25.11.10
14:56
Хора,тежа 60 кг и съм висок 165 см ...
Като се погледна в огледалото и ми се иска да го чупя... много съм кльощав. :D
Искам да знам как да кача мускулна маса .. :)
Темата беше редактирана от Dom1nik ;]] на 10.12.10 12:59.
Това не е тренировка, това е загряване. ВВД е диета за качване на килограми, а не за сваляне. Не очаквай под някоя статия да откриеш и рецепта, та автора от къде ще знае колко тежиш, мъж ли си, жена ли си, колко си висок, колко години си и още безброй неща, на които трябва да се обърне внимание. “Рецептата” трябва да я направиш сам - не е толкова трудно. Сметни си калориите, които са ти нужни, за да поддържаш, след това извади 200-500 от тях и това са ти калориите за ден. Около 40% от тях трябва да са ти протеин, 30% мазнини и 20% въглехидрати - това са само някакви цифри, може да не се придържаш към тях, но протеина трябва да е най-много, а въглехидратите най-малко. Избягавай да ядеш въглехидратите късно през деня, най-добре ги приемай през първите 1-2 хранения. После ще драсна още няколко реда, сега имам малко работа.
25.11.10
15:33
казано от river на 25.11.10, 15:16:
Това не е тренировка, това е загряване.
Май не си я пробвал ;)
25.11.10
17:49
Това не е тренировка, това е загряване. ВВД е диета за качване на килограми, а не за сваляне. Не очаквай под някоя статия да откриеш и рецепта, та автора от къде ще знае колко тежиш, мъж ли си, жена ли си, колко си висок, колко години си и още безброй неща, на които трябва да се обърне внимание. “Рецептата” трябва да я направиш сам - не е толкова трудно. Сметни си калориите, които са ти нужни, за да поддържаш, след това извади 200-500 от тях и това са ти калориите за ден. Около 40% от тях трябва да са ти протеин, 30% мазнини и 20% въглехидрати - това са само някакви цифри, може да не се придържаш към тях, но протеина трябва да е най-много, а въглехидратите най-малко. Избягавай да ядеш въглехидратите късно през деня, най-добре ги приемай през първите 1-2 хранения. После ще драсна още няколко реда, сега имам малко работа.
Тренирам по нея и ти казвам, че корема ти става на червено. Много е добра програмата. ;)
извинявам се , че пиша в тази тема (надявам се авторът й да няма нищо против), но и аз тренирам по тази програма вече стана почти месец и има добъре ефект. Но при мен проблемът е, че и аз имам мазнини на корема , които есествено искам да премахна. Мисля да почвам всеки ден да бягам и след бягането естествено да правя тази програма за преса, но мисля и да ползвам колан (за да се потя повече=> да изгоря по - бързо мазнините). Дали това цялостно съчетание е добро ?
26.11.10
21:07
Препоръчва се 3 пъти седмично, всеки ден е прекалено много. Същото мисля и за кардиото. Съмнява ме да имаш чак толкова за сваляне.
казано от achkos на 25.11.10, 17:49:
Тренирам по нея и ти казвам, че корема ти става на червено. Много е добра програмата. ;)
Пробвал съм и тая и другата, която е с по-голяма почивка, нито една не можеше да ме натовари както коремните преси с щанга в ръце, макар и 8-10 в серия, са 100 пъти по-добри.
казано от Martin Tomov на 25.11.10, 15:33:
Май не си я пробвал ;)
Не бъди толкова сигурен ;) Това си е чиста загрявка.
27.11.10
14:17
казано от animus на 25.11.10, 22:09:
извинявам се , че пиша в тази тема (надявам се авторът й да няма нищо против), но и аз тренирам по тази програма вече стана почти месец и има добъре ефект. Но при мен проблемът е, че и аз имам мазнини на корема , които есествено искам да премахна. Мисля да почвам всеки ден да бягам и след бягането естествено да правя тази програма за преса, но мисля и да ползвам колан (за да се потя повече=> да изгоря по - бързо мазнините). Дали това цялостно съчетание е добро ?
С колана нема да топиш по бързо мазнини, а вода. (така съм чел де)
27.11.10
14:27
казано от river на 27.11.10, 13:39:
казано от achkos на 25.11.10, 17:49:
Тренирам по нея и ти казвам, че корема ти става на червено. Много е добра програмата. ;)Пробвал съм и тая и другата, която е с по-голяма почивка, нито една не можеше да ме натовари както коремните преси с щанга в ръце, макар и 8-10 в серия, са 100 пъти по-добри.
Май не си я пробвал ;)
Е това е друго вече.. :)
казано от Hикoлaй на 27.11.10, 14:35:
Не разбрахте ли най-сетне, че пресата се прави в кухнята, а не в залата!
Абе, и тея неща са изтъркани вече. Ти си прави кардиото пък ще видиме после дали се прави пресата в кухнята.
Сигурно заради това има толкова много футболисти без преса, защото не правят кардио.
27.11.10
15:01
Според мен повечето футболисти имат преса. Виждал съм как разгряват и даже в края на тренировка правят упражнения за корем - крънчове и тем подобни. Коремната преса играе добра роля във футбола. Отделно тичат по много километри и лека полека се прави тоя корем. Така мисля аз.
27.11.10
15:21
Май не си я пробвал ;)
Това е съвсем различен тип тренировка от споменатата от теб с щанга. Най-добре според мен е да се комбинират нещата. Лично аз седмично имам една тренировка с тежести и 2 пъти тази програма след кардио (както впрочем се препоръчва да се прави) и ще ми позволиш да има ефект.
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 27.11.10 15:21.