Дневникът на един 15 годишен

Темата е заключена.
Прескочи до:

26.11.10
21:53

Т’ва с гърдите ми напомня на един футбулист xD ..или на няколко.. ?1 xD

Извинявам се, не се сдържах..та..тогава попитай тренера - правиш само упражнения, които спомагат плуването и лег..след като не искаш да си много голям и нямаш мазнини лесно ще имаш..някакви гърди + плочки ..те нали на т’ва се кефят момите xD

Мнението беше редактирано от Windfury на 26.11.10 21:56.

BU

26.11.10
21:57

казано от pluvecat на 26.11.10, 21:53:

Вариант ли е да ги правя тези неща като цикли примерно 1 месец да няблягам на бързината след това 1 седмица почивка 1 месец издръжливост и така обаче да пропусна силата ?

Да ти кажа не знам,нямам опит с такъв вид трениране.

НА ТЕОРИЯ :) става,но трябва да разшириш малко циклите.По 3 месеца поне.И то тук целим нещо като осезаемо подобряване на показателите през ГОДИНИТЕ ,не всяка седмица да гониш постижения (като мене).Тоест за да тестваме дали нещо такова ще проработи трябва да мине много време.

Питай си тренера,наистина.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 26.11.10 21:57.

26.11.10
21:57

Хех мой човек виж ся аз не съм някакво разглезено футболистче и не ме интересува какво харесват момите не го правя за тях ами за себе си,просто искам да си оправя кривите гърди,че е гадно.

26.11.10
22:04

Добре в понеделник ще говоря с треньорката за тези работи обикновенно най-важните ми състезания са март месец и лятото те са републикански и са най-важни.Човече благодаря ти за отделеното време задължен съм ти ! Сега напълно се обърках и незнам дали да започна зала, м/у другото незнам дали има значение на 6 декември затварят басейна и няма да има никакво плуване и мисля.че една заличка ще ми се отрази добре

26.11.10
22:05

Просто така ми прозвуча, не казвам, че си - личи си че имаш хъс и желание за тренировка..но търсиш нещо, което не вярвам някой да ти даде така на готово, без да му платиш, примерно.Аз бих ти дал отговорите на всички въпроси, но уви не ги знам, за 2 години тепърва навлизам в нещата и разбирам откъде изгрява слънцето..и аз искам като почнах да имаше някой, да ми каже всичко - как да тренирам, какво да ям, кога, защо, всички техники и работи - но уви, прекарах много време в четене и преди всичко, имах ясна цел.Щом приоритет ти е спорта ( плуването ) тренера трябва да попиташ, предполагам ако не той, все някой, по навътре в средите ще знае точно какви упражнения се правят - но аз поне, мисля, че търсиш експлозивна сила ( максимална сила за малко време) ако си на къси разстояния, или издръжливост със известна експлозивност - за дълги.И 2те, мисля, че се постигат със високо интенизвно трениране и повечко повторения, при сравнително големи ( за теб ) тежести. Демек - много блъскане със 50-60% от макса ти, знам ли..

Относно гърдите - не се притеснявай, те са група, която се развива, при някой особено, много бавно.И все пак криви..не вярвам да са, а ако са ще се оправят с времето - ти сега растеш..не чакай огромна мускулна маса на 15, макар че като те гледам си много добре..все пак плувците имат..може би най-хубавите тела - ако питаш мен - плувай си и не се занимавай, всичко ще дойде с времето ( и с правилно хранене)..но това си е лично мнение.Айде, че е време да се възстоновяваме :D
Поздрави,
и много респект, повечето на твоята възраст..не са такива.Евала :)

26.11.10
22:09

Благодаря ти за хубавите думи лека вечер. Пак казвам много се обърках уж смятах от понеделник да започна ама незнам какво да започна дайте някакви предложения какво да правя,че се чуствам като звяр искам да блъскам (започнах да давам много добри резултати по време на тренировка явно съм в форма)

27.11.10
20:16

При положение,че на 6 декември излизаме в почивка добра идея ли е да направя една хубава заличка от понеделник ?

Според мен е добре да започнеш да тренираш CrossFit.Има всякакви видове тренировки с собствено тегло , щанги , бегови а и смесени.Ще развиеш всички качества който искаш според мен. :)

27.11.10
21:52

CrossFit абсолютно нищо не ми говори.

Влез в раздела CrossFit.Прочети важната тема CrossFit и “ЗА” и “ПРОТИВ” CrossFit - всичко позитивно срещу всичко негативно само тук! Напиши в YouTube-What is crossfit.Обаче ще трябва да отделиш 2-3 часа в четене :)

27.11.10
23:16

До колкото разбрах примерно в 1 серия се правят по 5 упражнения и така 5 серий по 5 упражнения видях,че повечето се правят със собствено тегло. Правилно ли съм разбрал ? и може ли да измислим някаква примерна програма ?

27.11.10
23:20

Ми не си разбрал нищо :D Разгледай раздела по-подробно- общо взето тренировките са различни комплекси, които включват обикновено няколко движения... може и 1де... има различни видове тренировки- като зачетеш ще видиш, но идеята на кросфита е да създаде универсален атлет- издръжлив, силен, гъвкав и тн... за това и комплексите включват различни аспекнти от тренирането от бягане до тежки щанги и тн... виж има и няколко дневника на кросфитъри...

Ще ти дам един пример.Трябва да направиш 5 рунда от 5 набирания , 10 лицеви , 15 клека за време.Което ще рече че един рунд се състои от 5 набирания , 10 лицеви и 15 клека.Като ги направиш тези неща почваш 2-рият рунд и така докато направиш 5 рунда за време.От теб зависи колко ще почиваш между рундовете но все пак гониш време.А относно програма ами няма такава влизаш в crossfit раздела харесваш си някой който е по силите ти и го правиш :)

28.11.10
18:04

От утре започва всичко. Приготвил съм си 9 варени яйца,една чаша овкусен ориз,извара,овесени ядки с прясно мляко и една лъжичка мед,месо,4 варени картофа.
Графика ми е следния :
7:00 ставане, 8:15 на басейна, 8:30 започване на тренировката, към 11:00 у дома храна,къпане,лек сън, училище от 13:15 до 6 (май така беше) 1 час преди залата протеин/гейнър 50/50, 30 мин преди залата 3 капсули креатин 1 лажица глутамин. същата процедура с добавките след залата и преди лягане пак глутамин,в момента се чудя коя програма да избера
http://www.bb-team.org/workout/1358/#axzz16bDS8lTQ
http://www.bb-team.org/workout/1289/#axzz16bKiNfrg
или ако имате други предложения казвайте !

21.12.10
23:28

Искам да ви се похваля,че миналия месец се върнах с 4 медала: 2 златни,1 сребърен,1 бронзов от международен турнир “Замората” в София,този месец бях на отборен шампионат (мъже,жени състезават се състезатели на сякаква възрат) и на 50 бруст съм 6 при мъжете,на 200 съм 7 а на 100 съм 9,много съм доволен имам някаква страшна издръжливост и въздух спрял съм от няколко месеца всичко освен плуването и качествената храна,март месец има мноооого важно републиканско състезание през януари живот и здраве ще има подготвителен лагер от 20 дена на белмекен който ще е много изтощителен, според вас един глутамин преди лягане, някакви витамини и 50/50 протеин,гейнър през деня ще ми вършат ли добра работа ?

Искам да ти кажа , че ОФП-то е най-важно е поне за мен и моята възраст . ( 13 години , 180 , 69 кг ) . Но мисля  че и при теб ще помогне много работи по интензивно и пак ти казвам Инозин + креатин най - доброто .

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1