Програма с акцент гърди.

20.04.05
18:21

Така тъй като гърдите ми изостават драстично се чудя дали да не ги правя 2пъти в седмицата.
Тренирам над 10 месеца, 175см 75кг.

Досегашната ми тренировка беше следната:
ПОНЕДЕЛНИК
Гърди - хоризонтален лег, полулег с думбели , кофи,полуовър
Корем

ВТОРНИК
Гръб
Трапец (тук няма да се спирам на 2та види тренировки защото те са си точни ,а и акцента е за гърдите)

СРЯДА- ПОЧИВКА

ЧЕТВЪРТЪК
Бицепс
Трицепс

ПЕТЪК
Рамо
Крака

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - ПОЧИКВА.

Значи чуде ся дали да не направя една лека промяна. В понеделник да правя гърдите с рамото,което значи в петък да ми останат само крака. Но за да не правя само крака да правя ГЪРДИ И КРАКА.
Програма ще има промени само в 1виа и 4тиа ден.
Дефакто ще изглежда така:
ПОНЕДЕЛНИК
Гърди (вече изброих упражненията) и Рамо.

ВТОРНИК И ЧЕТВЪРТЪК БЕЗ ПРОМЯНА.

ПЕТЪК
Гърди
Крака

Според мен от понеделник до петак гърдите ще могат да се въстановят и няма да претенирам.Вие как мислите ??
Отделно това да правя гърди и рамо в един ден леко ми се струва много тежко.
Но все пак очаквам мнения и препоръки  :D

20.04.05
19:11

ГРЕШКА пич !!!

20.04.05
19:28

Направи понеделник гърди и рамо, във вторнек гръб и трапец, четвъртък гърди и трицепс  и петък крака и бицепс.При мен подейства.успех

20.04.05
19:28

И аз така мисля !!!
Прави кофички може да има ефект
Успех!

20.04.05
19:36

Не мисля че е удачно....ще дойде  в повечко...
По-скоро махни някоя друга мускулна група за известно време...защото тея 5 тренировки седмично са много, трябва здраво възстановяване...аз в момента имам 3 последователни дни трен и е тежко (но и с гоялм ефект), та не ми се мисли какво е 5 (при това с крака - аз крака не правя)
Освен това не съм убеден дали точно тренирането 2 пъти ще даде акцента....Ако искаш да е 2 пъти рамо и трицепс не мисля че трябва да имат тренировка...примерно нещо такова ми се върти в главата:
1ден гърди
2ден крака (за тласък на цялостния растеж)
3ден почивка
4ден почивка
5ден гърди
6ден почивка
7ден почивка
като втората тренировка може би по-лека, евентуално оформящи вместо базови упражнения
Това са моите идеи, не са от опит, ами така го мисля че би станало

20.04.05
21:20

[quote author=“ProvideR”]ГРЕШКА пич !!!

За кое по точно :D

А това за рамо и трицепс го правих още като започнах, ама ми бепе доста тежко и затова този вариант не ми се нрави много, но все пак благодаря :D

21.04.05
13:09

На мен пък ми харесва. :D Само по-леко с трицепса и рамото, че ще ги умориш. Иначе виж, можеш да махнеш пуловъра от първия ден, защото защото и без това програмата е много тежка.
От друга страна на втория ден можеш да започнеш с комбинация от клекове и пуловър, да продължиш с лежанката (но това ще бъде твоят лек ден за лег), след това да си направиш дъмбелите - тук някъде ще си скапан (кофите да отпаднат). След това можеш по усмотрение да включиш още упражнения за крака.
Успех

21.04.05
13:28

ето и една идейка от мене:
1 ден-гърди,рамо
2 - гръб трицепс
3-почивка
4-гърди бицепс
5- крака
6- почивка
7-почивка
Първият ден тренираш основно базови 6-8 повторения
Втория едно базово и другите с дъмбели и скрипец или ако имаш машини

22.04.05
13:45

Аз пък си мисля,че всички сте в грешка! :shock:
Вижте какво е написало момчето.Интересно ми е как е разбрал,че гърдите му изостават,след като тренира от 10 месеца?Ако си мислиш,че за това време ще ти станат като на бате Арни се лъжеш. :D
Помисли малко :roll: .Когато не ти върви тренировката не питай какво да добавиш,а какво да махнеш.
Като за начало намали упражненията на 3.Примести пуловъра при краката(суперсерии с клековете).Погледни упражненията,които правиш и се стреми да ги изпълняваш точно.Според мен ще е грешка да тренираш гърдите 2 пъти седмично.
Най-важното е да не се отчайваш.И аз за 10 месеца нямах голям напредък в гърдите,но сега(след 3 години трен. стаж) не е така.Всичко става бавно и с постоянство.И аз в началото исках бързи резултати,но не всичко става с магическа пръчка...

22.04.05
22:12

Рафаел проблема не е в бързите резултати.Когато за първи път влязах в залата си знаех, че няма да заприличам на тези по постерите на стените. Знам че всичко става бавно и с много усилиа, това не ме притеснява.

Как разбрах че ми изостават ли ? Ами то огледалото ми каза и метъра.
Не мисля че всичко идва от неправилна тренировка. За другите мускулни групи нямам кои знае какви забележки. Изглежда тези гърди са някав ген , незнам и аз ама просто не ми растът. Легът ми е изключително слаб. За 75кг маса едвам успявам да си вдигна килограмите 3-4 пъти, а в залата има някви деца на по 60-65 килца и правят повече от мен....
Именно затова реших на гърдите да обърна по специално внимание и затова започнах да ги правя самостоятелно. Преди ги комбинирах с бицепс.
Ефекта пак е нулев.... Гадост :roll:

JI

23.04.05
10:53

така абсолутно същият проблем имам и аз ... гърдите ми изостават ... самоче съм на 15 и мисля че това е от възрастта и все пак не мога на лег да правя серии по 6 повторения със 60 а бицепса с 40 8 повторения някак имам чувство че не се вързва ;)
дв пъти в седмицата не помагаше при мен ... сега пак съм два пъти в седмицата , но от седмица на седмица редуцирам упр за всичко и правя програмата колкото се може по лека  ... сега пробвам нещо ново ... ( крака не правя затова ги няма в програмата ако някой пита защо  мога да му кажа :) )
занчи на 4 дневен сплит съм като гърдите ми са 1 и 3 ден като междъ втори и трети има 1 ден почивка  първия ден правя смо гърди яко със тежести ... а вотрата тренировка гърди и трицепс като гърдите ги давам на кофи лицеви ...и горна част с дъмбели ;) това е успех
незнам дали има ефект след месец ще разбера

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1