01.12.10
09:15
\искам да сека долната част като тази на снимката Picture
Темата беше редактирана от Bocko на 03.12.10 15:20.
01.12.10
09:20
Щом искаш да развиваш долната част, следните упражнения ще ти помогнат: хоризонтална лежанка, хоризонтално подигане с дъмбели, хоризонтален флайс, кофички, и лег с наклон надолу.
казано от Bojidar Jordanov на 01.12.10, 09:15:
Гърдите в момента са ми ето такива Picture а аз искам да сека долната част като тази на снимката Picture
Много си скромен :D
Като ти гледам нивото, трябват ти 10-15 години здрави тренировки и хранене (и химия), за да имаш подобни гърди.
А може и да нямаш - Шварценегер се отличава с едни от най-добрите гърди в историята на културизма. И няма гаранция, че генетикатата ти позволява да имаш подобни гърди, твоите може да са с друга форма, и дори да ги развиеш максимално пак да нямат подобен вид.
Мнението беше редактирано от Петко К на 01.12.10 10:00.
01.12.10
10:14
казано от Петко К на 01.12.10, 09:59:
казано от Bojidar Jordanov на 01.12.10, 09:15:
Гърдите в момента са ми ето такива Picture а аз искам да сека долната част като тази на снимката Picture
Много си скромен :D
Като ти гледам нивото, трябват ти 10-15 години здрави тренировки и хранене (и химия), за да имаш подобни гърди.
А може и да нямаш - Шварценегер се отличава с едни от най-добрите гърди в историята на културизма. И няма гаранция, че генетикатата ти позволява да имаш подобни гърди, твоите може да са с друга форма, и дори да ги развиеш максимално пак да нямат подобен вид.
Хахаха...Петко, ти уби всичко в него...от мотивацията до надеждата :D Все пак е вярно това, което написа. Да се надяваме, че Bojidar говори просто ориентировъчно, а не очаква точно същите гърди като на бат Арни :D