19.04.05
21:52
здравеите вси4ки:)
из4етох доста неста по саита и си направих програма споделих я с някои хора но искам да ссе допитам и до вас
1 ден(гарди,бицепс,трапец)
гарди:
1лежанка 4Х7
2лежанка полулег 4Х7
3кофи 5х10
бицепс:
1с щанга от стоеж 3х7
2с дамбели от седеж 3х7
3концентри4но сгаеане 2Х8
трапец
3Х8
2ден(корем плус врат)
в касти корем(секав вид коремни около 500 обсто)врат(борцови мостове)
3ден(граб,трицепс,предми6ница)
граб:
1 4укове 4х8
2мартва тяга 4х8
3хорионтален скрипец4х8
4вертикален 4х8
5грабни 4х20
набирания сте ги редувам 1 седмица една 4уковете
трицепс:
1с дамбел зад врата 3х8
2разгаване ан скрипец 3х8
3не му знам името но сам го правил рацете на лежанката и краката на стол и спускаме на долу 4х20
4ден=2ден
5ден(рамо,гарди,трапец)
гарди:
1флаис 3Х8
2дабмели от лег 4х8
3кофи 4х10
4лицеви 4Х25
рамо:
1на една ма6инка си имаме ж на6и я футнес
2 разгаване в страни с дабмели 3х8
3 арнолд разгаване 3х8
трапеца
4х8
6ден=2ден
7 по4ивка:))
не правя крака стото ми е усукано малко коляното(преди околко месец го усуках ве4е по мина ама нее за клекове готово)
аз сам джудист имам 3 години стаж като сам вдигал по малко станги
през това време
сега хода на фитнес ве4е 2 месеца сериознос програма подобна на тая която на писах пия креатин с Л-глутамин
ми това еее кажете какво мислите :?:
години 17 висок 1,83 теьа 78 кила рака 40(напонпана) граб 117,врат 52 другуте не ги знам
какви са ти приоритетите - маса,релеф?втория ден ми се струва леко безсмислен,можеш да си го правиш и вкъщи,иначе като цяло ми се струва че доста се натоварваш с тая програма
Judist, от опит ти казвам, искат се много много знания и акъл за да тренираш успоредно джудо/или друго Бойно изкуство/ и фитнес. Просто е супер сложно.
Ако целта ти е сила. Трябва да преправиш програмата си с техники използвани специално за сила. Иначе ако си мислиш да вадиш красиво едро тяло и джудо просто ... абе не е невъзможно, но трябва да си професионалист и да си нямаш друга работа само това да тренираш, ядеш и спиш.
Телосложението ти е добро, но 18 години като навършеш ще е критичен период. На мен тогава ми се “проясниха” някои неща, за добро или зло...
Помисли...
Поздрави
Ей приятел по добре смени програмата със силова. В сайта имаше една статия с такива има и в форума. Да тренираш джудо и културизъм е самоубийство повярвай ми не трябва да правиш нищо друго освен да тренираш ядеш и спиш. Ама нищо. Казвам ти го от позицията на бивш спортист. Знам как са ми действали двуразови тенировки и не ти го препоръчвам. Със силова програма хем ще си подържаш масата която ти е много добра хем ще имаш и достатъчно сила да си ги премяташ противниците... Макар че от моя опит в тоя спорт (4 години джуджуцо) ти е нужна само добра техника а силата вече си е голям +.
Помисли за силовите тренировки.
Какъв ти е стажа пич че с тая програма ще прегориш като свещhttp://www.cheesebuerger.net/images/more/bigs/a090.gif
Хм, доста индивидуална е програмата. Ако си с достатъчно опит, за да си правиш индивидуални програми, то никой не може да ти каже дали режимът е добър. Ако пък нямаш много опит, по-добре се спри на нещо класическо. Това, което си разработил е добро, но има нужда от известни съкрашения (около 50%) за да проработи.
Успех!
Аз сега не тренирам джудо заради коляното и съм се отдал само на фитнеса. Програмата е малко тежка наистина кое да го намаля, например повторенията
редактирано от Мартин
1 ден(гЪрди,бицепс)
гЪрди:
1 лежанка 4Х6
2 лежанка полулег 3Х6
3 кофи 3х10
бицепс:
1 с щанга от стоеж 3х6
2 с дамбели от седеж 3х6
3 концентри4но сгаеане 2Х8
3 ден(грЪб,трапец,трицепс)
ГрЪб: