Вьпрос

16.11.10
15:47

Значи вьпросьт ми е хубаво ли е след като ходя на фитнес 3 пати в седмицата ....от време на време да ходя на стадиона да потичвам

АН

16.11.10
15:55

Убаво е, да.

16.11.10
15:59

Ще помогне за изкарването на Плочите и орефляването нали :)

За изкарването на “плочите” и орелефяването помага в по - голяма степен хранителния режим. Та хубаво е да потичваш ако целиш това, но се поинтересувай какво, кога и как да ядеш, за да има ефект това, което правиш. Ако целиш качване на маса, тичането ще те дърпа назад :)

16.11.10
16:09

Ами значи 180 сьм 75кг и мисля да се орефля не спазвам хранителен режим просто ям през 2,3 часа най-много , не ям сладко ,газирано не пия и бял хляб не ям наблягам на яица,ориз,пилета,паржоли,картофи пия много вода ....и това е общо взето :) дали ще има ефект ? :)

Като цяло би трябвало да има. Наблягаш на качествени храни и избягваш вредните. Само си сметни калориите, които трябва да поемаш и си готов. Мисълта ми е, че ако калорииния дефицит ти е прекалено малък, организма ще задейства алармата и няма да иска да гори мазнини. Ето прочети тази статия - http://www.bb-team.org/articles/914/#axzz15SjHw0fR . Накрая като умножиш твоя BMR с индекса ти на активност, който ще вземеш (1,55 при натоварването, което смяташ да поемаш)...извади от цялото 300 и започвай да тренираш :)

16.11.10
16:22

Колегата Prox, братле писах ти Лс, можеш ли нещо за комуникация да дадеш на лс - skype например. Сори че тука пиша, понеже не ме отрази :D хаха

казано от Jechoo на 16.11.10, 16:22:

Колегата Prox, братле писах ти Лс, можеш ли нещо за комуникация да дадеш на лс - skype например. Сори че тука пиша, понеже не ме отрази :D хаха

Sorry, но други средства за комуникация избягвам да давам. Ако имаш въпроси задавай ми ги чрез ЛС, а аз когато мога ще отговарям :)

16.11.10
16:40

казано от ProXxX на 16.11.10, 16:31:

казано от Jechoo на 16.11.10, 16:22:

Sorry, но други средства за комуникация избягвам да давам. Ако имаш въпроси задавай ми ги чрез ЛС, а аз когато мога ще отговарям :)

(y)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1