Моята програма моля за съвет

17.12.10
09:46

Здравейте искам да споделя с вас моята програма и да ви помоля за съвет относно нея. Първо да кажа, че тренирам изцяло вкъщи и програмата е съобразена с това. Тренирам 4 пъти в седмицата средно по 40мин на тренировка. Разполагам с лежанка, лост, тежести и 2 дъмбела.

понеделник:
Гърди и корем.

сряда:
бицепс и трицепс.

петък:
гръб и трапец.

събота:
рамене и крака.

Моля кажете според вас добре ли е така направената програма от мен. Даже обмислям скоро да отделя и трицепса в друг ден, има ли смисъл според вас. Ако има нещо, което мога да променя за добро по програмата моля кажете.

17.12.10
09:48

Аз бих сложила гърдите с бицепса в един ден, а гърба и трицепса в друг. Но пак мъжете да си кажат.

Искаш конкретни съвети, които биха ти помогнали или просто всеки от нас да напише коя група с коя смята, че е добре да се тренира? Щото второто никаква, ама НИКАКВА, работа не ти върши.
http://oranjeblog.blogspot.com/2010/05/blog-post.html
Deja vu :)

17.12.10
10:59

С така зададения вьпрос наи добре прави крьгова.

17.12.10
11:04

Опа сега ще напиша как точно тренирам подробно и каквото трябва да се подобри към добро казвайте. Така на 20г. съм 70-71кг. Целта е да кача малко мускулна маса , което знам че е доста трудно става въпрос за 5-6кг.
Тренировките с упражненията и сериите изглеждат така:

Понеделник:
Гърди и корем
1.избутване на щанга от лег. 4серии по 10повторения.
2.избутване на дъмбели от полулег. 4по10
3.флайс.4по10
4.коремни преси и тичане

Сряда:
бицепс и трицепс
1.сгъване с EZ щанга 4по12
2.чуково сгъване 4по12
3.концентрирано сгъване(през 3 тренировки го редувам с бицепсово сгъване с дъмбели от наклонен седеж.)4по12
4.тесен хват 4по10
5.френско разгъване от лег 4по10
6.кик-бек или разгъване с дъмбел зад глава 4по10

Петък: Най сложния ми ден просто голяма мъка. Понеже тренирам вкъщи незнам какви упражнения да измисля защото правя трърде малко според мен.
гръб и трапец
1.чукчета от стоеж 5по12
2.мъртва тяга (доста трудно упражнение)5по12
3.гребане с дъмбел 5по12
6.повдигане на рамене.

Събота:
рамене и крака.
1.раменни преси с дъмбели 4по12
2.повдигане на ръце встрани 4по12
3.повдигане на ръце напред 4по12
4.повдигане на щанга зад гърба 4по12
5.клекове с щанга зад врат с малки килограми4по12
6.напади с дъмбели 4по12
7.повдигане на пръсти 4по12

Сега вече, ако може кажете какво да променя, да добавя или пък да махна ако може разбирасе. Има ли смисъл да отделям трицепса в различен ден да стана с 5 тренировки и 2 дни почивка. И пак да кажа всичко е съобразено с това, че тренирам изцяло вкъщи и с това което разполагам.

17.12.10
15:57

За мене става програмата но за теб незнам не си писал стаж.

18.12.10
10:32

Мерси, ако може все пак още някой да коментира и да каже дали трябва нещо да се коригира и дали да отделя трицепса от бицепса в отделен ден с 5 тренироовки в седмицата.

18.12.10
20:56

Това за отделянето на бицепса от трицепса в отделен ден и следователно преминаване към 5 тренировки в седмицата, ми е много важно моля някой по компетентен от мен да каже има ли смисъл и дали би дало добър резултат.

21.12.10
11:19

Реших да не ги отделям в отделен ден бицепс и трицепс продължавам по стария начин в един ден. Гърди и корем, почивка, бицепс и трицепс,почивка,
гръб и трапец, рамене и крака, почивка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1