24.11.10
18:57
Мисля да съчетая Green Mag + White Flood, но за аминокиселини се чудя кои да избера - Purple Wraath или inTrain .. целта ми е да ги пия по-време на тренировка. В момента пия Intrabolic, след като го свърша ще започна цикъла с Controlen Labs, но състава на intrabolic и intrain еднороден .. и се насочвам повече към wraath-a .. Какво ви е мнението ? И как да съчетая приема им за най-добър ефект. Отделно мисля да прибавя суроватка и Orange Triad .. един стабилен зимен цикъл. Какво мислите по въпроса ? :)
на теория интрейн трябва да е по-добир от рат-а!
ако си доволен от интраболика,предполагам ще имаш подобен резултат от интрейн-а.
24.11.10
19:24
Което и да избереш, няма да сгрешиш.И PiT и PW съм ги пил, сякаш усетих малко по-добре интрейна.
В wraath-а има повече аминокиселини .. inTrain-а ми се вижда по енергезиращ .. и с тоя протеин и въглехидрати вътре .. има ли нужното възстановяване като при wraath-a ? От intrabolic-a съм доволен, но ще го пия до края на декември, след това още 2 месеца да пия inTrain при положение, че състава му е еднороден .. стават 4 месеца еднаква добавка .. организма ми мисля, че ще свикне към нея и няма да действа с желания ефект. :)
25.11.10
08:28
PW също съм го използвал като интратренировъчен продукт, върши достатъчно добра работа.Ако търсиш добро възстановяване , грабвай го.
healthstore.bg/Green-MAGnitude-835-g-+-White-Flood-610-g-+-Purple-Wraath-1084-g.html
25.11.10
11:52
ПИн не са аминокиселини а продукт тоито се пие по време на тренировка - съдържа хидролизиран протеин бърз въглехидрат и комплекс за възстановяването на солите и минералите които изхвърляш с потта
много добър продукт със страхотен вкус но за съжаление доста посредствена разтворимост
вече 2-3 месеца го приемам и смятам да пак да си го поръчам
Пърпъл Раф са вече аминокиселини в голямата си част са БЦАА и има прибавени и други нещо които би трябвало да увеличат енергията
могат да се приемат преди след или по време на тренировка
вкусът е доста химичен но разтворимоста е доста по-добра от този на Пин
бих препоръчал да комбиснираш двата продукта ако имаш възможност
Аз в момента използвам PIT някаде от около 2 месеца и изобщо не съм доволен. Пия го от инат по двойни-тройни дози, ефект никакъв не виждам.
25.11.10
13:13
би ли обяснил какъв ВИДИМ ефект очакваш от продукт в които няма стимуланти и енергитици?
25.11.10
13:56
казано от robertov на 25.11.10, 12:48:
Аз в момента използвам PIT някаде от около 2 месеца и изобщо не съм доволен. Пия го от инат по двойни-тройни дози, ефект никакъв не виждам.
На мен също ми е интересно какво очакваш от Purple InTrain.
Почти приключвам опаковката и честно казано впечатленията ми са чудесни (както при caihundrel).
Значително по-трудно губя мощност по време на натоварване и се уморявам по-малко.
25.11.10
14:15
целта на продукта е по-скоро възстановяването да започне ако не по време то в наи-лошият случаи точно след тренировката
и мога да кажа че работи перфектно
25.11.10
14:26
казано от caihundrel на 25.11.10, 14:15:
целта на продукта е по-скоро възстановяването да започне ако не по време то в наи-лошият случаи точно след тренировката
и мога да кажа че работи перфектно
Точно така - подаването на подходящи въглехидрати и протеини по време на натоварването компенсира “в крачка” загубите при трениране, съответно - умората е по-малка и по-бързо отминава. Определено добър продукт.
Търся по добро възстановяване .. към кой от двата продукта да се насоча ? Мисля че wraath-a ще ми свърши по-добра работа ..
казано от caihundrel на 25.11.10, 13:13:
би ли обяснил какъв ВИДИМ ефект очакваш от продукт в които няма стимуланти и енергитици?
:D :D :D
Може да не съм се изказал правилно, но като казвам ефект никакъв не виждам имам предвид възстановяването, не знам защо ме разбра буквално. Oбщо взето, както с него така и без него. Щом вие сте доволни радвам се за вас, но аз не съм. Безмислено е да спориме или да се убеждаваме, всеки си има мнение.
пий си Интраболика, няма по-добро от тези които се продават в Бг в момента ;)
25.11.10
19:20
казано от karlo на 25.11.10, 19:12:
пий си Интраболика, няма по-добро от тези които се продават в Бг в момента ;)
Много ще ми е интересно някой да каже с какво Intrabolic е по-добър от PIT? Освен това, че е с 50% по-малко дози и не чак толкова по-евтин.
Примерно ПИТ-а ми бие свръх много на синтетика и хич не ми е ‘’освежаващ’’ по време на тренировка, още докато си говорим на ниво вкусови достойнства
Хидролизата според мене е по-сполучлив, по-добре съм го усетил при ИнтрАболик.
Пил съм и 1 кг Пептопро за сравнение, долу горе усетих каква им е играта на тия пептиди.
25.11.10
19:32
интраболика е с отвратителен вкус
25.11.10
19:33
Вкусът не ми е ръководещ, въпреки че може би има някакво значение все пак. Относно степента за хидролиза се води, че е еднаква при двата продукта (според думите на съответните вносители). Така че на хартия не виждам никаква разлика в полза на препоръчвания от всички Интраболик. Очевидно ако искам да открия разликата ще трябва да ги пробвам и двете де...
25.11.10
19:36
бе и аз така си мислех доскоро за вкуса
ама си има значение точно за нещо което го пиеш в продължение на 1-1.30 ч
25.11.10
19:46
След PIT малина с Xtend Портокал в литър и половина вода едва ли би ми бил проблем вкуса на интраболика. Иначе си прав, разбира се. Като изключим вкуса, някаква съществена разлика между двата продукта усетил ли си?
Мен интраболика ми допадна на вкус ;-) Пробвах цитрусови плодове, ама този път ще е синя малина.
25.11.10
22:56
моито беше някъв айс лемон или нещо подобно
така си и остана недовършен
просто накрая ме избиваше на повръщане
И на мен айс лемън интраболика не ми е никак вкусен. А като “ефект” не мога да кажа, че съм усетил кой знае какво, може би една идея по-добро възстановяване, но с 3-те вида протеин дето пия, не съм сигурен, че е баш на Интрата ефект :D Мисля да тествам PIT, значително по-изгоден излиза, пък и както каза колегата на хартия си е прити сейм шит.
Доволните от PIT по колко дози пиете?
Мнението беше редактирано от robertov на 27.11.10 14:14.
27.11.10
16:12
Аз лично по 1. Един път съм пробвал 2, разлика не усетих.
29.11.10
17:04
на мен в интерес на истината Интраболика повече ми харесва като етикет
но с тоя вкус .....