Dhea страничен ефект

18.12.10
23:14

Здравеите четох във форума за продукта главно мненията на Силата само не разбрах точно какви са вероятните странични ефекти от продукта ако може някои да каже Мерси предварително

HE

19.12.10
09:04

Тренираш от 5 месеца и DHEA? :D
Като ти гледам мненията за “протеиновия плод”, “Нутрекс анабол” и останалите теми пуснати във форума - струва ми се, че искаш да си здрав, но ако може от вчера и с евтинки продукти. :D
Успех, но това няма как да стане. Чудно не видях тема за тренировъчен и хранителен режим или за 5 месеца тренировки си ги направил перфектни? Е и на теб ще ти го кажа “Каквото и да си вземеш - все тая” така, че взимай си там каквото решиш да пиеш.
Вместо да си оправиш храненето и тренировките, а от това файдата е по-голяма от която и да е добака, залиташ по някъкви прахчета и хапове :D Момчетата от Сила са дали доста изчерпателни мнения по въпроса, качването на маса от продукта е съмнително, дали са инфо при каква възрастова група работи, но пак пускаш тема. Навивате си всичките начинаещи на пръста да пиете нещо или щото е яко да разправяш, че си на “нещо” или щото очаквате с въпросните добавки да станете супер здрави - е ще те разочаровам, но не е така. Хубаво тяло и добри резултати се получават именно с правилно хранене и съобразени с теб тренировки, а останалото е ала-бала. Добавки обикновено се взимат от хора в период на застой, а ти за 5 месеца какъв застой получи? Къде отиде потенциала на тялото ти? Какво очакваш да ти се каже за всичките теми дето си напускал във форума за различни добавки - “Взимай ще станеш машина”, “Оооо от това ръката ти ще стане 60 см”, “Лятото ще си с 15 кг. повече мускули”?

19.12.10
11:52

казано от head_hunter на 19.12.10, 09:04:

Тренираш от 5 месеца и DHEA? :D
Като ти гледам мненията за “протеиновия плод”, “Нутрекс анабол” и останалите теми пуснати във форума - струва ми се, че искаш да си здрав, но ако може от вчера и с евтинки продукти. :D

Ами нещо такова нутрекса е мн пари ... зае*ах го а деха не искам да взимам за да качвам ММ а заради тонуса само :D относно протеиновия плод от де да знам може и да има :D А оносно другите предположения... сега ще си купя деха да покажа хаповете на мацките и да почнат да ми се лепят да ... :D

Мнението беше редактирано от Simpatqga на 19.12.10 11:55.

19.12.10
16:18

Искаш да си здрав за кратко време ама не става.Ако си под 26-27 години от  DHEA няма да имаш ефект ако толкова искаш да станеш як бързо и евтино има разни простотии там метан ,някакви евтини анаболи аз съм виждал така един познат реши да става як за кратко време ем стана за около 3 месеца много як докато пиеше просотиите беше як ама като ги спря за 1 месец изпика всичките мускули и заприлича на нищо направи си правилен хранителен режим тренирай здраво и ще видиш резултати аз само с 1 протеин ,добър хранителен режим и добра тренировка съм качил 12 кг за 3 месеца така че.А колкото до това да вземеш хем евтини добавки хем да работят не става то има една поговорка “Неможе хем х*я до края хем душата в рая”

19.12.10
19:22

Къде по точно съм писал че искам бърз ефект не разбрах ? Питах какъв точно е страничния ефект на деха а това дали ще си дам праите и няма да има ефект си е мои проблем . Що всички искате да се изявявате на психолози не мога да разбера ?

20.12.10
09:42

Щом задаваш подобни въпроси, значи изобщо не си наясно с какво се захващаш. DHEA е прохормонален препарат, от който няма да получиш никакви ползи, сега друг е въпроса ако търсиш именно страничните ефекти. Ако все пак си решил да се базикаш със ендокринната си система и здраве, то има много по подходящи препарати за целта (както и други форуми). Страничните ефекти на DHEA са като на всички други стероиди, прохормони, макар и изразени в различна степен.

20.12.10
13:49

Valdis много се извинявам ама DHEA няма нищо общо със стероидите
дълго време се е смятало даже че е jink hormone тоест хормон които за нищо не служи в тялото но после откриват че колкото по остаряваш толкова по малко ДЕА имаш в тялото
смята се че применато на ДЕА забява процесите на стареене
и до там!

20.12.10
14:27

Принципно идеята, че DHEA гради мускули идва от факта, че въпросното вещество след приемане се конвертира в тестостерон (такова е действието на всички прохормонални препарати, крайния продукт е определен хормон или стероид) в последствие се оказало, че количеството
тестостерон е ако не нулев то е незначителен и DHEA няма пряко отношение към мускулния растеж. Не казвам, че има общо със стероидите, а казвам, че има подобни странични ефекти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1