18.12.10
23:14
Здравеите четох във форума за продукта главно мненията на Силата само не разбрах точно какви са вероятните странични ефекти от продукта ако може някои да каже Мерси предварително
19.12.10
09:04
Тренираш от 5 месеца и DHEA? :D
Като ти гледам мненията за “протеиновия плод”, “Нутрекс анабол” и останалите теми пуснати във форума - струва ми се, че искаш да си здрав, но ако може от вчера и с евтинки продукти. :D
Успех, но това няма как да стане. Чудно не видях тема за тренировъчен и хранителен режим или за 5 месеца тренировки си ги направил перфектни? Е и на теб ще ти го кажа “Каквото и да си вземеш - все тая” така, че взимай си там каквото решиш да пиеш.
Вместо да си оправиш храненето и тренировките, а от това файдата е по-голяма от която и да е добака, залиташ по някъкви прахчета и хапове :D Момчетата от Сила са дали доста изчерпателни мнения по въпроса, качването на маса от продукта е съмнително, дали са инфо при каква възрастова група работи, но пак пускаш тема. Навивате си всичките начинаещи на пръста да пиете нещо или щото е яко да разправяш, че си на “нещо” или щото очаквате с въпросните добавки да станете супер здрави - е ще те разочаровам, но не е така. Хубаво тяло и добри резултати се получават именно с правилно хранене и съобразени с теб тренировки, а останалото е ала-бала. Добавки обикновено се взимат от хора в период на застой, а ти за 5 месеца какъв застой получи? Къде отиде потенциала на тялото ти? Какво очакваш да ти се каже за всичките теми дето си напускал във форума за различни добавки - “Взимай ще станеш машина”, “Оооо от това ръката ти ще стане 60 см”, “Лятото ще си с 15 кг. повече мускули”?
казано от head_hunter на 19.12.10, 09:04:
Тренираш от 5 месеца и DHEA? :D
Като ти гледам мненията за “протеиновия плод”, “Нутрекс анабол” и останалите теми пуснати във форума - струва ми се, че искаш да си здрав, но ако може от вчера и с евтинки продукти. :D
Ами нещо такова нутрекса е мн пари ... зае*ах го а деха не искам да взимам за да качвам ММ а заради тонуса само :D относно протеиновия плод от де да знам може и да има :D А оносно другите предположения... сега ще си купя деха да покажа хаповете на мацките и да почнат да ми се лепят да ... :D
Мнението беше редактирано от Simpatqga на 19.12.10 11:55.
19.12.10
16:18
Искаш да си здрав за кратко време ама не става.Ако си под 26-27 години от DHEA няма да имаш ефект ако толкова искаш да станеш як бързо и евтино има разни простотии там метан ,някакви евтини анаболи аз съм виждал така един познат реши да става як за кратко време ем стана за около 3 месеца много як докато пиеше просотиите беше як ама като ги спря за 1 месец изпика всичките мускули и заприлича на нищо направи си правилен хранителен режим тренирай здраво и ще видиш резултати аз само с 1 протеин ,добър хранителен режим и добра тренировка съм качил 12 кг за 3 месеца така че.А колкото до това да вземеш хем евтини добавки хем да работят не става то има една поговорка “Неможе хем х*я до края хем душата в рая”
Къде по точно съм писал че искам бърз ефект не разбрах ? Питах какъв точно е страничния ефект на деха а това дали ще си дам праите и няма да има ефект си е мои проблем . Що всички искате да се изявявате на психолози не мога да разбера ?
Щом задаваш подобни въпроси, значи изобщо не си наясно с какво се захващаш. DHEA е прохормонален препарат, от който няма да получиш никакви ползи, сега друг е въпроса ако търсиш именно страничните ефекти. Ако все пак си решил да се базикаш със ендокринната си система и здраве, то има много по подходящи препарати за целта (както и други форуми). Страничните ефекти на DHEA са като на всички други стероиди, прохормони, макар и изразени в различна степен.
20.12.10
13:49
Valdis много се извинявам ама DHEA няма нищо общо със стероидите
дълго време се е смятало даже че е jink hormone тоест хормон които за нищо не служи в тялото но после откриват че колкото по остаряваш толкова по малко ДЕА имаш в тялото
смята се че применато на ДЕА забява процесите на стареене
и до там!
Принципно идеята, че DHEA гради мускули идва от факта, че въпросното вещество след приемане се конвертира в тестостерон (такова е действието на всички прохормонални препарати, крайния продукт е определен хормон или стероид) в последствие се оказало, че количеството
тестостерон е ако не нулев то е незначителен и DHEA няма пряко отношение към мускулния растеж. Не казвам, че има общо със стероидите, а казвам, че има подобни странични ефекти.