Стак на Controled Labs

24.11.10
18:57

Мисля да съчетая Green Mag + White Flood, но за аминокиселини се чудя кои да избера - Purple Wraath или inTrain .. целта ми е да ги пия по-време на тренировка. В момента пия Intrabolic, след като го свърша ще започна цикъла с Controlen Labs, но състава на intrabolic и intrain еднороден .. и се насочвам повече към wraath-a .. Какво ви е мнението ? И как да съчетая приема им за най-добър ефект. Отделно мисля да прибавя суроватка и Orange Triad .. един стабилен зимен цикъл. Какво мислите по въпроса ? :)

24.11.10
18:59

на теория интрейн трябва да е по-добир от рат-а!
ако си доволен от интраболика,предполагам ще имаш подобен резултат от интрейн-а.

Което и да избереш, няма да сгрешиш.И PiT и PW съм ги пил, сякаш усетих малко по-добре интрейна.

24.11.10
19:38

В wraath-а има повече аминокиселини .. inTrain-а ми се вижда по енергезиращ .. и с тоя протеин и въглехидрати вътре .. има ли нужното възстановяване като при wraath-a ? От intrabolic-a съм доволен, но ще го пия до края на декември, след това още 2 месеца да пия inTrain при положение, че състава му е еднороден .. стават 4 месеца еднаква добавка .. организма ми мисля, че ще свикне към нея и няма да действа с желания ефект. :)

PW също съм го използвал като интратренировъчен продукт, върши достатъчно добра работа.Ако търсиш добро възстановяване , грабвай го.

healthstore.bg/Green-MAGnitude-835-g-+-White-Flood-610-g-+-Purple-Wraath-1084-g.html

25.11.10
11:52

ПИн не са аминокиселини а продукт тоито се пие по време на тренировка - съдържа хидролизиран протеин бърз въглехидрат и комплекс за възстановяването на солите и минералите които изхвърляш с потта
много добър продукт със страхотен вкус но за съжаление доста посредствена разтворимост
вече 2-3 месеца го приемам и смятам да пак да си го поръчам
Пърпъл Раф са вече аминокиселини в голямата си част са БЦАА и има прибавени и други нещо които би трябвало да увеличат енергията
могат да се приемат преди след или по време на тренировка
вкусът е доста химичен но разтворимоста е доста по-добра от този на Пин
бих препоръчал да комбиснираш двата продукта ако имаш възможност

25.11.10
12:48

Аз в момента използвам PIT някаде от около 2 месеца и изобщо не съм доволен. Пия го от инат по двойни-тройни дози, ефект никакъв не виждам.

25.11.10
13:13

би ли обяснил какъв ВИДИМ ефект очакваш от продукт в които няма стимуланти и енергитици?

казано от robertov на 25.11.10, 12:48:

Аз в момента използвам PIT някаде от около 2 месеца и изобщо не съм доволен. Пия го от инат по двойни-тройни дози, ефект никакъв не виждам.

На мен също ми е интересно какво очакваш от Purple InTrain.
Почти приключвам опаковката и честно казано впечатленията ми са чудесни (както при caihundrel).
Значително по-трудно губя мощност по време на натоварване и се уморявам по-малко.

25.11.10
14:15

целта на продукта е по-скоро  възстановяването да започне ако не по време то в наи-лошият случаи точно след тренировката
и мога да кажа че работи перфектно

казано от caihundrel на 25.11.10, 14:15:

целта на продукта е по-скоро  възстановяването да започне ако не по време то в наи-лошият случаи точно след тренировката
и мога да кажа че работи перфектно

Точно така - подаването на подходящи въглехидрати и протеини по време на натоварването компенсира “в крачка” загубите при трениране, съответно - умората е по-малка и по-бързо отминава. Определено добър продукт.

25.11.10
16:11

Търся по добро възстановяване .. към кой от двата продукта да се насоча ? Мисля че wraath-a ще ми свърши по-добра работа ..

25.11.10
17:59

ти прочете ли горните два поста ??

25.11.10
18:35

казано от caihundrel на 25.11.10, 13:13:

би ли обяснил какъв ВИДИМ ефект очакваш от продукт в които няма стимуланти и енергитици?

:D :D :D
Може да не съм се изказал правилно, но като казвам ефект никакъв не виждам имам предвид възстановяването, не знам защо ме разбра буквално. Oбщо взето, както с него така и без него. Щом вие сте доволни радвам се за вас, но аз не съм. Безмислено е да спориме или да се убеждаваме, всеки си има мнение.

25.11.10
19:12

пий си Интраболика, няма по-добро от тези които се продават в Бг в момента ;)

25.11.10
19:20

казано от karlo на 25.11.10, 19:12:

пий си Интраболика, няма по-добро от тези които се продават в Бг в момента ;)

Много ще ми е интересно някой да каже с какво Intrabolic е по-добър от PIT? Освен това, че е с 50% по-малко дози и не чак толкова по-евтин.

25.11.10
19:29

Примерно ПИТ-а ми  бие свръх много на синтетика и хич не ми е ‘’освежаващ’’ по време на тренировка, още докато си говорим на ниво вкусови достойнства
Хидролизата според мене е по-сполучлив, по-добре съм го усетил при ИнтрАболик.
Пил съм и 1 кг Пептопро за сравнение, долу горе усетих каква им е играта на тия пептиди.

25.11.10
19:32

интраболика е с отвратителен вкус

25.11.10
19:33

Вкусът не ми е ръководещ, въпреки че може би има някакво значение все пак. Относно степента за хидролиза се води, че е еднаква при двата продукта (според думите на съответните вносители). Така че на хартия не виждам никаква разлика в полза на препоръчвания от всички Интраболик. Очевидно ако искам да открия разликата ще трябва да ги пробвам и двете де...

25.11.10
19:36

бе и аз така си мислех доскоро за вкуса
ама си има значение точно за нещо което го пиеш в продължение на 1-1.30 ч

25.11.10
19:46

След PIT малина с Xtend Портокал в литър и половина вода едва ли би ми бил проблем вкуса на интраболика. Иначе си прав, разбира се. Като изключим вкуса, някаква съществена разлика между двата продукта усетил ли си?

25.11.10
22:55

Мен интраболика ми допадна на вкус ;-) Пробвах цитрусови плодове, ама този път ще е синя малина.

25.11.10
22:56

моито беше някъв айс лемон или нещо подобно
така си и остана недовършен
просто накрая ме избиваше на повръщане

26.11.10
08:44

И на мен айс лемън интраболика не ми е никак вкусен. А като “ефект” не мога да кажа, че съм усетил кой знае какво, може би една идея по-добро възстановяване, но с 3-те вида протеин дето пия, не съм сигурен, че е баш на Интрата ефект :D Мисля да тествам PIT, значително по-изгоден излиза, пък и както каза колегата на хартия си е прити сейм шит.

27.11.10
14:13

Доволните от PIT по колко дози пиете?

Мнението беше редактирано от robertov на 27.11.10 14:14.

27.11.10
16:12

Аз лично по 1. Един път съм пробвал 2, разлика не усетих.

29.11.10
17:04

на мен в интерес на истината Интраболика повече ми харесва като етикет
но с тоя вкус .....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1