12.09.10
04:22
казано от kristiancho на 11.09.10, 22:11:
добре де в началото на мен не ми взеха пари ?! .... друга тема е че никога не съм тренрал по тази програма ама все пак
В не малко случаи да вадим изводи от общото за частното води до неверно изводи.
Когато се опитаме да извадим извод от частното за общото - броят на подобни случаи скача главоломно :)
поздрави
Лазар
12.09.10
06:46
инструкторите обикновено знаят как да се оправят за себе си,но относно мацките главите им са пълни с клишета
хубаво е да си на мериш треньор/ка който да помага но не е задължително да работи в залата
за щастие гаджето ми е силов трибоец и много го бива да ме юрка в залата и да ми помага да избягна страха от “големите”тежести
12.09.10
07:34
кобра като ти видях постиженията.... май и доста наказателни тренировки ти е направило гаджето.
18.09.10
07:00
е,ако ти беше жена с повечко естроген и генетично слаба мускулатура и преди да започнаш тренировки си можел да вдигаш до 5кг с две ръце,щеше да разбереш колко трудно съм постигнала това :)
за сметка на това гаджето прави над 250кг тяга така че се компенсираме
всеки според възможностите си
18.09.10
11:27
аз вообще не казвам, че не си се потрудила точно напротив доста високи тежести за момиче използваш :)
Според мен тежестите на тягата не са никак съразмерни с останалите ти постижения. Има ли причина за това?
22.09.10
07:05
казано от adichka на 20.09.10, 07:30:
Според мен тежестите на тягата не са никак съразмерни с останалите ти постижения. Има ли причина за това?
разбира се,че има
просто не тренирам тяга-мисля,че кръстът не ми е много силна област и не го претоварвам
а и хватът ми е доста слаб и трябва да работя по него
просто опитах на една тренировка колко мога и това се получи
иначе правя по-лека римска тяга(45-50кг за десетка/осмица/колкото мога:)или хиперекстензии
да ви се похваля-вече мога да се набера сама 2-3пъти :D :D :D
Розовка има едно много хубаво упражнение, което ще ти помогне 100%. Викат му секс :). Пробвай, ще останеш удивена.
Съвет: не се вманиачавай, просто ходи редовно да тренираш и това е, на тези години метаболизма ти е в тавана! Редовно, това е и с времето ще видиш промяната. А и колегата ти е дал хубав съвет: редовен секс :)
25.09.10
08:06
казано от hari82 на 22.09.10, 10:57:
Съвет: не се вманиачавай, просто ходи редовно да тренираш и това е, на тези години метаболизма ти е в тавана! Редовно, това е и с времето ще видиш промяната. А и колегата ти е дал хубав съвет: редовен секс :)
човек без мания е като стрелка без посока
а не съм сигурна че след секс ще имаш голямо желание за тренировка
17.11.10
14:05
Здравеите Обръщам се към Петко К
тренирам активно от 7 месеца,постигнах целите си,сега имам други цели.Така не искам съвети за диети,защото научих и знам много за тях.да си споделя целт
Много съм объркана искам релефно тяло и след това да стегна страшно много тялото си.Само не ми е ясно релефа само с кардио ли се прави или влизат и други упражнения като преси,клекове и др упр.за гърди,гръб.
На 16г съм,ниска съм,но не виждам проблем в това,след като съм мотивирана талията ми е 68см. бедрото ми е 108 стегнато,понеже имам мускули на бедрата оформени. Отговори ми,кажи какво мислиш,виждам,4е разбираш доста. :)
17.11.10
16:46
Като ти видях снимките...оххх... супер си си ! Не се подлагвай с никъкви диети ,само ще си развалиш здравето .
17.11.10
17:35
казано от silver_surfer на 17.11.10, 16:46:
Като ти видях снимките...оххх... супер си си ! Не се подлагвай с никъкви диети ,само ще си развалиш здравето .
И къде точно й видя снимките? Защото аз не виждам никъде...
17.11.10
18:42
казано от Absolut Illusion на 17.11.10, 17:35:
казано от silver_surfer на 17.11.10, 16:46:
И къде точно й видя снимките? Защото аз не виждам никъде...
Ами в профила й ..каде може.... :) http://www.bb-team.org/gallery/132046/photo/4104/#axzz15ZAXPY1N
17.11.10
19:08
Бедрото ти не може да е 108 см.. Диета + кардио и да има какво да излезе като мускули отдоло и ще станеш като мацката от снимката.
17.11.10
19:59
silver_surfer, няма да е зле да пишеш за кой точно е отговора ти, защото от поста ти се разбира, че отговаряш на този над теб, а снимките на профила, който пейстна не са на същото момиче... ;)
davidova, бедрото е кракът ти и със сигурност твоето не е 108 см ;)
Релефа се постига с упражнения и подходящо хранене. Трябва ти нисък процент мазнини и добре развити мускули.
Ако можех да ти кажа в един пост какво точно да правиш, щеше да е добре, но темата е обширна и ще ти се наложи да прочетеш малко материали.
Имаш време и за релеф и за мускули, и за всичко, така че не бързай.
09.12.10
00:40
благодаря ви хора
откакто ви писах,четох много и започнах по една програмка
1ви - 4ти ден
напади- 4х20-25 или пълен клек със собствено тегло 4х30-35
лег преса с широк разкрач 4х25-30
бедрено сгъване-3х20,18,15
бедрено разгъване - 3х20
скачане на въже
коремни преси..
кардио 25 мин.
2ри-5ти ден
предърпване на вертикален скрипецЮ
гребане с дъмбели
пек дек
хиперекстензии и др. упражнения за гърди,рамо,трицепсп
Правя ги с малки тежести,както виждате с много повторения диета НВД и яко кардио,сметнах на ден приемам около 500 кал само белтъчини и малко мазнини от тях и понякое време мъничко шоколад например,и изгарям300кал.
Как мислите? спред мен е добре,чувствам се добре искам много добри резултати,още и още :) искам яко релеф
09.12.10
00:58
вижте снимката,която качих
казано от davidova на 09.12.10, 00:40:
Как мислите? спред мен е добре,чувствам се добре искам много добри резултати,още и още :) искам яко релеф
А според мен е много зле....чети още ;)
09.12.10
18:14
Защо е зле ,Много зле
10.12.10
10:47
напълно съм съгласна че не са добре нещата
евала за усилията ама не се прави така според мен
500калории ми е само едно от яденетата за деня понякога
и понеже ще кажеш че не съм от най слабичките с тия ми 6о кг мога да каже че от2-3год не съм мърдала на кг
просто малко по малко голяма част от сланинките се “заместиха” с мускули
препоръчвам ти повече сложни(полезни) въглехидрати и растителни мазнини,защото по някое време ще усетиш изтощението от рязката НВД
+краката не са единствената част от тялото и не бива да пренебрегваш вс останало,за да постигнеш балансирана физика
успех
11.12.10
10:27
разбирам,мерси и аз така мисля че 500 кал са малко пък и не мога да ям само толкова защото тренирам 5 дена седмично и се нуждая от повече храна :)
Да напиша и аз нещо, четох, четох, четох - все хубави съвети, но разнообразни - всеки организъм реагира различно и докато мадамата не зaпочне сериозно да прави каквото и да било, няма начин да разбере кое точно ще й помогне да постигне т.нар. “перфектно тяло”. Да намериш инструктор, който прави разлика между женска физика и физиология и мъжка и точната тренировъчна програма и диета е адски трудно, но не и невъзможно. Този сайт е изключително богат на материали, аз лично черпя доста от него като информация - препоръчвам същото на “розовка” - чети и вниквай в написаното, а резултатът ще дойде след постоянни усилия от твоя страна, няма срашно - никой от тук присъстващите не е станал това, коете е за 1-2 месеца. Решиш ли да го направиш - то ще стане. Ако искаш да направиш нещо - намираш начин, ако не искаш - намираш причина. Давай, успех и горе главата!
Успех на всички и здраве на първо място :-)
23.12.10
02:01
ама чакай, ти искаш тяло като на Арнолд Шварценегер или искаш хубаво, здраво, силно тяло??
рокли по ваш вкус. Цени на лаптопи, части за лаптопи и мишки. Бързи рецепти за палачинки, бързи рецепти за десерти. Тюлени завеси или завеси от сатенени нишки? Цени на лаптопи с подарък Мишки . Рокли за сватби и официални поводи.
Мнението беше редактирано от chokolatche на 05.08.11 08:07.
От личен опит мога да споделя - перфектно тяло може да се извае. “Перфектното тяло” е чисто субективно усещане, така че - който има в главата си представа как трябва да изглежда то - ще го постигне, стига мотивацията да е на ниво, самодисциплината също и още куп фактори, които се появяват в процеса на извайване :-) Горещо желая на всеки да постигне това, което си е наумил за визията си, така, както аз го постигнах и продължавам да го поддържам. :-)
28.12.10
11:36
Иска се извесна доза воля за да преварнеш редовните тренировки и правилното хранене в начин на живот защото според мен това е начина. Да свикнеш до такава степен с тях че кокато си помислиш да пропуснеш трен. или да ядеш нещо кофти да ти става гузно, а съм почти на 100% сиг че авторката няма да се справи така че зережи залата и се радвай че не си 100 кг ;)