Да мамицата им... а панела дори не беше закачени, а и има капак, който се слива с таблото- явно са ме следили... поне не е скъп...
18:00- 250гр свинско, 50гр масло, 100гр картофи, яйцe, сирене, спагети, репички, халва
после ще пия мляко... може баница да хапна малко...
-GH max Universal
-креатин
Направих малко корем долна част... и въобще май ще спра да пиша храната. Ще направя 1 седмица по този начин на хранене и от там ще преценя как да процедирам.
И аз не си пиша храната, честно казано да си пиша храната ми е някак “натоварващо”, затова и не го правя.А, и да те питам нещо, като пиеш протеина, по време на самото пинене не усещаш вкус и чак след това има един леко гаден такъв, нали? :D
24.11.10
17:28
Под заплаха от бан повече не желая да пиша храната си. Стойностите ми са много важни, но записването на точна храна - не. Аз знам каква е. Одобрявам.
Ей, ама че го дискутиранте този протеин иначе! Не е толкова лош на вкус! Можеше и да знаем анализ на съдържанието му, но след като съвършено всеки беше гласувал за него, изведнъж адвокатина реши че всеки е имал предвид холандския, който на практика никой не пие, и изследваха него. Резултата - лош, умерено. За този нищо не се знае. Знае се само че съм изпил много над 50 кг и ефект има. Това Е протеин. Който желае, да купува от 50 лв с 3-кратна надценка. Жалко че не е тук и ГМП-сертифицирания да обясни, как протеин на такава цена не може да съществува и да живее 55 левовия мега-пюър изолат на фирма СЕГА.
Пийте го! Реклама!
И мен почна да ме натоварва... а и това, което правя в момента е в разрез с повечето хранителни принципи в тия среди... като добия ЛИЧНИ впечатления ще споделя... Траш пише достатъчно за момента...
Странна вечер- 2ма познати, които не бяха ме виждали от юни-юли ме питаха дали не се бода или зобя... по отделно... после 3ти човек, който не познавам ми обесни как съм си прецакал тялото щото съм имал маса, но съм си изтънил костите и трябвало да ги направя по-големи та сухожилията да са ми впити в тях... въобще обесняваше ме за някви окисления и не знам какво си... може аз да не разбирам достатъчно, отворен съм да уча нови неща... ама това ме уби... после трябвало да правя кардио винаги преди тежка тренировка за ди си загрея сърцето... въобще аз на 22 години едва ли ще порастна на височина и плътност на костите и големина... едва ли ще имам 20 санта китка... та тва е за днес...
казано от CKOTA на 26.11.10, 00:19:
...въобще аз на 22 години едва ли ще порастна на височина и плътност на костите и големина... едва ли ще имам 20 санта китка... та тва е за днес...
На височина трудно, но костите могат да се уплътняват точно като мускула - при редовно натоварване плътността им нараства. Има много солидно доказвателства за това, правени при проучвания за ПМО при жени. Друг е въпросът как ще се отрази това на дебелината им - незначително. :)
26.11.10
08:01
Хах.. как така ти я разбиха е, брат :D Защо !? :O
казано от Boby_ на 26.11.10, 07:33:
казано от CKOTA на 26.11.10, 00:19:
...въобще аз на 22 години едва ли ще порастна на височина и плътност на костите и големина... едва ли ще имам 20 санта китка... та тва е за днес...
На височина трудно, но костите могат да се уплътняват точно като мускула - при редовно натоварване плътността им нараства. Има много солидно доказвателства за това, правени при проучвания за ПМО при жени. Друг е въпросът как ще се отрази това на дебелината им - незначително. :)
натоварвания от какво естество ? - нормални тренировки или нещо по специално .Интересува ме по темата ако знаеш повече сподели.мисля, че ще е полезно на всички
казано от 4imbov на 26.11.10, 08:09:
натоварвания от какво естество ? - нормални тренировки или нещо по специално .Интересува ме по темата ако знаеш повече сподели.мисля, че ще е полезно на всички
Нормални силови тренировки.
Ето малко текстове:
http://www.ehow.com/how-does_4744368_lifting-weights-increase-bone-density.html
http://www.naturalnews.com/010528.html
Във второто се казва, че според проучване на университета МакМастър в Онтарио сред жени след менопауза, подложени на силови тренривки в продължение на една година, се наблюдава увеличение на костната маса на гръбначния стълб с 9%, докато при такива, които не са тренирали, има намаление на костната плътност.
Това важи с пълна сила и за мъжете. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 26.11.10 09:17.
Боби, благодаря за материалите- ще ги прегледам аз не се изразих правилно- плътност да, но едва ли видимо порастване на костите...
Калояне, щото са изруди!
4 дни вече се храня по тоя начин... утре сутрин ще видя как ще се отрази на инак слабия ми клек... не съм много гладен през деня поносимо е, а хубавото е, че през целия ден съм продуктивен и не ми се спи.
Тренировка:
Клек- 4х4х90кг
бедрено разгъване- 6х45кг 6х55кг
бедрено сгъване- 6х35кг 6х40кг
Повдигане на дъмбели напред- 3х6х11кг
Раменна преса седнал преса- 6х65кг 3х70кг
Разтваряне с дъмбели- 7х9кг
корем долна/горна част в суперсерии
50 минути
На клека си ми беше трудно, първите 2 повторения бяха лесни, но другите 2 тегави... нещо на машините не нацелих тежестите, все пак бях в друга зала- имат разлика уредите... раменната преса наистина от седеж, но пак съм много доволен... корема ще го оставя да почива 3-4 дни, че го убих... а гърба не ми минава... толкоз.
Мнението беше редактирано от Бойко на 27.11.10 10:44.
Нещо интересно- в дните след клек колената не ме болят 1-2 дни или казано иначе докато не ми мине треската... после пак същата работа...
храната днес- 2 чаши мляко през деня... в 18 часа- 150гр пилешко, зеле с ориз 200гр, 250гр сметана, 1 яйце, сирене 100гр, 40гр протеин, халва, протеинов бар, 2 сладки, сега може да ударя едно кисело мляко...
28.11.10
18:53
Аз с два приема на храна (към 13-14ч и към 18-19ч) се чувствам и възтановявам по-добре! Това е малко парадокс?!
Ами аз се храня веднъж дневно вече... днес нещо примрях от глад за това пих 2 чаши мляко... до тука съм направил 2 тренировки на гладно- утре 3та и си се възстановявам чудесно, а и самите тренировки минават доволно добре... чак парадокс- явно като си поемаш необходимите вещества за деня без оглед на порциите организмът си върши работата... все пак инак не бихме оцелели- надали преди 5 хиляди години са се хранели по 6 пъти на ден... http://liftandeat.blogspot.com/search/label/1.%D0%A6%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE%20%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B5 виж тука интересни неща има...
А, защо избра да се храниш по войнската диета?Хората преди 5000 хиляди години не е като да са нямали мускули, но не са били близко до целите на повечето тук.
Защото ми е удобно и неангажиращо, щото надебелях много :D, защото храната като тотал за деня е по-малко съответно малко по-малко разходи... то не се знае колко време ще карам така... за сега съм доволен, ако почна да сваля много мускул ще сменя и така... аз си падам по експериментите...
28.11.10
20:08
Ддедеее, тоя сайт е много полезен! Благодаря ти много!!! :)
***Тренировка:
Полулег с дъмбели- 4х35кг 6х33кг
Лег- 2х80кг 4х75кг 4х72.5кг
Обратен лег с дъмбели- 2x5х30кг
Сгъване с EZ щанга- 0х55кг 2х4х50кг
Скотово с дъмбели- 6х20кг 6х22,5кг
Чуково сгъване с щанга- 2х5х40кг
Ми затиснах се на лежанката при жалкия ми опит за 3то повторение... вчера не съм се захранил достатъно явно... абе отвратителна тренировка никаква сила, хъс и желание... то днес ме е ударила апатията... то и вчера де... правя още 1 седмица по тази подредба после ще сменя... всъщност дори може да мина за 5 седмици на 10х10, че много болежки се обадиха... ще поживеем и ще видим
ПП Благодаря за пожеланията.
Опааа, кой има рожден ден.Честит рожден ден, жив и здрав и все по-корав!
Честит Рожден Ден :), желая ти най-вече здраве, защото то е най-важно, ако него го имаш другото може да се постигне с много труд и постоянство. Пожелавам ти и много късмет и успехи, както лични така и професионални и повече позитивизъм :).
Поръчах си Omega 3 на Now 200 софтгелчета и пак на Now Daily vits 250 таблетки за 23 долара... от един сайт експериментално, ако пристигнат ще се похваля, а и автоматично ще означава, че съм спестил около 33 лева :D
И аз взех на NOW витамините.Правих си половин час мохабет с оня при онва магазинче до театъра :D и както винаги ми предлага някви пумии, дето киснат там от 2 години ....
казано от CKOTA на 01.12.10, 16:47:
Кои на Now и колко пари, а и колко таблетки?
NOW DAILY VITS, не адам, а нормалните и може би най-леките.100 таблетки 22 лева, колкото попринцип са си и по сайтовете :)
Мнението беше редактирано от Нежния на 01.12.10 21:33.
***Тренировка:
Гребане- щанга - 3х5x100кг
Придърпване на скрипец V- 4х100кг 2х5х90кг
Гребане- скрипец- 7х80кг
Тяга- 110кг 2х145кг 2х150кг
лег тесен хват- 3х6х60кг
дъмбел зад врат- 2х6х40кг
с въже- 6х20кг
Май трябва да направя леки корекции по храненето, силата за максимален опти не е спаднала, но пособността да правя повторения я няма... 150 на тягата не ги чувствам много тежки...
На фона на многото кг за гръб , ми се струва че лега с тесен хват ти изостава доста....
То реално на мен всичко ми изостава... но той и лега и клека са ми трагични... гръб и бицепс- тия двете имат пауър...
02.12.10
20:00
Гребането с щанга ме впечатлява!
Благодаря, но не смятам, че е нещо особено...
Почивам иначе до четвъртък... всъщност като се замисля петък, понеже след 8ми... все едно... та имам питане- бива ли да комбинирам гръб и гърди в един ден и хоули Армс да станат автономни... разбира се пак Max-OT way като ще запазя досегашния брой на сериите за съответните групи?
06.12.10
16:31
Хехе, само го дъвчете момчето с тоя лег - да, слаб му е, и то много, точно като на мен! Да го еба в свещеното упражнение - човек може да е як и без него!
За гребането потвърждавам - гребал е пред мен с прилична техника и към настоящия момент 110 кг щанга няма да му се опре!
Лека тренировчица:
V преси- 35 24
частичен търкиш-15х15кг
планк с ренегадско- докато паднах- 30-40 секунди
надхват 40х15кг
подхват 60х15кг
надхват 17х15кг
подхват 27х15кг
30секунди стисната гумичка на ръка
Толкоз, че да не атрофирам съвсем...
Аре малко излагация от праШчо
Мнението беше редактирано от Бойко на 07.12.10 01:17.
Айде и още 2… гърба няма да го показвам... достатъчна е излагацията с шкембата : )
Ех и ти като мене качваш в паласките ;) ... Иначе имаш маса ... мисля че си готов за чистене :)