29.11.10
15:07
Здравейте на всички, от доста време разглеждам из сайта, чета различни статии и т.н, по същество въпроса ми е следния :
Някой ще може ли да ми каже упражнение(я) за постигане на коремни плочки, КОЙТО ГО Е ИЗПИТАЛ ВЪРХУ СЕБЕ СИ и ИМА РЕЗУЛТАТ. При мен мисля, че ще стане по-бързо, все пак не съм начинаещ, ако трябва ще прикача и някакъв файл какъв сам и какъв резултат ще желая да получа. Благодаря предварително !
Р.Р Сори, ако темата ми не е на правилното място !
29.11.10
15:43
Човече, всички упражнения за корем дават резултати. Прегледай упражненията тук в bb-team. Най-обикновен crunch и вдигане на крака от вис също имат голям ефект. Виж обаче дали ще ти се виждат плочките в 95% от случаите зависи от това колко мазнини имаш по корема :)
Не каза нищо за теб..никаква информация .. или поне снимка дай да се види каде куца и от там савет за избора на упражнение при пресата... а тя също така не зависи ИЗЦЯЛО само от коремните преси , а и от ядене ... също така и кардиото спомага за по добри коремни мускули ( като визия )
Корем се прави с ядене и плочките се правят в кухнята. От там нататък каквито и упражнения да правиш ще има ефект.
29.11.10
20:11
Ами те в момента са леко оформени, но желая да постигна пълен резултат, занимавам се от фитнес от доста време мога да кажа 2 години и 7 месеца (не толкова сериозно след счупване на китката ми), но отново мисля да се захващам здраво за фитнеса ! Нямам никакви подкожни мазнини и т.н, всеки ден тичам по 4-5 км.
30.11.10
00:14
За да ги направиш трябват преси с тежести (на римско столче), повдигане на краката от вис и такива неща, лесно се постига общо взето. На мен ми трябваха 2-3 месеца, тренирах ги 2-3 пъти седмично (едната седмица 2, другата 3 пъти и така). Направих плочките, от 8 месеца не съм правил упражнения за тях, не са мръднали, чук са. Виж, за да ги покажеш е малко по различна и доста по-трудна работа. Трябва ти хранителен режим (разгледай в сайта има достатъчно изписано за такива режими) и освен режим е добре да включиш и кардио - тичане, вело, 20-25 мин след всяка тренировка и зависи от това какъв тип е твоят организъм и в зависимост какво е положението сега, за месец-2-3-4-5-6 ще изкараш мечтаната преса. :)
11.01.11
22:22
Здравейте от 2 месеца хода на фитнес и у нас тренирам корем , коремни мусколи забелязвам че са се образували но не се виждат как мога да ги оформа да се виждат ? мс предварително (малко инфо за мен висок сум 174 55 кг имам малко мазнини по корема)