Програма за маса

05.12.10
23:48

Здравейте аз сам на 20 години и сам висок 187 см,тегло 90 кг.Стажът ми в залата е 1 година искам да попитам дали накои мойе да ми препорача някаква програма за маса.Видях програмите вав саита ще бада благодарен ако някой ми предлойи друга програма имам вазможност да тренирам 4 пати в седмицата :)

06.12.10
06:42

казано от rino reins на 05.12.10, 23:48:

Здравейте аз сам на 20 години и сам висок 187 см,тегло 90 кг.Стажът ми в залата е 1 година искам да попитам дали накои мойе да ми препорача някаква програма за маса.Видях програмите вав саита ще бада благодарен ако някой ми предлойи друга програма имам вазможност да тренирам 4 пати в седмицата :)

Попрочети още малко(колко малко ли?) докато осъзнаеш че няма програма за маса а има хранене за маса!

Мнението беше редактирано от Miro Gi4ev на 06.12.10 06:42.

Има тема във форума за 10x10 - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40555 . Прегледай я и може да ти хареса.

06.12.10
14:25

Не 10х10, а клек в 20 повторения е това, което ти трябва. Естествено, ако мислиш, че краката ти са много оформени...бла,бла,бла,бла,бла... и няма нужда от повече - избери 10х10.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1