Големи раце

28.11.10
17:45

Здравейте , Вапросът ми е следния :

Бихте ли ми помогнали за програма за РАЦЕ ( бицепс , трицепс ) с 2 програми който да включват по 3 упражнения и да ги редувам - демек едната седмица едните 3 упражнениа следващата другите 3 упражнениа ,а този подбор на 3 упражнения да спомогне за покачване на ММ в рацете.. защото имам потенциал ( развиват ми се доста бързо ) но немога да съчетая упражненията с който да избия сичко от рацете :) . Разполагам само с прав лост и дъмбели :( .

28.11.10
17:53

Дори и да искам да ти помогна, невероятната неграмотност струяща от поста ти ме възпира. Отдели повечко време на елементарните правила за писане, пък тогава ставай як.

28.11.10
18:03

Се пак ти благодаря , интелигентни човече - но ще ми е хубаво както така ти се гавриш в момента с мен така да се изгаврят и с тебе ( горния вижда всичко )

П.П : Ако нямате мнение по въпросат ми , а само забележки отностно писането  моля ви не пишете , че ще спра фитнеса и ще се запиша да уча някаде :)

28.11.10
18:09

За големи рьце прави специализация.Чакаи вклучване на клекачите е другиа вариант. ето ти това са се програми за рьце  http://www.bodybuilding.com/fun/bbinfo.php?page=Arms

28.11.10
18:19

Извинявам се за ” РАЦЕ - РЪЦЕ ” но в бързината е така.. сега го забелязах , а по темата - трудно разбрах какво ми даде човече.. нямам си много много на понятие от английски като по учебник ... малко само схващам :D

28.11.10
18:49

Години, стаж, хранене?

28.11.10
19:03

То пък оставаше с този правопис на родния си език да разбираш английски......

28.11.10
19:28

18 без 2 дена , стаж- 5-6 месеца , хранене - обикновенно без диети , химия и такива :)

Мишо , а ти моляте не се слагай и не упрекваи в всяка тема да не си намериш някаде в троян майстора :)

28.11.10
19:51

Хахаха, много биячи станаха в Троян :D :D :D Вече ме заплашваха на лично, споко - ако искаш може да се видим.

П.П. Виж си правописа и помисли дали не си за упрек, че и матура ще държиш по езика.

28.11.10
20:30

Ми като те гледам какъв си дразнител , и аплио... :) Но това е друга тема , пиши ако си навитак да се видим да видим кой е смел тук и навън... :) Таа... дайте по-темата и помогнете да направя още по масивни рачички ;) :P

28.11.10
21:00

Български език ! Учи , учи и пак учи....Сега сигурно и мен ще нахраниш нали ?

Мнението беше редактирано от Росен Петров на 28.11.10 21:00.

28.11.10
21:13

Не.. просто няма да обръщам внимание на тези който се заяждат , а ще гледам тези който биха ми помогнали... и за пореден път да помоля ТЕЗИ КОЙТО НЯМАТ МНЕНИЕ ПО ТЕМАТА да не пишат !

28.11.10
21:27

LonsDale , тегли им на сички професори по една майна и дано някой се светне че тва е фитнес форум а не час по български :)

Аз имах много добър резултат когато редувах 2 тренировки за бицепс. Едната беше стандартни сгъвания :  с лост прав/крив , сгъване с дъмбел ( с лакет на бедрото или ръката отпусната както ги прави Арнито) , чуково ( като им разменям местата почти всеки път) а другата тренировка много ми хареса от един тип в нета ето линк.. http://www.youtube.com/watch?v=Akf-H-F7BaU Бицепс часта почва на 2:20 та от там първите две упражнения и 3-то пак чуково (неговото 3-то не ми харесва лично)

28.11.10
21:40

Не ми са занимава човек.. туй са 1-2 Л***** който са занимават и в сяка тема пишат кой как пишел , а не по същество.. и като му драснеш на лично да се разберете навън и са СДУХВА... :) Та по темата : Ммм..ще ги пробвам тези 6 упражнения разделени в 2 седмици и ще ти кажа резултата.. до сега ги правех така : С прав лос , сгъване с дъмбели ( прав ) и чукове  - 2 седмица : С прав лос , концентрично и може би пак сгъване с дъмбели... :D Сега ще променя 2-рата седмица ще правя това 21 и след него това странно за мен сгъване с дъмбели и май 3-то ще си правя обикновенните чукови сгъваниа с дъмбел. :)

А за трицепс не се обадихте.. :P До сега ми бяха така : 1 седмица : Гладиатор избутвам надоло , френско  и с 1 дъмбел зад врат  2 седмица : Пак гладиатора , с прав лост тесен хват и третото е едно дет с 1ната рака се държа на пейката а с другата ( в която е дъмбела ) избутвам раката максимално назад ... :).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1