Патешко ходене ?

28.11.10
22:19

Търся си второ упражнение освен клека ( Нямам много избор тей като нямам машини и няма много вариаций за упражнение на крака ) та удачно ли е да кажем като 2-ро упражнение да правя патешко ходене.. и то съвместимо ли е с клека...дали ще имат полза двете упражнения в една лека тренировка за крака съставена от 2 упражненийца :D

28.11.10
22:28

За какво ти е голям избор?
Аз правя само клек и тяга (но тежко) и не се оплаквам от слаби крака. Машини не ползвам.
Ако искаш вариации, пробвай напади и преден клек.

28.11.10
22:31

Нападите ги правя в една от ( 2те ми седмични тренировки за крака ) с клек , но за другата не успях да намеря 2-ро упражнение за клека ... а това което ти спомена можеш ли да го покажеш на клип или поне да го убесниш как да го правя.. ако е добро съвместимо с клека де.. :)

И още: български клек, клек на един крак, сиси клек...

29.11.10
13:29

Българския клек сам го включил в едната тренировка.. а би ли казал какви са тези двата другите клека.. как се изпълняват и кой е по добре да го правя с КЛЕК ?

казано от LonsDale на 29.11.10, 13:29:

Българския клек сам го включил в едната тренировка.. а би ли казал какви са тези двата другите клека.. как се изпълняват и кой е по добре да го правя с КЛЕК ?

Не мога да ти кажа кое е по-добре без да знам за какво да е по-добре. Ако си с дълги долни крайници ще ти препоръчам клек на един крак, ако искаш маса в долната част на бедрата - сиси клек. Ако имаш проблеми в коленете няма да е сиси клек, ако искаш да изравниш двете бедра ще е клек на един крак и т.н. Вариантите са твърде много.
Колкото до как се правят - описани са си доста подробно. Знаеш къде да видиш, нали ;)

29.11.10
14:47

Крака правя 2 пъти седмично . 1-вия път Клек 4серий по 15 повторения с кг с който ще поизмъча краката + Някое упражнение което в момента си търся , а 2-рия път правя Клек познатия като 5по5 + българския клек с по-леки дъмбелчета
ЦЕЛ: Заздравяване на крачката и попринцип правя с крайници когато клякам - изпънати в посоки .. няма как да ви го обесня по-разтворени така за вътрешната част на бедрото.. малко под слабините.. там ми е много едно като увиснало тей да кажа.. то ми е главната цел да го постегна :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1