Борба за мечтаното тяло

Прескочи до:
ЛР

12.09.10
04:22

казано от kristiancho на 11.09.10, 22:11:

добре де в началото на мен не ми взеха пари ?! .... друга тема е че никога не съм тренрал по тази програма ама все пак

В не малко случаи да вадим изводи от общото за частното води до неверно изводи.
Когато се опитаме да извадим извод от частното за общото - броят на подобни случаи скача главоломно :)

поздрави
Лазар

12.09.10
06:46

инструкторите обикновено знаят как да се оправят за себе си,но относно мацките главите им са пълни с клишета
хубаво е да си на мериш треньор/ка който да помага но не е задължително да работи в залата
за щастие гаджето ми е силов трибоец и много го бива да ме юрка в залата и да  ми помага да избягна страха от “големите”тежести

кобра като ти видях постиженията.... май и доста наказателни тренировки ти е направило гаджето.

18.09.10
07:00

е,ако ти беше жена с повечко естроген и генетично слаба мускулатура и преди да започнаш тренировки си можел да вдигаш до  5кг с две ръце,щеше да разбереш колко трудно съм постигнала това :)
за сметка на това гаджето прави над 250кг тяга така че се компенсираме
всеки според възможностите си

аз вообще не казвам, че не си се потрудила точно напротив доста високи тежести за момиче използваш :)

20.09.10
07:30

Според мен тежестите на тягата не са никак съразмерни с останалите ти постижения. Има ли причина за това?

22.09.10
07:05

казано от adichka на 20.09.10, 07:30:

Според мен тежестите на тягата не са никак съразмерни с останалите ти постижения. Има ли причина за това?

разбира се,че има
просто не тренирам тяга-мисля,че кръстът не ми е много силна област и не го претоварвам
а и хватът ми е доста слаб и трябва да работя по него
просто опитах на една тренировка колко мога и това се получи
иначе правя по-лека римска тяга(45-50кг за десетка/осмица/колкото мога:)или хиперекстензии
да ви се похваля-вече мога да се набера сама 2-3пъти :D :D :D

22.09.10
10:15

Розовка има едно много хубаво упражнение, което ще ти помогне 100%. Викат му секс :). Пробвай, ще останеш удивена.

22.09.10
10:57

Съвет: не се вманиачавай, просто ходи редовно да тренираш и това е, на тези години метаболизма ти е в тавана! Редовно, това е и с времето ще видиш промяната. А и колегата ти е дал хубав съвет: редовен секс :)

25.09.10
08:06

казано от hari82 на 22.09.10, 10:57:

Съвет: не се вманиачавай, просто ходи редовно да тренираш и това е, на тези години метаболизма ти е в тавана! Редовно, това е и с времето ще видиш промяната. А и колегата ти е дал хубав съвет: редовен секс :)

човек без мания е като стрелка без посока
а не съм сигурна че след секс ще имаш голямо желание за тренировка

DA

17.11.10
14:05

Здравеите Обръщам се към Петко К 
тренирам активно от 7 месеца,постигнах целите си,сега имам други цели.Така не искам съвети за диети,защото научих и знам много за тях.да си споделя целт
Много съм объркана искам релефно тяло и след това да стегна страшно много тялото си.Само не ми е ясно релефа само с кардио ли се прави или влизат и други упражнения като преси,клекове и др упр.за гърди,гръб.
На 16г съм,ниска съм,но не виждам проблем в това,след като съм мотивирана талията ми е 68см. бедрото ми е 108 стегнато,понеже имам мускули на бедрата оформени. Отговори ми,кажи какво мислиш,виждам,4е разбираш доста. :)

17.11.10
16:46

Като ти видях снимките...оххх... супер си си ! Не се подлагвай с никъкви диети ,само ще си развалиш здравето .

17.11.10
17:35

казано от silver_surfer на 17.11.10, 16:46:

Като ти видях снимките...оххх... супер си си ! Не се подлагвай с никъкви диети ,само ще си развалиш здравето .

И къде точно й видя снимките? Защото аз не виждам никъде...

17.11.10
18:42

казано от Absolut Illusion на 17.11.10, 17:35:

казано от silver_surfer на 17.11.10, 16:46:

И къде точно й видя снимките? Защото аз не виждам никъде...

Ами в профила й ..каде може.... :) http://www.bb-team.org/gallery/132046/photo/4104/#axzz15ZAXPY1N

17.11.10
19:08

Бедрото ти не може да е 108 см.. Диета + кардио и да има какво да излезе като мускули отдоло и ще станеш като мацката от снимката.

17.11.10
19:59

silver_surfer, няма да е зле да пишеш за кой точно е отговора ти, защото от поста ти се разбира, че отговаряш на този над теб, а снимките на профила, който пейстна не са на същото момиче... ;)

17.11.10
20:14

davidova, бедрото е кракът ти и със сигурност твоето не е 108 см ;)
Релефа се постига с упражнения и подходящо хранене. Трябва ти нисък процент мазнини и добре развити мускули.
Ако можех да ти кажа в един пост какво точно да правиш, щеше да е добре, но темата е обширна и ще ти се наложи да прочетеш малко материали.
Имаш време и за релеф и за мускули, и за всичко, така че не бързай.

17.11.10
21:37

Може би е ханша?

Мнението беше редактирано от AbSs на 17.11.10 21:41.

17.11.10
22:18

Вие се точите , ма розовката не е писала от 7 месеца в темата :)

DA

09.12.10
00:40

благодаря ви хора
откакто ви писах,четох много и започнах по една програмка
1ви - 4ти ден
напади- 4х20-25 или пълен клек със собствено тегло 4х30-35
лег преса с широк разкрач 4х25-30
бедрено сгъване-3х20,18,15
бедрено разгъване -  3х20
скачане на въже
коремни преси..
кардио 25 мин.

2ри-5ти ден
предърпване на вертикален скрипецЮ
гребане с дъмбели
пек дек
хиперекстензии и др. упражнения за гърди,рамо,трицепсп
Правя ги с малки тежести,както виждате с много повторения диета НВД и яко кардио,сметнах на ден приемам около 500 кал само белтъчини и малко мазнини от тях и понякое време мъничко шоколад например,и изгарям300кал.
Как мислите? спред мен е добре,чувствам се добре искам много добри резултати,още и още :) искам яко релеф

DA

09.12.10
00:58

вижте снимката,която качих

09.12.10
12:17

казано от davidova на 09.12.10, 00:40:

Как мислите? спред мен е добре,чувствам се добре искам много добри резултати,още и още :) искам яко релеф

А според мен е много зле....чети още ;)

DA

09.12.10
18:14

Защо е зле ,Много зле

09.12.10
19:07

Защото не ядеш нищо и се мъчиш да тренираш много.

10.12.10
10:47

напълно съм съгласна че не са добре нещата
евала за усилията ама не се прави така според мен
500калории ми е само едно от яденетата за деня понякога
и понеже ще кажеш че не съм от най слабичките с тия ми 6о кг мога да каже че от2-3год не съм мърдала на кг
просто малко по малко голяма част от сланинките се “заместиха” с мускули
препоръчвам ти повече сложни(полезни) въглехидрати и растителни мазнини,защото по някое време ще усетиш изтощението от рязката НВД
+краката не са единствената част от тялото и не бива да пренебрегваш вс останало,за да постигнеш балансирана физика
успех

DA

11.12.10
10:27

разбирам,мерси и аз така мисля че 500 кал са малко пък и не мога да ям само толкова защото тренирам  5 дена седмично и се нуждая от повече храна :)

20.12.10
12:36

Да напиша и аз нещо, четох, четох, четох - все хубави съвети, но разнообразни - всеки организъм реагира различно и докато мадамата не зaпочне сериозно да прави каквото и да било, няма начин да разбере кое точно ще й помогне да постигне т.нар. “перфектно тяло”. Да намериш инструктор, който прави разлика между женска физика и физиология и мъжка и точната тренировъчна програма и диета е адски трудно, но не и невъзможно. Този сайт е изключително богат на материали, аз лично черпя доста от него като информация - препоръчвам същото на “розовка” - чети и вниквай в написаното, а резултатът ще дойде след постоянни усилия от твоя страна, няма срашно - никой от тук присъстващите не е станал това, коете е за 1-2 месеца. Решиш ли да го направиш - то ще стане. Ако искаш да направиш нещо - намираш начин, ако не искаш - намираш причина. Давай, успех и горе главата!
Успех на всички и здраве на първо място :-)

23.12.10
02:01

ама чакай, ти искаш тяло като на Арнолд Шварценегер или искаш хубаво, здраво, силно тяло??

рокли по ваш вкус. Цени на лаптопи, части за лаптопи и мишки. Бързи рецепти за палачинки, бързи рецепти за десерти. Тюлени завеси или завеси от сатенени нишки? Цени на лаптопи с подарък Мишки . Рокли за сватби и официални поводи.

Мнението беше редактирано от chokolatche на 05.08.11 08:07.

23.12.10
09:12

Мисля, че още в началото е написала какво тяло иска. Перфектно ;)

23.12.10
09:26

Абе то перфектно тяло има ли?

23.12.10
12:10

От личен опит мога да споделя - перфектно тяло може да се извае. “Перфектното тяло” е чисто субективно усещане, така че - който има в главата си представа как трябва да изглежда то - ще го постигне, стига мотивацията да е на ниво, самодисциплината също и още куп фактори, които се появяват в процеса на извайване :-) Горещо желая на всеки да постигне това, което си е наумил за визията си, така, както аз го постигнах и продължавам да го поддържам. :-)

DI

28.12.10
11:36

Иска се извесна доза воля за да преварнеш редовните тренировки и правилното хранене в начин на живот защото според мен това е начина. Да свикнеш до такава степен с тях че кокато си помислиш да пропуснеш трен. или да ядеш нещо кофти да ти става гузно, а съм почти на 100% сиг че авторката няма да се справи така че зережи залата и се радвай че не си 100 кг ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1