Тренировъчната ми програма

09.12.10
19:50

Здравейте, тренирам  в фитнес залата от 4 месеца и имам подобрение.Но ми казаха че за да получ още повече желания релеф първо трябва да кача маса,после да изчиста и да права релеф. Вярно ли е това? Все пак разгледах из форумите на  този сайт и намерих една фитнес програма за покачване на маса http://www.bb-team.org/workout/1291_kachvayte-masa-vednaga-sled-4-tata-sedmitsa#axzz14cVjXlpG ето я кажете ми ако може дали е добра.?Продължавам значи според мен за да качваш маса трябва да ядеш доста или не е така все пак аз си нямам хранителен режим но наблягам много на фъстъци орехи месо мляко и яйца. Както казвам тренирам от 4 месеца висок съм 175 и съм 64 кг.

09.12.10
19:54

Добра е програмката но ти гледаи да не ти падат протеините под 2 грама на кило на ден.Както си 64 кила под 130 грама протеин на ден гледаи да не падаш.

Мнението беше редактирано от vatman на 09.12.10 19:55.

09.12.10
20:24

Здравей ,

Линка ,който си дал е към кръгова тренировка за начинаещи на Димитър Михайлов - - прочети коментарите от долу. Не знам дали ще ти върши работа за качване на маса. Вероятно ще върши - всичко зависи от храната. Оправи си първо храната и после нагаждай тренировката според нея.

Edit: Порочетох и темата която си пуснал по рано “Професионалистите Посъветвайте ме!” - доста безвкусно, неясно и пресяващо хората заглавие на тема, а и аз също не съм професионалист а човек с твоя стаж но ще ти отговоря така :

Бил си един месец на кръгова , след това два месеца на тридневен сплит - сега искаш пак да се върнеш на кръгова. ЗАЩО ?

Хубав ден !

Мнението беше редактирано от Ентусиаст на 09.12.10 20:32.

09.12.10
20:48

В началото пробвах от всичко после реших да поразнообраза и да си направа една първоначална лека програма.Но сега съм мераклия да  кача маса да изчиста и да права релеф.

09.12.10
22:37

Препрочитам коментарите ти из стария ти пост и нещо не ми се вързва това което пишеш - казваш че тренираш 4 месеца а ръката от 29 на 32 си я качил от миналата година. В крайна сметка 4 месеца ли тренираш.

Почети повечко из раздела статий - особенно тези за хрането. Почети и малко темички от разделите ” Повишаване и понижаване на тегло ” , прехвърли се на дневниците на някои от по напредналите. Попрочети и там.После ще си достатъчно способен да си оправиш и храната и тренировката.

Но първо започни да четеш за храната. Прочети за въздействието на инсулина , прочети за нуждите на тялото от протеин и аминокиселини. Прочети как трябва правилно да се приема за да се усвои протеина.После следва гликемичен индекс на въглехидратите. Като прочетеш всичко това премини към по комплексните неща - РБД , ВМ-НВД , ВВД и други интересни абривиатури.Това е всичко от което имаш нужда - Vatman ти го е казал над мен , казвам ти го и аз - за сега няма нужда кардинално да променяш тренировката - само оправи храната и ще си шест.

Хубава вечер.

10.12.10
21:06

Да чета и разбрах за това  което ми каза ватман сега остава да си направа една хранителна програма..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1