08.12.10
23:14
Траш :D кфа е тая преса на аватара луд :D
Аааа, луд съм копиле! Ето ти снимка от миналата есен, или зима беше - http://img38.imagefra.me/img/img38/2/10/30/delornification/f_m1nnqlgm_71349bd.jpg
Недей се смя много. :)
казано от Madboy на 08.12.10, 21:40:
Траш - тва вой на сибирска мечка ли трябваше да е ? ! :D
Смейте са вий, ама ще я науча тая китара аз. Свиря на електрическа от 40 дни, а това парче е за хора с поне година стаж. :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 08.12.10 23:56.
09.12.10
09:23
(sun)
Ето как и кои упражнения с пудовки помагат в техниките от жиу-жицу и джудо!
Мнението беше редактирано от Judo на 09.12.10 11:36.
09.12.10
12:57
Я да видя да ли се е оправил проблема.
Едит : Като пиша от даскалото го нямам проблема с акаунтите :D
Я я :)
Мнението беше редактирано от Венцислав Игнатов на 09.12.10 15:48.
09.12.10
18:25
http://vbox7.com/play:1e2057bb
Някой да е поръчвал от гет.бг?
Интересуват ме с какви впечатления сте останали, ако сте пазарували телефони, мп3/мп4 плейъри и т.н.
09.12.10
20:28
Първи сме на волей в РУСЕ ... уеааа.... агитката на противника беше 2пъти повече от нас... :D ама аз и още 4-5 човека влязохме точно в тила на врага те повечето момиченца и ни се радват вместо да не противодействат :D
казано от TheRunawy на 09.12.10, 18:42:
Интересуват ме с какви впечатления сте останали, ако сте пазарували телефони, мп3/мп4 плейъри и т.н.
Да , аз съм си поръчвал слушалки от там миналото лято (или това беше , незнам :D) , Creative EP-630 и съм доволен :) Бяха точни , без проблеми. Обаче съм чел негативни отзиви от гет.бг :(
Сега много много се чудя дали да поръчвам Sennheiser CX-500 от ибей :S :S Мязат ми ментета повечето (или аз се бъркам нещо) ,, ако може някой да ми каже (даде линк към ибей) на такива , които е сигурен че не са ментаци (fake) :Д
казано от Гoshko96 на 09.12.10, 20:37:
казано от TheRunawy на 09.12.10, 18:42:
Интересуват ме с какви впечатления сте останали, ако сте пазарували телефони, мп3/мп4 плейъри и т.н.Да , аз съм си поръчвал слушалки от там миналото лято (или това беше , незнам :D) , Creative EP-630 и съм доволен :) Бяха точни , без проблеми. Обаче съм чел негативни отзиви от гет.бг :(
Е, т’ва ме притеснява.
Хайде да играем една игра? Всеки прави списък със законите, които е нарушавал, след което казва за кои нарушения му е била търсена отговорност. А?
Днеска се зачудих просто. Как съм нарушавал повече закони, от колкото познавам, но нито веднъж не се е налагало да си поемам последиците.
Оф не мога да свикна със сайта..... писна ми всеки път да се логвам като влизам, проблема е от сайта, не от компютъра, както ми казваха (преди не беше така) и много гадно да не мога да разбера кога е писано по някоя тема.......
казано от Thrash на 09.12.10, 21:32:
Хайде да играем една игра? Всеки прави списък със законите, които е нарушавал
Не ми се вярва аудиторията (в по-голямата й част) да е запозната с бъгарското законодателство. Но ми е любопитно ти кои закони считаш че си нарушавал.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.12.10 00:48.
10.12.10
07:40
Лоша идея е това със законите пичове ще вземат да ви поканят след някой друг ден на бал с маски и ще водят ТВ екип та да имате спомен за внуците :D
Иначе за протокола - не нарушавам дори правилата за движение по пътищата (sun)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 10.12.10 09:37.
казано от head_hunter на 10.12.10, 07:40:
Браво на момчето :), ако всички ги спазваха щяхме да се движим по спокойно по улиците и нямаше да ни е страх, че може да ни ударят на зелен светофар за пешеходци.
Вземи си наредбата на общината и ще разбереш колко члена от нея нарушаваш без да знаеш.:)
edit: Стоянчо, за такива неща става дума - дреболии. Сега съм на 18, но пуша от 16-годишен. До преди една година се прибирах два часа по-късно от вечерния час, влизал съм в нощни заведения (дискотеки ако щеш), рушил съм чужда собственост и т.н. Списъка е безкраен, и то все пълен с такива глупости. Човек не съм убивал, но съм вдигал Корнита от магазините. :)
Мисълта ми беше, че има една безредица, която е характерна за всички и е толкова тривиално вече да нарушаваш такива мънички закончета, че на хората дори не им прави впечатление.
Лоша идея е това със законите пичове ще вземат да ви поканят след някой друг ден на бал с маски и ще водят ТВ екип та да имате спомен за внуците :D
И никога не си свалял песни и филми от интернет, нито пък си пушил и пил на 17г.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.12.10 11:40.
казано от Thrash на 10.12.10, 11:36:
Иначе за протокола - не нарушавам дори правилата за движение по пътищата (sun)И никога не си свалял песни и филми от интернет, нито пък си пушил и пил на 17г.
Относно тегленето - ако е за лична употреба, няма проблеми. Относно пушенето и пиенето - мисля само продажбата е забранена на непълнолетни. Консумацията никой не може да ти я забрани.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.12.10 11:39.
A колко пъти сте пили по биричка с приятели пред блока или си миеш колата с питейна вода,или сте хвърляли фаса на земята.Все нарушения на наредбата по общината.
Нямам цитати :S
@ head и karpi Ако спазваш всички ограничения, пътя до морето ти е около 9 часа :D
10.12.10
12:04
казано от Thrash на 10.12.10, 11:36:
И никога не си свалял песни и филми от интернет, нито пък си пушил и пил на 17г.
Стоянчо ти отговори. ;)
казано от gigitas на 10.12.10, 10:58:
Вземи си наредбата на общината и ще разбереш колко члена от нея нарушаваш без да знаеш.:)
Наредбата на общината няма сила на закон, а нали законите обсъждаме?
С повечето наредби на общината гледам да съм в час, защото съм домоуправител на блока по местоживеене ;)
Несъзнателно може и да съм нарушил някоя точка от някой правилник или наредба, но като цяло умишлено не правя подобни неща.
Точно това имах впредвид,че несъзнателно правим доста нарушения.А ти винаги ли си носиш личната карта с теб дори и до магазина?:D
Мнението беше редактирано от Judo на 10.12.10 12:12.
казано от gigitas на 10.12.10, 12:12:
Точно това имах впредвид,че несъзнателно правим доста нарушения.А ти винаги ли си носиш личната карта с теб дори и до магазина?:D
хаха, аз да! Имал съм проблеми с една вечерна разходка из квартала и жадни за някоя петолевка пазители на реда :)
10.12.10
13:04
казано от gigitas на 10.12.10, 12:12:
Хахаха нося си на едно място лична карта, шофьорска книжка и служебната карта :D
Имал съм смешна случка с полицай и лична карта (giggle)
Aз пък като ходя до близкия магазин не я нося,с което съзнателно нарушавам ЗБЛД :D
Мнението беше редактирано от Judo на 10.12.10 13:23.
10.12.10
13:25
Откакто ми развалиха тичането в парка, с 20 минутно задържане заради липса на документи, вече тичам с ЛК.
Ами имаш малко физиономията за бандит рецидивист :D
Мнението беше редактирано от Judo на 10.12.10 13:27.
10.12.10
13:34
казано от gigitas на 10.12.10, 13:27:
Ами имаш малко физиономията за бандит рецидивист :D
Само на пълнолуние ставам такъв ;)
Също така редовно нарушавам ЗДВП като пешеходец,пресичам на червено и не винаги на пешеходна пътека.
Трябва ли да имам навършено пълнолетие, за да си изкарам дебитна/кредитна карта?
За дебитна вероятно не, но за кредитна..освен някоя с неснижаем остатък или нещо подобно