и после по-трудно правиш релеф освен това може да съм 64 килограма имам доста мазнини за сваляне.А и аз тренирам от октомври и от тогава съм качил 9 килограма, пия също протеин.А и се казвам Борислав не Георги.

Мнението беше редактирано от Borislav Gacov на 16.03.13 15:20.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1