23.04.05
17:26
175см, 69кг, в момента тренирам за маса и съм натрупал мазнини в талията .искам да изчиста мазнините в корема без да гора мускул и същевременно да качвам кила. та въпроса ми е 10-15 мин кардио(тичане) преди и след трен ше свършат ли работа. и колко пъти в седмицата :oops:
а за корема- може ли да прая коремни преси когато ми падне(не след ядене) щото в фитнеса нямам време и нужно ли е да съм пил довавки преди това?
23.04.05
17:45
Прави само след тренировка не повече от 20 мин. Ако тренировката ти е много дълга - 10-15 мин. Гледай да не седиш много в залата. Корем можеш да правиш в нетренировъчни дни, но не прекалявай.
За добавките - не е нужно, разбира се.
виж са преди тренировка ако нямаш достатъчно въглехидрати не се горят мазнини , тъй като сериите са кратки тялото добавя енергия като разгражда мускула на амино (и така губиш ММ)
за качване и сваляне едновременно има 2 варянта кардио в нетренировъчен ден или кардио след тренинг
пиши кои от 2та начина избираш за да ти кажа нещо повече за храненето :)
[quote author=”^MaD^”]виж са преди тренировка ако нямаш достатъчно въглехидрати не се горят мазнини , тъй като сериите са кратки тялото добавя енергия като разгражда мускула на амино (и така губиш ММ)
за качване и сваляне едновременно има 2 варянта кардио в нетренировъчен ден или кардио след тренинг
пиши кои от 2та начина избираш за да ти кажа нещо повече за храненето :)
предпочитам след трен