23.12.10
22:37
Значи тъй като искам да отслабна с 5кг до лятото съм решила да почна от някъде,а именно с тази програма,след като свърша с програмата ще започна да тичам всеки ден за да мога до лятото да отслабна.Та в програмата пише да се бяга три пъти в седмицата дали ще е грешка,ако бягам редовно през ден(т.е. 4 пъти в седмицата)това счита ли се,че развалям програмата?Досега съм водила заседнал начина на живот и заради многото плюскане се стигна до излишните кила...
Темата беше редактирана от sweety baby на 12.01.11 21:57.
За да постигнеш това, което искаш е много важно да обърнеш внимание на хранителния си режим, ако въобще имаш такъв, защото той е ключът за постигане на желаната ти цел.
Добре ще е да напишеш повече за себе си, за да може да ти се помогне. Напиши на колко си години, височина, тегло и как си се хранила досега. Ако хранителният режим е 80% от постигането на желаната цел, то спортът е 20%, като няма значение какъв е той. Важно е да не претренираш, в желанието си да се оттървеш колкото се може по-бързо от излишните килограми.
Много е важно и да знаеш, че не е от значение колко килограма си, а какъв е % на подкожните ти мазнини.
Подкрепям karpi. Обърни внимание на храненето. Зарежи хляб, тесто, сладкиши, шоколади. Тази програма не знам кой я е писал, но според мен избягвай да черпиш информация от “женски” списания и медии.
Започни първо с дълги разходки, но бързо темпо. Трябва да започнеш да дишаш по-трудно, но все пак да можеш да говориш. След няколко такива чак започни да тичаш, и то след като си загряла малко. Ако не се чувстваш добре, по-добре зарежи бягането и започни да ходиш на фитнес.
24.12.10
11:06
Ето това искам да пробвам, но лошото е, че трябва да дойде лято, за да мога да го направя :
http://www.simplyshredded.com/crank-it-up-sprinting-towards-single-digit-body-fat-percentages-with-high-intensity-training.html
28.12.10
22:51
Тъй като омоя кантар постоянно лъже и ме дразни,утре ще отида в Молла в Плд за да се изтегля на кантара и ще ви препиша всичко от касовата бележка.(кг,височина,мазнини)
02.01.11
18:41
тегло:50,300кг
ръст:1,56
т.м.-20,7
индекс мазнини:33,1%
маса мазнини:16,6кг
(от както се изтеглих,съм пояла доста,нищо чудно да съм качила още някоя мазнина)
Оф добре де,чак 15кг не искам да свалям,ама тия мазниниии....как ще ги стопя......
Ти не си на повече от 15 нали? Как си се представяш 35кг?
Я по-добре си напиши храненето от вчера и от днес.
02.01.11
19:08
На 16 съм
02.01.11
21:25
Искам да стана 45 най-много..Мазнините са ми проблем,искам да стегна големия корем,дебелите крака и дебелия гъз и да махна големите бузи.......
10.01.11
20:13
sweety baby
Явно нищо незнаеш,щом говориш празни приказки.50 кг не са много,но ако настояваш да отслабваш 3-5кг са ти достатъчни,но трябва да имаш волята,защото съвсем не е лесно ако искаш да отслабнеш ‘’завинаги’‘.
Моя съвет е да правиш кардио HIIT(високо интензивно кардио) защото тогава гориш мазнини,и ще ги изгориш на макс,но този вид кардио е за напреднали...Ако си начинаеща наи-добре прави 45мин. кардио ниско интензивно,зимаи л-карнитин и прави упражнения за горна и долна част на тялото с малки тежести...и естествено диетата,която е задължителна..Ако си редовна,мисля,че сама ще видиш ефекта след месеци : )
12.01.11
00:18
Ами аз правя тези упражнения (по 30 пъти всяко) и правя 20 обиколки на стадиона за към 1 час през ден,а тва лекарство ли е кво е на каква цена е от аптеките ли се взима,никога през живота си не съм пила такива неща затова питам ;d
казано от sweety baby на 12.01.11, 00:18:
Ами аз правя тези упражнения
Здравей, относно корема и начина му на трениране, мисля че тази статия ще ти е полезна
Успех.
12.01.11
21:24
казано от Axi на 12.01.11, 00:32:
казано от sweety baby на 12.01.11, 00:18:
Ами аз правя тези упражнения
Здравей, относно корема и начина му на трениране, мисля че тази статия ще ти е полезна
Успех.
страницата не се отваря
12.01.11
22:27
Сега да продължавам ли да си правя,тея упражнения от вибокса и другия ми въпрос..Ако почна да бягам всеки ден ще ми станат ли мускулести краката и по-малък ли ще е ефекта от бягането...казаха ми,че такива ще са последиците,ако бягам всеки ден..вие какво мислите?