Малко помощ за гърдите !

01.12.10
09:15

\искам да сека долната част като тази на снимката Picture

Темата беше редактирана от Bocko на 03.12.10 15:20.

Щом искаш да развиваш долната част, следните упражнения ще ти помогнат: хоризонтална лежанка, хоризонтално подигане с дъмбели, хоризонтален флайс, кофички, и лег с наклон надолу.

01.12.10
09:59

казано от Bojidar Jordanov на 01.12.10, 09:15:

Гърдите в момента са ми ето такива Picture а аз искам да сека долната част като тази на снимката Picture

Много си скромен :D
Като ти гледам нивото, трябват ти 10-15 години здрави тренировки и хранене (и химия), за да имаш подобни гърди.
А може и да нямаш - Шварценегер се отличава с едни от най-добрите гърди в историята на културизма. И няма гаранция, че генетикатата ти позволява да имаш подобни гърди, твоите може да са с друга форма, и дори да ги развиеш максимално пак да нямат подобен вид.

Мнението беше редактирано от Петко К на 01.12.10 10:00.

казано от Петко К на 01.12.10, 09:59:

казано от Bojidar Jordanov на 01.12.10, 09:15:

Гърдите в момента са ми ето такива Picture а аз искам да сека долната част като тази на снимката Picture

Много си скромен :D
Като ти гледам нивото, трябват ти 10-15 години здрави тренировки и хранене (и химия), за да имаш подобни гърди.
А може и да нямаш - Шварценегер се отличава с едни от най-добрите гърди в историята на културизма. И няма гаранция, че генетикатата ти позволява да имаш подобни гърди, твоите може да са с друга форма, и дори да ги развиеш максимално пак да нямат подобен вид.

Хахаха...Петко, ти уби всичко в него...от мотивацията до надеждата :D Все пак е вярно това, което написа. Да се надяваме, че Bojidar говори просто ориентировъчно, а не очаква точно същите гърди като на бат Арни :D

01.12.10
12:35

Не такива гърди а само така да ги сека отдоло да са равни просто

02.12.10
10:30

За да сечеш нещо та било то и гьрди пьрво трябва да го има това което искаш да сечеш.

Мнението беше редактирано от vatman на 02.12.10 15:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1