19.11.10
12:08
Там съм! Въоръжена с апарат :)
Мислех ,че няма да успея да доийда,но нещата се наредиха перфектно,тей че и аз идвам.Добре че днес отидох да поплувам и да се раздвижа малко,че тая седмица много ядене и малко спорт имаше.
Ако може измислете някоя тренировка като алтернатива ,на тази която ще прави Вик , щото май май звучеше гадна неговата :D!
то това не е точно тренировка, дето ще го правим...по-скоро победа на духа над тялото:)
А! Това много ми хареса Слави :) Някоя друга машина от Плевен има ли възможност да дойде?
А на какво ниво трябва да ти е развито тялото,за да може като го победиш да си още жив?
не знам точно какво трябва да е...моето постоянно се модифицира и приспособява горкото...но е факт, че болката я чувстваш и мозъка казва стоп, но...мускулите могат да работят още доста след тези сигнали...
трябва да си познаваш тялото...все пак всеки си има някакъв МОМЕНТЕН лимит...
19.11.10
19:43
Това определено е за по-опитните от мен. Не само моя, ами всички духове да се съберат в мен, сигурно няма да успея дори до първата обиколка да го завърша.
Ехо,
Ще има алтернативна по-човешка тренировка.
Аз няма да правя бърпи майл - не защото не искам, а защото физическото ми състояние в момента не ми позволява. Така че, аз ще тренирам нещо друго, а покрай мен и вие ще имате възможност за избор :)
20.11.10
07:20
Хахх - чакрите са ми наред те, ама май съм си сложила психическа бариера, че няма да успея и затова ще го оставя за след половин - една година. Но пък мисля да орбитирам покрай тренировката на Лимка :) Че въпреки всичко ми се прави нещо. :)
Вик, ще има ли място за двама в колата? За да знаем дали да тръгнем по-рано към училището, ако няма място :)
21.11.10
19:11
Има ли оцелели ?! :D
има хора, дето надвиха себе си и направиха по едно 950-1000 бърпита:)
а тия дето ги изоставиха, на другата тренировка ще страдат:)
21.11.10
21:47
Ами аз ви изоставих някъде на шестата обиколка и се чууууудих дали не сте се размазали някъде по пистата и да няма кой да ви отлепи :)
Тренировката се получи супер, а за 3-ма от нас си беше сериозно изпитание на физиката и психиката...
Ще опишем всичко по-късно.
П.С. Има хубави снимки (nod)
да се беше върнала след час да провериш...никак не си загрижена за нас:)))))
22.11.10
19:52
Славко, как да не съм загрижена. Психически ви поддържах. Мислите ми все там бяха - изпращах ви положителна енергия през цялото време :P
мдааа...усещах аз едни топли вълни от време на време...
другата тренировка като дойда, ще я водя аз и ще ти пращам енергия:))
23.11.10
07:18
Мисля, че видях бъдещето :D Виждам се простряна на земята хахаха
Съжалявам за закъснението в описването на тренировката, беше по обективни причини:
Неделя, 21.11.2010
Място: Двора на “Богоров”
Участници: Absolut Illusion, BizZzki, baby_girlllzzz, TaCk0, Valerious, branki4a, Vic, Limka, Slavko, Vencito0o, Трифон, Данчо, Тошко
Тренировката:
1. 4 кръга, интервално - работа/смяна на постовете 30/15 сек:
- pull-up
- jump lunges
- bananas
- KB Sumo dead Lift High Pull
- mountain Climbers
- Russian Twist
- KB Swing
- Ring Push ups
- Paloff Press
2. Техника на Sledge Hammer - вече си имаме 5 кг чук с дълга дръжка и гума 8-)
Само за Slavko, Valerious & Vic:
Burpee mile
1600 m of Burpees with broad jump, for time (1600 м, 4 обиколки на стадиона, с бърпита със скок напред, за време)
8 обиколки на 200 м писта. Възникнаха съмнения за дължината на пистата, т.е. смятаме, че е по-дълга с мин 50 м, от което излиза,че сме правили 2000 м. При първа възможност ще проверя дължината.
Резултати:
Slavko - 01:56 hrs (116 min)
Valerious - 01:58 hrs (118 min)
Vic - 02:17 hrs (137 min)
Трифон и Ивето се включиха съответно с по 1 и 2 обиколки с бърпита, след приключване на тяхната тренировка.
Снимки ще добавим малко по-късно.
Мнението беше редактирано от Vic на 24.11.10 06:50.
Аз уча в това училище и според преподавателят по физическо обиколката е 200м.
Малко снимки от тренировката... има още, но нещо много бавно се качват.
25.11.10
17:38
Бройте и мен!
Няма нужда.Сподели какви са ви тренировките и ние да пробваме.Иначе много ми се иска,но не съм Ви на нивото,а и е малко далечко.
Мнението беше редактирано от branki4a на 25.11.10 19:27.
и ние не ги знаем тренирвките...
Ефтим ги казва преди да ги направим...като се завърнем, ще ги постна да се запретнете и Вие...
Предварително благодаря :)
Погледни темата “кросфит” :)
Мнението беше редактирано от branki4a на 25.11.10 19:27.
Че ние сериозни правим, бре Бранко :)
Даже предпоследната беше GWM комплекс. Ще разберем тренировката преди започването.... (muscle)
Благодаря за тренировката, Вик! :)
Пожелавам на Миленка и Ивчето бързо оздравяване, и следващия път да са на линия за тренировка 8-)
И от мен, да се оправят бързо :) Тренировката беше супер!!! Мерси и браво на всички :)
27.11.10
20:04
И аз, и аз им пожелавам - да се оправят, че да идват и те :)
Втората тренировка беше по-яка от първата :D Имам май да работя по въпроса с бягането - от училище още си ми е слабо място.
Събота, 27.11.2010
Място: Двора на “Богоров”
Участници: Absolut Illusion, BizZzki, Valerious, branki4a, Vic, Vencito0o, Трифон, Дамян, Мартин
Тренировката:
1. Бягане 1 км (5 обиколки), с условието всяка минута да започва с 3 бърпита.
Този комплекс беше тест за този вид натоварване. Всички го понесоха много добре.
2. Вариация на Fight Gone Bad
3 кръга, макс. бройки. Почивка между кръговете 60 сек:
- Pull-ups (набирания)
- Push-ups (лицеви опори)
- Air Squats (клекове без тежест)
- KB Sumo dead Lift High Pull
За резултат се взема общия брой на повторенията от всички движения.
Резултати:
Vic - 259 повт (32 кг)
BizZzki - 245 повт (16 кг и jumping pullups)
Valerious - 239 повт (32 кг)
Мартин - 231 повт (16 кг)
Absolut Illusion - 211 (16 кг и jumping pullups)
branki4a - 207 повт (16 кг)
Трифон - 181 повт (24 кг)
Vencito0o - 178 повт (24 кг)
Дамян - 175 повт (16 кг)
Много добра тренировка! Изключително съм доволен от девойките. Постепенно вдигаме нивото, което за новодошлите ще е малко стресиращо, но както се вижда от резултатите, те се справят прилично.
Има идея някои от тренировките да се провеждат на плажа на Аспарухово или около 3-та буна. Някакви коментари?
п.п. Откраднали са ни гумата...
Мнението беше редактирано от Vic на 29.11.10 17:20.