17.12.10
19:23
Проблемът с facebook си продължава. Въпреки че съм със “запомни ме на този компютър” всеки път излиза грешка, че няма връзка с facebook.
Начин да премахна връзката между акаунта ми тук и този във facebook?
17.12.10
19:41
казано от gips на 17.12.10, 19:36:
Има ли шанс да се пазят някъде старите съобщения?
Има линк за пренасочване към старите съобщения. “архив на съобщенията от миналата версия” или нещо подобно.
казано от Георги Гайдов на 17.12.10, 19:41:
Има линк за пренасочване към старите съобщения. “архив на съобщенията от миналата версия” или нещо подобно.
Лятото въртяха една песен в която се пееше: “Ооо колко си прост....”. Та и аз така. Влизам, гледам съобщенията работят, но ми ги няма старите и веднага рев. Мерси за бързия отговор.
18.12.10
06:33
казано от Георги Гайдов на 17.12.10, 19:23:
Проблемът с facebook си продължава. Въпреки че съм със “запомни ме на този компютър” всеки път излиза грешка, че няма връзка с facebook.
Начин да премахна връзката между акаунта ми тук и този във facebook?
Ще ти изпратя лично съобщение за това.
Всичко чудесно! Много шум за нищо. Така и така ползвам 0 процента от функционалностите, които коментирате, но какво по дяволите е Shapie, как по дяволите се чете и защо по дяволите в български фитнес форум е тази чуждица на латиница. Владея английски прилично добре, питах и Гугъл - ниц. Шейпи ли се чете, думата френска ли е. Цирк голям :-). Или аз тотално не съм в час. Какво остава за останалите фитнес маниаци, ако ме разбирате...
Да и цветовата тема е потискаща. Грозна е. Не става за нищо. Няма ли някой уеб дизайнер фитнес маниак?
Присетих се и за обяснението с галерията. Тя видите ли щяла да се появи в по ефективна форма, но задържали промените, за да могат потребителите да свикнат с всяка една (промяна) по отделно, едва ли не :-). Да разбирам ли, че новата високоефективна галерия ще се появи, когато и последният потребител с кататония е свикнал с всички останали, променени функционалности? Само аз ли намирам подобно обяснение за абсурдно и леко обидно за “Потребителите”? Ако не сте готови с функционалността - кажете си го в прав текст.
Мнението беше редактирано от mgmst на 19.12.10 19:23.
казано от Madboy на 18.12.10, 15:27:
Аааа момчее, къде са ми старите лични съобщения ? :O
Вече е коментирано,така че мнението си го изтривам.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 20.12.10 18:57.
20.12.10
20:57
@mgmst, благодаря за отправената критика.
По отношение на Shapie (да, чете се Шейпи) ще говорим доста, затова ще се въздържа да правя резюме в рамките на този пост.
Във връзка с галерията - тя функционира вече напълно. Не сме целяли да обидим никого и това не е било част от политиката ни от създаването ни досега. Имаме съображения какво и кога да пускаме, но тематиката на медията и форума в частност не е такава, която да разсейваме с техническа информация.
Що се отнася до дизайна - въпрос на гледна точка е. Анализите, които правим, ще ни дадат яснота, дали сме сгрешили или не.
Изключително неприятно е когато отворя някоя снимка(не галерия) а снимка от пост в повечето случай се излиза малка част от нея и възможността за скролване ляво/дясно нагоре/надолу.Не знам дали сте го направили нарочно така,но според мен се губи цялостното излъчване и вид. :)
20.12.10
21:23
Може ли да ми дадеш линк към примерна такава, за да добия представа?
казано от Димитър Михайлов на 20.12.10, 21:23:
Може ли да ми дадеш линк към примерна такава, за да добия представа?
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49618
към края на първата страница :)
20.12.10
21:36
@tra^la^la, благодаря, ще го ремонтираме.
@gips, на мнение сме, че те повече пречат, отколкото допринасят положително.
Здравейте!
Прави ми впечатление,че търсачката на форума не е както преди.Преди май беше вързана с гуугъл(или неяо от сорта) и когато напишеш нещо на латинице директно ти го поправяше на български,а също ми се струва,че вадеше резултатите по-бързо и повече(може да си въобразяцам).Поправете ме ако греша но за сайта и за форума ми се струва че са различни 2те търсачки.
С две думи не е както беше преди :)
http://www.bb-team.org/contact?support пиши тук, бързо пипат, вече нямам ядове :D
25.12.10
13:15
казано от tra^la^la на 24.12.10, 17:54:
Здравейте!
Прави ми впечатление,че търсачката на форума не е както преди.Преди май беше вързана с гуугъл(или неяо от сорта) и когато напишеш нещо на латинице директно ти го поправяше на български,а също ми се струва,че вадеше резултатите по-бързо и повече(може да си въобразяцам).Поправете ме ако греша но за сайта и за форума ми се струва че са различни 2те търсачки.
С две думи не е както беше преди :)
Да, така е - по подразбиране, търсейки от страница във форума, се ползва форумната търсачка, докато тази в изданието е Google базираната. Направихме го така, тъй като беше често желана промяна от потребителите.
Предстои да направим обединена търсачка, която да вземе най-доброто от двете, споменати по-горе.
Ух, няма ли шанс имената на потребителите и т.н. - всичко сиво да се направи в друг цвят
Изтекоха ми очите :(
27.12.10
22:23
А какъв да бъде другият цвят, като линковете в постовете ли?
Когато получа съобщение от ББ-Тийм ( като това за Хладилника ), колкото пъти и да прочета съобщението, то продължава да си стои непрочетено. Реших, че е от браузъра ми и изтрих всичката кеш ( не беше умно ) и пазена история. Влезнах наново, но продължава да го отчита, като непрочетено. Трябва да изтриеш съобщението, за да го отчете, че не е ново, след като го прочетеш първият път.
27.12.10
23:16
казано от amistad на 27.12.10, 22:45:
Когато получа съобщение от ББ-Тийм ( като това за Хладилника ), колкото пъти и да прочета съобщението, то продължава да си стои непрочетено. Реших, че е от браузъра ми и изтрих всичката кеш ( не беше умно ) и пазена история. Влезнах наново, но продължава да го отчита, като непрочетено. Трябва да изтриеш съобщението, за да го отчете, че не е ново, след като го прочетеш първият път.
Когато казваш “ново”, визираш, че се изписва горе в акаунт карето или във входящите?
Edit: мисля, че видях за какво става въпрос - ще го “кръпнем”. :)
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 27.12.10 23:34.
Здравейте,
понеже съм си намислила разни цели за следващите няколко месеца, би било удобно да има раздел в профила ми (при снимките, мерките и тн...), където да ги споделя :)
П.П. Идеята за хладилника е много свежа :D Моят вече е пълен!
Мнението беше редактирано от Atom на 28.12.10 22:12.
29.12.10
10:41
Тъй като редовно ползвам системата за сигнализиране на нарушения, имам две коментарчета за нея:
1. В падащото меню за избор на нарушение може да добавите:
- ‘Спам / Мнение без връзка с темата’
- ‘Език / Текст на kirilica’
2. Поленцето за дописване на коментар (при избор на “Друго” от падащото меню) е прекалено голямо, според мен. Нужно е местенце за не повече от 2-3 изречения, не за есе, нали? :)
30.12.10
10:44
Кольо, направихме промените, които предложи.
30.12.10
10:51
В този вид категорично е по-добре - по-лесно за потребителите, по-ясно за администриращия форума екип. Идеално!
Стрелкичката в галериите за ” следваща снимка” не работи, действа само тази за предишна ;)
Не работи опцията за отиване на конкретна страница в темите, пиша примерно 5та страница и като цъкна на бутона нищо не става.
. Не мога да си флезна в акаунта. Пиша име и парола и не флиза. После пиша е-майл и парола и пак не иска. Когато натисна в лентата горе на “shapie” и флезна ме приема, но после след натискането на “форум”, “фитнес”, “хранене” или каквото и да било ме изхвърля автоматично от акаунта. Пробвах да пиша писмо, но щом не съм флезнал в акаунта не ми позволява. Гадно е много, нито мога да редактирам, нито да цитирам, нито да пиша писма, абе общо взето 50%, та и повече от екстрите на сайта за мен са “забранени”.
02.01.11
19:54
Ще погледнем нещата, които описахте. River, ще ти пишем по имейл във връзка с това, което описа.
Самата тема я архивирам, друга версия (число) се задава.