Хранителни добавки и химия ?

19.11.10
21:20

Здравейте !

Не сам много на ТИ с хранителните добавки или химията но въпросат ми е такъф : Вследствие на рязко спадане на килограмите кожата ми поувисна... доста се постегна до сега но имам още доста. До сега не сам вземал такива медикаменти , а въпросат ми е има ли такъф който ще спомогне за по бързото и опъване по тялото :)

19.11.10
21:32

Не, няма. Кожата се събира изключително бавно и то до един момент.

19.11.10
22:23

А има ли някакъф вазможен начин да я стимулирам по бързо да си ми са ” ПРИЛЕПИ ” кам тялото :?

19.11.10
22:46

Не.
Чел съм за л-карнитин стрит на прах, който се смесва с някакъв крем и се втрива в кожата...но дали има доза истина в това само мога да гадая.

19.11.10
23:10

Емм..тъпо... но истинския тапак сам аз.. но от каде да сам знаел като тогава нямах грам бъкел в главата отностно спорт и всичко свързано  с  диети и тем подобни глупости на който се поддадох за 1 главна цел - да сваля тъпите кила бързо ( от което разбирам че сам сгрешил МНОГОООО ) :(

19.11.10
23:54

Колко кг свали и за колко време. Ако не е брутално увисването, няма какво да се шашкаш. Пусни снимка.

20.11.10
08:18

За близо 2 месеца с НВД - кам 10-11 кг .. Най-зле са ми долната гарда и отдоло корема.. бая се поприбраха... тренирам от 1 година и половина...

CI

20.11.10
08:42

Решението-качваш малко мускулна маса за да се поопъне кожата ;)

20.11.10
08:52

казано от CircleOfPain на 20.11.10, 08:42:

Решението-качваш малко мускулна маса за да се поопъне кожата ;)

Ако увисването е малко - да.

20.11.10
08:55

Много бавно става при мен приатели , разчитам само на здрава тренировка и на здраво хранене.. диети не спазвам.. хапвам си сичко но г/д гледам да е умерено.... Незнам и аз ко да прая.. то добре да я кача тас мускулна маса ама тя не става ейтеи.. а се сцепвам от тренировки... :(

22.11.10
09:06

Ами внимавай да не претренираш, щом не се храниш добре е доста вероятно.

22.11.10
12:57

Аз се храня добре , но въпроса е там че се храня как да кажа.. като нормален човек.. каквото си ми се дояде :) но гледам да е по качествено , нито химия нито нищо ...

22.11.10
19:49

Незнам колко си увиснал,
но аз съм свалял 15 кг. за 3 месеца и нямах такива проблеми с увисването.

Ако качиш ММ според мен ще ти се опъне кожата

22.11.10
20:03

Е аз сам доста нисък де.. и си личи... :( А тази ММ  колкото мога я качвам.. правя всичко възможно ама става бавно.. :(

22.11.10
21:17

Много се говори наизуст! Трудно е да изпълниш увиснала кожа с чист мускул... Пак казвам зависи колко е увисването. Пусни снимка за да не гадаем! Особено ако говорим за корем, какво трябва да качи там за да опъне кожата?!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 22.11.10 21:18.

22.11.10
21:25

Ще се снимам сигурно утре , добре.. а точно това ми беше и мойта идея.. аз плочки си имам и сичко си имам и то доста добре очертано от яките тренировки.. но се вижда само когато друпна кожата ( опъна я )... :) Но спред мен времето ще оправи всичко... ще кача някой друг мускул , ще порасна на височина , ще уема оттук оттам и ще стане работата според мен . :)

22.02.11
17:31

приготви си 5 бона за пластична хирургия
макар 4е мисля че не е толкова трагично колкото го описваш
даи снимка само на проблемните зони

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1