Трапец-Тяга

23.04.05
17:19

Значи от скоро зех да забелязвам разлика в единият трапец,а именно
Левия е по голям от десния и по убемен, трудно се забелязва, но аз си го виждам...
Искам да попитам Имам чувството че е от тягата има ли значение,защото правя в смесен хват (Лявата в надхват,дясната в подхват)именно това ме притеснява дали не се натоварва повече в надхвата левия трапец повече от десния..
Предложете какво да правя ?

23.04.05
17:28

Сменяй хвата на всяка серия, или тренировка. Ако мислиш, че е от това.

23.04.05
17:43

И на мен левия трапец, като го стегна е малко по-обемен от десния. А отпуснат е с малко по различна(трудно забележимо) форма. А тягата си я правя с надхват. Според мен това си е нещо нормално и не трябва много да се притесняваш. На мен и гърдите ми нямат еднакви форми и най-интересното е, че при брат ми е същото т.е. ген.  :wink:

23.04.05
17:47

Знам че е нормално ;)
Ами ще послушам Петко и ще прая размяна
Тенкс ви ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1