17.11.10
21:22
Здравейте, ако можете да ми помогнете с програма, за сваляне на мазнини и за покачване на мускулна маса?
Височина - 180-2, Обиколка гръден кош - 110, Тегло - 105~107кг, тренирах вдигане на тежести (до преди седмица-две) и кляках 140кг на гръб. (тренирах за кратко ... но няма как да продължа с тежестите, поради 10000 причини и фитнес ще бъде)
Поздрави!
Темата беше редактирана от Вълчо :) на 17.11.10 21:57.
http://www.bb-team.org/fitness/workouts/#axzz15cZ2Gnmw.Ето ти колкото искаш програми,но по-добре се орентирай към хранителен режим.Сега да не намериш и 20000 причини да не ходиш на фитнес.)))Успех.
казано от Вълчо :) на 17.11.10, 21:22:
Здравейте, ако можете да ми помогнете с програма, за сваляне на мазнини и за покачване на мускулна маса?
Височина - 180-2, Обиколка гръден кош - 110, Тегло - 105~107кг, тренирах вдигане на тежести (до преди седмица-две) и кляках 140кг на гръб. (тренирах за кратко ... но няма как да продължа с тежестите, поради 10000 причини и фитнес ще бъде)Поздрави!
Треньора е некоректен просто ... и т.н. :)
Колко време си тренирал Вдигане на тежести? Обиколката на гръдния кош с нищо не ни помага, да разберем какво ти е моментното състояние. Какви са ти максовете на другите две базови - тяга и лег?
Започни с премахване на вредната храна от менюто си и минимум месец кръгови тренировки в залата, за да свикнат малките ти мускулни групи и нервната ти система с новият вид натоварване. Сложи си по едно упражнение на мускулна група, като се опитай да е по-възможност многоставно и със свободни тежести.
казано от amistad на 18.11.10, 20:31:
Колко време си тренирал Вдигане на тежести? Обиколката на гръдния кош с нищо не ни помага, да разберем какво ти е моментното състояние. Какви са ти максовете на другите две базови - тяга и лег?
Започни с премахване на вредната храна от менюто си и минимум месец кръгови тренировки в залата, за да свикнат малките ти мускулни групи и нервната ти система с новият вид натоварване. Сложи си по едно упражнение на мускулна група, като се опитай да е по-възможност многоставно и със свободни тежести.
Малко тренирах ... 9-10 пъти за 2-3 месеца, затова се отказах ... аз ходя редовно, но или няма никой, когато са казали да отида или аз не мога да отида, заради училището ... Днес измерих, обиколката на гръдния ми кош е 121-2см, а на бицепса е 42-3см, какво друго да напиша, за да ви помогна, да ми помогнете haha :D ?
Мнението беше редактирано от Вълчо :) на 18.11.10 21:08.
запиши се бокс и ходи 4-5 пъти в седмицата, направи си диета (разрови се в сайта) и ще бъдеш изумен от резултатите