BB-Team 7.0 - коментари и предложения

Темата е заключена.
Прескочи до:

17.12.10
12:54

Сега ми казва , че съм посетител, но си пиша и чета без проблеми.

Проблемът с facebook си продължава. Въпреки че съм със “запомни ме на този компютър” всеки път излиза грешка, че няма връзка с facebook.

Начин да премахна връзката между акаунта ми тук и този във facebook?

17.12.10
19:36

Има ли шанс да се пазят някъде старите съобщения?

казано от gips на 17.12.10, 19:36:

Има ли шанс да се пазят някъде старите съобщения?

Има линк за пренасочване към старите съобщения. “архив на съобщенията от миналата версия” или нещо подобно.

17.12.10
20:33

казано от Георги Гайдов на 17.12.10, 19:41:

Има линк за пренасочване към старите съобщения. “архив на съобщенията от миналата версия” или нещо подобно.

Лятото въртяха една песен в която се пееше: “Ооо колко си прост....”. Та и аз така. Влизам, гледам съобщенията работят, но ми ги няма старите и веднага рев. Мерси за бързия отговор.

казано от Георги Гайдов на 17.12.10, 19:23:

Проблемът с facebook си продължава. Въпреки че съм със “запомни ме на този компютър” всеки път излиза грешка, че няма връзка с facebook.

Начин да премахна връзката между акаунта ми тук и този във facebook?

Ще ти изпратя лично съобщение за това.

18.12.10
15:27

Аааа момчее, къде са ми старите лични съобщения ? :O

19.12.10
18:34

Всичко чудесно! Много шум за нищо. Така и така ползвам 0 процента от функционалностите, които коментирате, но какво по дяволите е Shapie, как по дяволите се чете и защо по дяволите в български фитнес форум е тази чуждица на латиница. Владея английски прилично добре, питах и Гугъл - ниц.  Шейпи ли се чете, думата френска ли е. Цирк голям :-). Или аз тотално не съм в час. Какво остава за останалите фитнес маниаци, ако ме разбирате...

Да и цветовата тема е потискаща. Грозна е. Не става за нищо. Няма ли някой уеб дизайнер фитнес маниак?

Присетих се и за обяснението с галерията. Тя видите ли щяла да се появи в по ефективна форма, но задържали промените, за да могат потребителите да свикнат с всяка една (промяна) по отделно, едва ли не :-). Да разбирам ли, че новата високоефективна галерия ще се появи, когато и последният потребител с кататония е свикнал с всички останали, променени функционалности? Само аз ли намирам подобно обяснение за абсурдно и леко обидно за “Потребителите”? Ако не сте готови с функционалността - кажете си го в прав текст.

Мнението беше редактирано от mgmst на 19.12.10 19:23.

19.12.10
18:55

казано от Madboy на 18.12.10, 15:27:

Аааа момчее, къде са ми старите лични съобщения ? :O

20.12.10
18:54

Вече е коментирано,така че мнението си го изтривам.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 20.12.10 18:57.

@mgmst, благодаря за отправената критика.

По отношение на Shapie (да, чете се Шейпи) ще говорим доста, затова ще се въздържа да правя резюме в рамките на този пост.

Във връзка с галерията - тя функционира вече напълно. Не сме целяли да обидим никого и това не е било част от политиката ни от създаването ни досега. Имаме съображения какво и кога да пускаме, но тематиката на медията и форума в частност не е такава, която да разсейваме с техническа информация.

Що се отнася до дизайна - въпрос на гледна точка е. Анализите, които правим, ще ни дадат яснота, дали сме сгрешили или не.

20.12.10
21:21

Изключително неприятно е когато отворя някоя снимка(не галерия) а снимка от пост в повечето случай се излиза малка част от нея и възможността за скролване ляво/дясно нагоре/надолу.Не знам дали сте го направили нарочно така,но според мен се губи цялостното излъчване и вид. :)

Може ли да ми дадеш линк към примерна такава, за да добия представа?

20.12.10
21:33

Няма шанс да се върнат анимираните .gif аватари нали?

20.12.10
21:35

казано от Димитър Михайлов на 20.12.10, 21:23:

Може ли да ми дадеш линк към примерна такава, за да добия представа?

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49618

към края на първата страница :)

@tra^la^la, благодаря, ще го ремонтираме.

@gips, на мнение сме, че те повече пречат, отколкото допринасят положително.

23.12.10
09:04

Проблема с логването ми си седи все още.

24.12.10
17:54

Здравейте!
Прави ми впечатление,че търсачката на форума не е както преди.Преди май беше вързана с гуугъл(или неяо от сорта) и когато напишеш нещо на латинице директно ти го поправяше на български,а също ми се струва,че вадеше резултатите по-бързо и повече(може да си въобразяцам).Поправете ме ако греша но за сайта и за форума ми се струва че са различни 2те търсачки.
С две думи не е както беше преди :)

25.12.10
10:02

+1 @ emzo Писна ми да се логвам по 40 пъти на ден :(

25.12.10
11:07

http://www.bb-team.org/contact?support пиши тук, бързо пипат, вече нямам ядове :D

казано от tra^la^la на 24.12.10, 17:54:

Здравейте!
Прави ми впечатление,че търсачката на форума не е както преди.Преди май беше вързана с гуугъл(или неяо от сорта) и когато напишеш нещо на латинице директно ти го поправяше на български,а също ми се струва,че вадеше резултатите по-бързо и повече(може да си въобразяцам).Поправете ме ако греша но за сайта и за форума ми се струва че са различни 2те търсачки.
С две думи не е както беше преди :)

Да, така е - по подразбиране, търсейки от страница във форума, се ползва форумната търсачка, докато тази в изданието е Google базираната. Направихме го така, тъй като беше често желана промяна от потребителите.

Предстои да направим обединена търсачка, която да вземе най-доброто от двете, споменати по-горе.

27.12.10
20:24

Ух, няма ли шанс имената на потребителите и т.н. - всичко сиво да се направи в друг цвят
Изтекоха ми очите :(

А какъв да бъде другият цвят, като линковете в постовете ли?

27.12.10
22:45

Когато получа съобщение от ББ-Тийм ( като това за Хладилника ), колкото пъти и да прочета съобщението, то продължава да си стои непрочетено. Реших, че е от браузъра ми и изтрих всичката кеш ( не беше умно ) и пазена история. Влезнах наново, но продължава да го отчита, като непрочетено. Трябва да изтриеш съобщението, за да го отчете, че не е ново, след като го прочетеш първият път.

казано от amistad на 27.12.10, 22:45:

Когато получа съобщение от ББ-Тийм ( като това за Хладилника ), колкото пъти и да прочета съобщението, то продължава да си стои непрочетено. Реших, че е от браузъра ми и изтрих всичката кеш ( не беше умно ) и пазена история. Влезнах наново, но продължава да го отчита, като непрочетено. Трябва да изтриеш съобщението, за да го отчете, че не е ново, след като го прочетеш първият път.

Когато казваш “ново”, визираш, че се изписва горе в акаунт карето или във входящите?

Edit: мисля, че видях за какво става въпрос - ще го “кръпнем”. :)

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 27.12.10 23:34.

28.12.10
00:26

Оранжево-кафявото ми харесва :) :) :)

28.12.10
22:11

Здравейте,
понеже съм си намислила разни цели за следващите няколко месеца, би било удобно да има раздел в профила ми (при снимките, мерките и тн...), където да ги споделя :)

П.П. Идеята за хладилника е много свежа :D Моят вече е пълен!

Мнението беше редактирано от Atom на 28.12.10 22:12.

Тъй като редовно ползвам системата за сигнализиране на нарушения, имам две коментарчета за нея:

1. В падащото меню за избор на нарушение може да добавите:
  - ‘Спам / Мнение без връзка с темата’
  - ‘Език / Текст на kirilica’

2. Поленцето за дописване на коментар (при избор на “Друго” от падащото меню) е прекалено голямо, според мен. Нужно е местенце за не повече от 2-3 изречения, не за есе, нали? :)

Кольо, направихме промените, които предложи.

В този вид категорично е по-добре - по-лесно за потребителите, по-ясно за администриращия форума екип. Идеално!

02.01.11
18:23

Стрелкичката в галериите за ” следваща снимка” не работи, действа само тази за предишна ;)

02.01.11
19:26

Не работи опцията за отиване на конкретна страница в темите, пиша примерно 5та страница и като цъкна на бутона нищо не става.

02.01.11
19:29

. Не мога да си флезна в акаунта. Пиша име и парола и не флиза. После пиша е-майл и парола и пак не иска. Когато натисна в лентата горе на “shapie” и флезна ме приема, но после след натискането на “форум”, “фитнес”, “хранене” или каквото и да било ме изхвърля автоматично от акаунта. Пробвах да пиша писмо, но щом не съм флезнал в акаунта не ми позволява. Гадно е много, нито мога да редактирам, нито да цитирам, нито да пиша писма, абе общо взето 50%, та и повече от екстрите на сайта за мен са “забранени”.

Ще погледнем нещата, които описахте. River, ще ти пишем по имейл във връзка с това, което описа.

Самата тема я архивирам, друга версия (число) се задава.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1