11.12.10
23:07
Здравейте.Прогамата ми е следната:
пон.гърди и бицепси
вто.гръб и корем
сряда.почивка
четв.рамена и трицепси
Темата е пусната относно петъка.По принцип трябва да тренирам крака тогава ,но често ги пренебрегвам като мускул(което е огромна грешка).Поради тази причина искам да сложа някой мускул от горната част на тялото като повторна тренировка за да акцентирам повече върху него.Мисля това да е гърба и ако може някой да даде идея за тренировката му която да акцентира от към страна на сила и размери в него и по детайлите му.
12.12.10
06:24
казано от dbakalov на 11.12.10, 23:07:
Здравейте.Прогамата ми е следната:
пон.гърди и бицепси
вто.гръб и корем
сряда.почивка
четв.рамена и трицепсиТемата е пусната относно петъка.По принцип трябва да тренирам крака тогава ,но често ги пренебрегвам като мускул(което е огромна грешка).Поради тази причина искам да сложа някой мускул от горната част на тялото като повторна тренировка за да акцентирам повече върху него..
Недей!!!
12.12.10
15:18
А трапеца къде е ?
Можеш и така да направиш:
Понеделник : гърди и бицепс
Вторник: гръб и трицепс
Сряда : почивка
Четвъртък: рамене и трапец
Петък: почивка
Събота: крака и корем
Неделя: почивка
Мнението беше редактирано от kristiyann на 12.12.10 15:19.
Трапеца е с гърба не го бях написал по горе.Тренирам у нас имам много възможности за тренировка за всички мускули освен за краката ,за тях мога да павя единствено клякане и напади за това нямам толкова стимул да ги тренирам ,а иначе искам да са големи и силни.
И викаш, че от клековете и нападите краката няма да станат по-силни, по-мускулести, по-красиви, по-по-по-по... ?
казано от river на 12.12.10, 20:32:
И викаш, че от клековете и нападите краката няма да станат по-силни, по-мускулести, по-красиви, по-по-по-по... ?
Нямам това педвид ,ама чуствам ,че не е достатъчно за цялостното им развитие.
Аз за крака правя само клекове. Основно това съм правил през целият си живот. Засега не се оплаквам от развитието им.