19.12.10
15:50
Значи, 15 годишен, 170- 62 кила, максимално изчистен, силата ми изпреварва масата - 70 кила лежанка 70 кила клек, 90 кила тяга, говорим за цели серии по 8 повторения. Имам адски бърз метаболизъм и нищо не ми се лепи, имам 1 година стаж в залата без никакви прекъсвания. Дайте ми сплит за 4 пъти в седмицата, пак казвам само МАСА! Ръцете и гърба са ми изоставащи..... Мерси предварително!
Темата беше редактирана от hesoyamaa на 19.12.10 15:51.
Понеделник: Гърди Предно рамо Средно рамо
Вторник: Гръб
Сряда: Почивка
Четвъртък: Крака
Петък: Ръце
Събота: Почивка
Неделя: Почивка
Гърдите 10 повторения
Гърбът 10-12 повторения
Крака 12-14 повторения
Ръце 8 повторения
На 15 години нормално да ти е бърз метаболизмът, яж като разпран, на тази възраст само с храна нещата стават по-бавно. Бъди постоянен и резултатите няма да закъснеят.
Напред и нагоре!
По-здрави!
Изполвай базови/многоставни упражнения! Особенно на големите мускулни групи, задължителни упражнения лег/полу-лег/раменна преса/набирания/гребане/мечка/клек/напади/френско/сгъване с лост за бицепс. Прибави и други упражнения също. За гърди 4 упражнения по 3 серии. Гърбът 4 упражнения по 4 серии. Краката 4-5 упражнения 4 серии, като клекът може да ти бъде и 5 серии.
С 1 година стаж трябва да имаш някаква представа кои упражнения ти действат по-добре. Иначе поздравления за резултатите, силата ти е много добре.