по празниците малко разреждаме нещата, за да може всеки да обърне внимание на семейството си и да поразпусне...
НО...искам да Ви споделя една идея, която съм сигурен, че с помоща на всеки ще се развие и даде резултат за всички ни...
ТА...днес разговарях с моя много добър приятел Ефтим Илиев...единия от двамата лицензирани кросфит инструктори по кросфит-Level 1 в България...предложих му да направи едни работен семинар(workshop) на тема “Кросфит”-най общо...!!!... като всеки ще се запознае от пшърва ръка с идеята на кросфита, вида упражнения, техниката, разлучните видове комбинации и всичко, каквото Ви интересува, а аз не знам или не мога да обясня...Ефо е уникален човек и специалист и е един от най-изветсните и търсени персонбални треньори в София и страната...безценни неща ще чуете от него...и всъщност тук е момента да кажа, че мноооого от нещата, които аз мога и знам, съм научил от него и практикувал в негово присъствие...
Затова организирам работна среща...на 28-ми или 29-ти(както се разберем), която ще се проведе в нас и ще почнем да изчистваме детайлите и начина по който ще се афишира събитието(фейсбук, флайъри, покани до различни клубове-ММА, кик-бокс) и каквито още Вие предложите и сметнем, че ще им бъде полезно и занимателно...всеки ще получи задача...и...т’ва е...много разчитам на лапетата от Плевен...ние с Ники ще си поемем съответните неща и съм сигурен, че такова спортно събитие в Плевен няма да има кой да организира доста дълго време, а ичестно да Ви кажа, не се сещам да е имало подобен семинар...и да добавя само, че идеята му няма да бъде само изнасяне на суха теория, а ще има и практика...я някоя табата, я някои комплекс...зависи Ефтим как ще определи нещата...
Чакам мненията Ви и да се уточним за кой ден да се срещнем вкъщи...
Весела Коледа...да сте ми живи и здрави всичките:)
Страхотно. Ако семинара е за всички, ще се радвам да присъствам. А тренировка кога ще има. Няма да е утре така ли :( ?
не се притеснявай млади приятелю, кросфит тренировки в Плевен ще има и то все по-редовни...
дай сега да се отпуснем...ако наистина имате време и желание, утре по обед може да се качим до стадиона да се разкършим...
the_ace - тренировката е на сгуреното игрище над стадиона, точно до спортното училище :)
Знаете, че всяка кросфит зала си има лого и определени правила...ние докато си направим зала, засега ще започнем с правилата :
Правило 1 : Сашо и Стели не тренират по едно и също време, в една и съща зала!
Правило 2 : Когато някой от нас изпълнява тежки серии, другите не го разсейват!
Правило 3 : ММА и Кросфит не се практикуват по едно и също време!
Вие сте тренирали, аз си ядях :)))))
Нещо, разбрахте ли се кога ще се събираме да обсъдим идеята на Слави? :)
сряда вечерта...ама трябва по-рано, че после тръгвам към София...тъп график...но типично за мен...
в едно по-добро бъдеще...и ако намериш едни 25хил. лева...но и това ще стане...
dnes v 16h. se subirame vuv “Cronos” fitnes zalata…
koito 6te trenira…da e tam v 15h.
Poneje pove4eto imat nqkakwi zada4i ve4erta, 6te obsudim serioznite ne6ta v kafeto na fitnesa…a ve4erqta v nas q ostavqme za sedmicata sled novata godina…s mruvkite ot Tedi…
Molq da prisustvate!!!
казано от slavko на 27.12.10, 21:54:
Знаете, че всяка кросфит зала си има лого и определени правила...ние докато си направим зала, засега ще започнем с правилата :
Правило 1 : Сашо и Стели не тренират по едно и също време, в една и съща зала!
Правило 2 : Когато някой от нас изпълнява тежки серии, другите не го разсейват!
Правило 3 : ММА и Кросфит не се практикуват по едно и също време!
Ха! Да разбирам, че е имало спонтанен ММА двубой (fubar)? Не знам дали бате ви Слави е дърпал уши, ама аз ще почна с летящите шамари.
Като имате нещо да делите, хващате по една щанга, заставате един срещу друг и почвате тръстъри докато единия падне.
29.12.10
12:07
Ако,е имало някакъв сблъсък м/у двамата е голяма простотия!!! Казвамго от личен опит,аз излязох победител,но после ми беше супер гадно.Всеки ден тренирахме заедно с това момче! Та и вие,как ще се гледате в очите! Помислете малко с тия глави!!!
аз намерих решението...наказание : бърпита...по 20 един срешу друг...който падне...още 20…
100 клека с лично, който падне - още 100 !!!!!!!!!!!!
(С лично тегло на щангата имам предвид)
Мнението беше редактирано от Madboy на 30.12.10 00:44.
30.12.10
00:30
И ще се гушка с мен след това :D
казано от GreyKnight на 30.12.10, 00:30:
И ще се гушка с мен след това :D
ААаааа, Сакън...
Днес с Теран, ще ходим на стадиона. Още не знам в колко часа....като се разберем ще напиша.
Еми некомфортно ми е да тренирам и съм чел, че трябва да се чака 2 часа поне (в зависимост от приетата храна)
казано от Madboy на 01.01.11, 18:12:
АБе кажи, че не ти е мерак да идеш, кво се оправдаваш ся :D
Ако беше само оправдание щях ли да питам на кого му се тренира |-(
честита нова година на всички! извинъвам се за отсъствието ми през последните 20-ина дни:)))вече съм готов за тренировки.от това което прочетох не разбрах дали съм пропуснал срещата с евтим и вечерята с мръвки у слави.днес и утре съм на линия,ако има желаещи за тренировка да пишат.
нищо не си изпуснал...тепърва всичко предстои:)
за много години на всички...една още по-успешна година за всички ни...без контузии, с много мерак и акъл:)
02.01.11
13:13
Честита нова година :)
бързам да изразя изключителното си задоволство от представянето Ви днес : Любо, Дани, Стели и Жорката...
гаден комплекс...много мъжка борба и сериозни постижения като времена...така Ви искам машини...!!!...вече може и на бууткемп да Ви взема, истински да опънете жилите:))
p.s. Стели е мутирал вече:)))...много съм горд...дано няма контузии!!!
Славко тренировките в събота и неделя задължително ги записвай тук стига с тия тайни срещи.
няма нищо тайно...всеки който иска да тренира...пише тук, и се разбираме...
аз предлагам следващата тренировка да я направим в Строша...да видим там какво е положението...
Ами мен не ме бърка къде ще е тренировката нищо, че ми е малко далечко. Само кажете кога.