Бягането

21.04.05
00:38

Добре ли е да бягам вечер?Нямам много време през деня, а и да си кажа чесно ме мързи  :) .По колко обиколки да правя?Всеки ден ли да бягам?Може ли през ден?[/img]

21.04.05
00:39

Най добрия вариант е сутрин след ставане но и вечер не е зле

22.04.05
22:14

[quote author=“Danail_thebest”]Добре ли е да бягам вечер?Нямам много време през деня, а и да си кажа чесно ме мързи  :) .По колко обиколки да правя?Всеки ден ли да бягам?Може ли през ден?[/img]

опитай се да прогониш мързела и след това ни кажи какво точно искаш да постигнеш с бягането ;)

26.04.05
18:45

Сутрин на гладно или сред тренировка е най-добре. Гледай да бягаш около 15-20 минути, за да не гориш мускул.

27.04.05
00:18

Да изчистя корема без да сваля прекалено много мускулна маса от другите части на тялото-това е, което искам.

27.04.05
19:45

Коремът е главният склад на мазнини на мъжа, ако почнеш да тичаш и, следователно, да сваляш килограми, най-вероятно е оттам да е най-много, но не можеш да свалиш САМО от корема.

30.04.05
23:57

Еми лек аз от 2 месеца бягам вечер и съм свалил 15килограма и да ти кажа съм доволен.Аз бягах вечер не защото ме мъзеше сутрината ами поради това че съм 1 смяна на даскало.
Бягай някъде на ден по 3-4киометра крос и ще има ефект това ти го казвам от личен опит.
УСПЕХ!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1