25.11.10
19:43
е то по сериозни отговори от това здраве му кажи
ти обаче си дошъл да търсиш не мнение а одобрение
казано от С7АЛК3Р на 25.11.10, 19:40:
Храната мисля че ми е перфектна-почти никога не чувствам глад или умора,тренирам-качвам маса,но все си седя един такъв...неорелефен.
казано от caihundrel на 25.11.10, 19:43:
е то по сериозни отговори от това здраве му кажи
ти обаче си дошъл да търсиш не мнение а одобрение
Така е.По-скоро корекции.(Да махна някое или да го сменя,въобще да не взимам..)Получих го така е.Но някои разбраха погрешно представата ми за хубаво тяло-не искам някаква нерееално голяма маса.И сега ще има обмисляне на решението :D
Мнението беше редактирано от Niemand на 25.11.10 19:47.
25.11.10
19:49
е и ти както всички тиинейджъра си мислиш че мускули се правят от някакви хапченца и прахчета.....
явно не се настроен да слушаш и ще научиш всичко полезно ....по трудният начин
аз не видях ванката да е казал кой знае какво... момчето си изрази мнението.вие на неговите години какви бяхте? казва му се един път и толкова-не е нужно да го осирате от горе до долу... в един друг форум хора продаваха на 17 годишни лапета пропионати и метани пък после влизаха и даваха акъл на хора на по 22 23 години да не взимат химия щото им е рано...само да кажа че въпросните хора са близнаци и спирам да говоря за тях.. а колкото до мнението на колегата по-горе за химията-в една система трябва да има поне 2 препарата за да има смисъл.с 3 4 вече е каде каде по-добре.трябва да си чул че дозата прави отровата... ама иначе всеки знае
Ние сме били “осрали” Ванката... А ти какво направи с бизнаците?! Така не се говори когато ги няма хората, защото в момента само хулиш без да могат да се защитят. Твоето е по-грозно от нашето, ние печеллим :P
25.11.10
21:41
Да съм чул???
Дилан аз мнение за нещо дето само съм “‘чул” не давам
казано от caihundrel на 25.11.10, 21:41:
Да съм чул???
Дилан аз мнение за нещо дето само съм “‘чул” не давам
това е израз приятелю... ако си беше направил труда поне да го прочетеш нямаше да пускаш тъпи мнения като това...
25.11.10
22:44
1-во не съм ти никакъв приятел
2. да се опитваш да даваш акъли за каквото и да било пък даже и за стеориди е просто смешно - за всичко информацията ти е ужасно остаряла
вече има препарати които могат да се взимат самостоятелно
кажи ми един такъв препарат? ти колко стероидни цикли имаш зад гърба си?или си от хората дето са чели по списанията за стероидите.ходи пиши колко добри са сайтек и колко е яка мускулната марината и не се занимавай с мен.... не си ми на нивото пич
26.11.10
10:53
казано от vankataaaaaaaaaa на 24.11.10, 21:43:
добре аиде като сте толкова големи ( начетени и много образовани ) аиде отговорете на този въпрос ( кога наи добре расте трицепса и бицепса )
1.когато е изморен минимално
2.когато е изморен максимално
3.когато е преди преуморяване
4.когато е изтощен докраи
????????????? аиде като много знаете като сте много начетените ,отговорете правилно
1. Най-добре как? Кога образува капиляри и съединителни белтъци? Кога удебелява миофибрилите? Зависи и не не мисля да ти обяснявам, правя го от 11 години в статии, не си специален ако ти се чете четеш, ако не - троши глАва.
2. Дефинирай “преди преуморяване”. Кой тип умора? На нервната система, липса на кислород, липса на гликоген, или натрупване на млечна киселина?
Естествено няма как да ми отговориш, понеже преди малко прекратих възможността ти да пишеш. Заповядай пак тук, когато се научиш на отношение към хората и нека това е пимер за други пубертети из форума.
Успешен ден,
Владо Недков
30.09.12
22:08
Здравейте!Понеже става въпрос за азотен буустер искам да споделя как действа при мен.На 14 съм, 180 см и 70кг,от 6 месеца тренирам в залата и смятам,че съм сравнително стегнат за толкова малко фитнес.От две седмици пия азотен буустер,3 пъти в седмицата,30 мин. преди тренировка.Честно казано при мен ефекта по време на тренировка е,че имам малко повече издръжливост,сила и повечко се потя.Нито съм превъзбуден след това нито нищо.Та малко се притеснявам,че може би е вредно още на 14 да пия азотен бустер.Питах един приятел,който има фитнес дали е вредно и той ми отвърна,че не е.За в момента по-добре е да го спра или? Благодаря предварително :)