22.04.05
15:52
Това е проблем който мисля че всеки е имал,ама вече аз лично не намирам вече оръжия да ги премахна.Имам в предвид когато даден мускулна група е релефна и се появява някаква лоена топка насред нея.При мене е в долната част на корема,около лактите и вътрешната страна на бедрата.Колкото и да свалям на тези места не се маха.Който е запознат и е имал същия проблем нека поства
на мен ръцете краката и гърба са ми много орелефени ама гърдите и коремааа... а имам под лявата гърда нещо като лоена топка как да я премахна.... за сега опитвам с тичане ама нз
На мен пък цялата долна част на тялото ми е мазна. Гърдите, гърба, ръцете може и да минат за горе долу чисти, ама задника и краката развалят цялата картина :cry: Сега наблягам на кардио, ама не вярвам ефекта върху тези части да е голям. Цял живот съм си бил с релефни горни части на тялото, но мазен задник и крака. Голяма част от това си е генетика (според мен), но това не трябва да ни отчайва :lol:
Е , и аз бях така , обаче започна да се оправя работата , само че в долната част на корема имам много мазнина която не се чисти .
23.04.05
00:50
Ами например ако ти е под корема хващаш тлъстината и стискаш и мазното започва да излиза през порите....
А сериозно - и при мен точно под пъпа има едно балонче, което ми се струва, че ако спадне изобщо ще е много трудно. Засега опитвам сутрин на гладно с коремни преси пък ще видим.
23.04.05
09:03
на мене главата , но мисла че просто с малко повече тренировка и усилия ще се справиш.Преди имах лоени топки малко под колената . Нискаха да се махат,обаче с малко повече прениравки изчезнаха за 2-3 седмици =) успрех,баико
28.04.05
23:56
и аз съм така. Долната част на тялото мн разваля картината и се чуда дали може се пребори човек с генетиката ли кфо е. Някой да се сеща за подходяща методика за борба освен кардиото..
29.04.05
12:06
масаж! отиди при масажист в вашия фитнес и го питай дали може да ти го премахне тва. аз съм виждала не трениращите хора при които има доста добър ефект.
ще ти правят един вид антицелулитен масаж, но това е само название, важната е техника. боли, но работи, особено ако вече си рельефен и трениращ.
+ получаваш тонус