Въпрос относно една програма за бягане

23.12.10
22:37

Значи тъй като искам да отслабна с 5кг до лятото съм решила да почна от някъде,а именно с тази програма,след като свърша с програмата ще започна да тичам всеки ден за да мога до лятото да отслабна.Та в програмата пише да се бяга три пъти в седмицата дали ще е грешка,ако бягам редовно през ден(т.е. 4 пъти в седмицата)това счита ли се,че развалям програмата?Досега съм водила заседнал начина на живот и заради многото плюскане се стигна до излишните кила...

Темата беше редактирана от sweety baby на 12.01.11 21:57.

23.12.10
22:48

За да постигнеш това, което искаш е много важно да обърнеш внимание на хранителния си режим, ако въобще имаш такъв, защото той е ключът за постигане на желаната ти цел.
Добре ще е да напишеш повече за себе си, за да може да ти се помогне. Напиши на колко си години, височина, тегло и как си се хранила досега. Ако хранителният режим е 80% от постигането на желаната цел, то спортът е 20%, като няма значение какъв е той. Важно е да не претренираш, в желанието си да се оттървеш колкото се може по-бързо от излишните килограми.
Много е важно и да знаеш, че не е от значение колко килограма си, а какъв е % на подкожните ти мазнини.

24.12.10
06:46

Подкрепям karpi. Обърни внимание на храненето. Зарежи хляб, тесто, сладкиши, шоколади. Тази програма не знам кой я е писал, но според мен избягвай да черпиш информация от “женски” списания и медии.
Започни първо с дълги разходки, но бързо темпо. Трябва да започнеш да дишаш по-трудно, но все пак да можеш да говориш. След няколко такива чак започни да тичаш, и то след като си загряла малко. Ако не се чувстваш добре, по-добре зарежи бягането и започни да ходиш на фитнес.

24.12.10
11:06

Ето това искам да пробвам, но лошото е, че трябва да дойде лято, за да мога да го направя :
http://www.simplyshredded.com/crank-it-up-sprinting-towards-single-digit-body-fat-percentages-with-high-intensity-training.html

28.12.10
22:51

Тъй като омоя кантар постоянно лъже и ме дразни,утре ще отида в Молла в Плд за да се изтегля на кантара и ще ви препиша всичко от касовата бележка.(кг,височина,мазнини)

02.01.11
18:41

тегло:50,300кг
ръст:1,56
т.м.-20,7

индекс мазнини:33,1%
маса мазнини:16,6кг

(от както се изтеглих,съм пояла доста,нищо чудно да съм качила още някоя мазнина)

Оф добре де,чак 15кг не искам да свалям,ама тия мазниниии....как ще ги стопя......

02.01.11
18:46

Ти не си на повече от 15 нали? Как си се представяш 35кг?
Я по-добре си напиши храненето от вчера и от днес.

02.01.11
19:08

На 16 съм

02.01.11
21:25

Искам да стана 45 най-много..Мазнините са ми проблем,искам да стегна големия корем,дебелите крака и дебелия гъз и да махна големите бузи.......

DA

10.01.11
20:13

sweety baby
Явно нищо незнаеш,щом говориш празни приказки.50 кг не са много,но ако настояваш да отслабваш 3-5кг са ти достатъчни,но трябва да имаш волята,защото съвсем не е лесно ако искаш да отслабнеш ‘’завинаги’‘.
Моя съвет е да правиш кардио HIIT(високо интензивно кардио) защото тогава гориш мазнини,и ще ги изгориш на макс,но този вид кардио е за напреднали...Ако си начинаеща наи-добре прави 45мин. кардио ниско интензивно,зимаи л-карнитин и прави упражнения за горна и долна част на тялото с малки тежести...и естествено диетата,която е задължителна..Ако си редовна,мисля,че сама ще видиш ефекта след месеци : )

12.01.11
00:18

Ами аз правя тези упражнения (по 30 пъти всяко) и правя 20 обиколки на стадиона за към 1 час през ден,а тва лекарство ли е кво е на каква цена е от аптеките ли се взима,никога през живота си не съм пила такива неща затова питам ;d

12.01.11
00:32

казано от sweety baby на 12.01.11, 00:18:

Ами аз правя тези упражнения

Здравей, относно корема и начина му на трениране, мисля че  тази статия ще ти е полезна
Успех.

12.01.11
21:24

казано от Axi на 12.01.11, 00:32:

казано от sweety baby на 12.01.11, 00:18:

Ами аз правя тези упражнения

Здравей, относно корема и начина му на трениране, мисля че  тази статия ще ти е полезна
Успех.

страницата не се отваря

12.01.11
21:29

А така?

12.01.11
22:27

Сега да продължавам ли да си правя,тея упражнения от вибокса  и другия ми въпрос..Ако почна да бягам всеки ден ще ми станат ли мускулести краката и по-малък ли ще е ефекта от бягането...казаха ми,че такива ще са последиците,ако бягам всеки ден..вие какво мислите?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1