04.12.10
16:06
Привет на всички. На 17 години съм, 175 см и тегло около 70 кг. Имам проблем в областта на корема, четох доста за различни фатбърнари, но се колебая, защото не искам да свалям килограми а да се отърва някак си от тези излишни мазнини в коремната област. Моля да ми дадете съвети за тренировки, упражнения, храни и какво мислите за фатбърнарите в случая.
Ходя на фитнес от 2-3 месеца, 3 пъти в седмицата, в нас също тренирам секи ден, когато не съм във залата. Не спазвам строги диети, но избягвам приемането на мазни храни.. и алкохол доколкото мога. :) благодаря
04.12.10
20:08
Моя съвет е изгради си хубав хранителен режим примерно РБД или НВД направи си комплексна тренировка за цялато тяло с базови упражнения земи си примерно oxyelite pro на ups labs и някакви БЦАА направи си тренировката максимално интензивна прави по 20 мин интензивно кардио след тренировка или сутрин на гладно и ще получиш желания резултат.Това е можеш да го направиш ако си твърдо решен да сваляш точно сега ,но според мен тренирай си яко и тежко яж си всичко до края на април и май и юни си направи здрава диета и горепосоченото и се изчисти като хората :) Надявам се да съм бил полезен.