Дайте съвет

09.11.10
21:25

Първо ето няколко мои снимки:
http://prikachi.com/images/824/2652824L.jpg     http://prikachi.com/images/843/2652843R.jpg       http://prikachi.com/images/847/2652847u.jpg   !

Искам да попитам как да изчистя тези мазнини в областта на корема и малко в гърдите .. 174 см съм висок и тежа 60-62кг. не мисля , че съм дебел , но имам мазнини , които не мога да махна .. (имам в нас колело за кардио) Искам ако може да ми препоръчате някаква диета или някакъв режим , с които ще постигна резултати и какви упражнения да правя , колко време да правя и така (ако може да ми кажете колко д/г грубо казано може да има ефект ако спазвам това което ще ми препоръчате?Искам до лятото да изчистя това и да направя релеф или поне да съм започнал да го правя този релеф .. Надявам се да ме разберете какво питам :) Благодаря предварително

09.11.10
21:46

Отивай в залата и вдигай щанги. При това телосложение, всякакви диети и кардио са ти забранени ;)

09.11.10
21:51

То няма на какво да правиш релеф, кожа и кости ли искаш да станеш ? Релеф сега не ти трябва, давай зверско ядене, и тежки щанги. За релеф има време !

09.11.10
22:04

Проблемът обаче е , че нямам възможност просто да ходя в залата :( Миналата зима бях ходил 3 месеца . В нас имам дъмбел 9,10 кг. Не знам просто как да се изчистя :(

10.11.10
07:34

Какво ще чистиш? Ти сигурно имаш по-малко мазнини от мен. Причината да нямаш релеф е, че си много слаб и ти трябва мускулна маса.

10.11.10
08:19

Ами виж ме там на снимките , че имам мазнини по корема . Правех упражнения за плочките нали и 1-2 месеца никви плочки не излизат нищо .. А и като се пипам виждам , че имам “сланинки”

10.11.10
08:54

То само със упражнения не става погледни си храна (ако изобщо се храниш). Защо нямаш възможност да ходиш на зала, финансово,далече е фитнеса, или мързела ? Е тези малко ‘’сланинки’’ дето викаш че ги имаш, не са болка за умиране 60 кила си, ако някой по-напреднал чуе целите ти ще ти се исмее във лицето. не мога ви разбера със тея плочки, направо не убивате вече със тази мания :D

10.11.10
09:17

Всъщност фитнеса е точно до мен .. Но лекарите ми препоръчаха да не ходя повече - поради проблем на сърцето.. Така и така не разбрах как точно да ги направя тези плочки . Ако някой има мнение за това го моля да го сподели :)

10.11.10
10:46

Ами, те наще си лекари само това чакат, да кажат на някой да не тренира. Може и да е прав лекаря ти, но ако пишеш и какъв е проблема, Владо Недков ще ти даде примерно много добри насоки, както и някой други момчета от форума.

11.11.10
07:41

Ами проблема е операция .. По точно не мога да кажа

На лостове добре ли е да ходя ? И какво да правя ,за да ми излязат плочките пак не разбрах :D

AZ

11.11.10
12:28

Според мен гимнастическите упражнения ще ти се отразят добре.Слушай лекарите,защото ако загърбиш съветите им после пак до тях се опира и си чукаме главата за нищо.Иначе за плочките-ако искаш да изглеждаш атлетично,а не слаб и само с преса,започни да ходиш на лостове,но прави упражнения,които са разнообразни.Ако се научиш да правиш предна везна и да я държиш 10 секунди,да кажем,плочките са ти в кърпа вързани( е осцен ако не качиш и мазно,но сега нямаш много).

11.11.10
12:50

Аз ще ти предложа да правиш коремни преси с тежест! Тай като многото бройки са голяма грешка.

11.11.10
17:50

az100yan гимнастическите упражнения включва ли Тае-бо ?

15.11.10
19:21

Хайде няма ли други мнения по темата ..?

Гледай си здравето!!!! Майната им на плочките.
А иначе мазнините ще ги разкараш като внимаваш какво хапваш и правиш някакво кардио (скачане на въже,тичане,велоаргометър).Успех

16.11.10
18:10

Без кардио забрави хубав корем !

17.11.10
08:43

Добре ще гледам да не ям толкова вредно .. А значи кардиото няма да ми пречи на здравето така ли ? Ако не пречи ще въртя 2,3 пъти в седмица по 15-20 мин.

17.11.10
08:48

Пич като имаш проблеми сьс сьрцето си слушаи лекарите а не нас тука от сьрце се умира а с плочки или без се тая.

17.11.10
09:03

казано от vatman на 17.11.10, 08:48:

Пич като имаш проблеми сьс сьрцето си слушаи лекарите а не нас тука от сьрце се умира а с плочки или без се тая.

X2

17.11.10
09:26

казано от bad_rado на 16.11.10, 18:10:

Аз през живота си не съм правил кардио и нямам намерение тепърва да почвам ;)
Относно кардиото, и да въртиш и да не въртиш, все тая, като нямаш мускули.
Ако имаш проблеми със сърцето, точно с кардио не те съветвам да се мъчиш. По-скоро разходки и ходене.

17.11.10
09:38

казано от bad_rado на 16.11.10, 18:10:

Пълни глупости. С окб и анаеробно натоварване пак ще си разкара достатъчно мазнини, та да му излезнат плочките, друг е въпроса, че пича няма мускули ;)

18.11.10
09:52

Добре ще пробвам да изкарам плочките с коремни преси (с тежести) с тае-бо може би , лостове .. А ако няма да стане така кажете

18.11.10
11:04

Както вече ти казаха, ако имаш сериозен проблем - зарежи кардиото. Всъщност, ако наистина не трябва да си натоварваш сърдечно-съдовата система -  просто недей.  В момента си в период от живота си, в който си решил, че ако имаш плочки, ще имаш и момичета. Момичетата първо харесват мъже с плочки, после мъже с платинени плочки на гърдите и най-накрая мъже, който могат да им купят от най-скъпите плочки за банята.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1