24.12.10
22:03
Имам се за най-начинаещ,най-зелен в сферата на фитнеса и вдигането, затова мнението ми не искам да бъде вземано под внимание , но усетих нужда да го споделя.
Завиждам , искрено завиждам на това момче от Добрич за претърпяната трансформация от 68кг досега . Поздравления.
Явно си начертал бъдещето си и даваш мило и благо да го сбъднеш, поздравления за дисциплината и отдадеността.
Аз съм от тези , който ги е страх да вдигат тежко , но искрено се радвам на мой връстници бутащи 2 пъти повече на лежанка от мен , клякащи повече от мен и изглеждащи по-добре от мен . Стимулират ме да се помъча и аз , пък доколко е ефективно е друг въпрос.
Отстоявай принципите си и щом си решил да не качваш клипове недей , твое си е решението .
Весело прекарване на празниците и успехи през новата 2011 година на всички българи .
24.12.10
22:08
Барни ,с това отношение няма да я бъде твоята. :) Не им се радвай,гони ги.
казано от Стели на 24.12.10, 21:57:
а на ония от клипчето техниката му беше “страхотна”. а с мнението на Жорката съм съгласен на 100% аре peace!
Бааа, всяка трета дума ти е за кросфит, че и от техника се оказа че разбираш. Ти тая тежест не можеш и с фитили сигурно да я държиш (не вдигнеш, държиш) ... айде стига. Не го казвам с лошо (наблягам!), нито целя да те засегна нещо - но все пак всеки трябва да си знае докъде е и съответно да не си отваря устата вповече отколкото може да покрие с действия. По последни спомени, това което съм чел от теб не е достатъчно, за да критикуваш формата на някой, който дърпа 700 паунда тяга на твоята възраст. Нека бъдем реалисти все пак и да не се излагаме :)
казано от Стели на 24.12.10, 21:57:
а на ония от клипчето техниката му беше “страхотна”. а с мнението на Жорката съм съгласен на 100% аре peace!
Позволявам на всеки, дръзнал да спори, да вдига с най-отвратителната техника на света и с всичкия анатомично-възможен чийт, който могат да изкопат и пак да вдигнат 300кг. Насери се ако щеш, ама няма и половината да ги вдигнеш. Техниката да ти е проблема... Акъл нямаш ли да загрееш, че ако едно повторение е 100% от максималната единица (ама истински макс, а не някакъв опит на големи тежести за едно повторение) е предпоставка за всичко, абсолютно всичко останало, но не и добра техника.
24.12.10
22:18
Ако толкова ви е кеф да го видите как кляка, дърпа, бута надъхвайте го да тренира здраво и току-виж сте го видели на състезание по трибой как прави още по-добри постижения. Няма друг начин знайте го! :)
24.12.10
22:31
Добре ве, майка му ****! Колко пъти да ви казвам, че вече почти всеки път засичам Дедмена на тренировка( даже единия път се редувахме на клека) абсолютно всичко е достоверно! Не ми е платил да тръбя из форумите в негова полза. Нито го познавам, нито той мене(въпреки че вече сигурно се е сетил кой съм). Това ващо е жалка смешна и типично българска работа. Пропити от завист давай да хейтваме! Ай сиктир.....
24.12.10
22:37
Абе кой си ти ?! :D
24.12.10
23:02
Дед, виж stronglifts.com
Там във форума пишат доста силни момчета.
Вижте сега my boyzz моята тяга е далече от 300 и по-малко от 30 до 200 GEEK малко или много си имам представа от техника ;) та мисълта ми е че не завиждам изобщо и аз искам да клякам с 250 да дърпам 300 и т.н. тежко почнах да тренирам от 2 месеца и т.н. няма значение права му евала на човека ако е вярно но само АКО !!! нищо няма да му стане пуска клип, виждаме, кефим се аз лично ще млъкна и ще му се изкефя :D ама на тоя етап просто ще си хейтвам ;) Thrash на тебе пък ще ти изям женските цицки :* а ако всеки макс беше с лоша техника повечето щангисти щяха да са в инвалидни колички ;)
Мнението беше редактирано от Стенли на 24.12.10 23:24.
24.12.10
23:23
Темата е под наблюдение. Който трябва е предупреден. Ще оставя всички малко да се успокоят и да редактират постовете си. Не се ли получи - отива в архива.
24.12.10
23:59
Оня със слушалките съм бре :D
казано от Стели на 24.12.10, 23:22:
а ако всеки макс беше с лоша техника повечето щангисти щяха да са в инвалидни колички ;)
Нима не са? Колко такива познаваш? Защото ти казвам, че е точно така. Не буквално, но от безкрайния списък с контузии, принудително всички напускат залата. Почти година тренирам в залата на Здравко Стоичков, треньор на националния отбор по вдигане на тежести и състезател от златните годнини на България, когато обирахме медали като нищо. Има медали от световно и европейско първенство. Запознах се не само с него, с тоя и оня също съм разговарял за какво ли не, както и конкретно за това. Научих много от там, и не говоря само за тренировки. Това стои зад моя отговор. А зад твоя?
п.п. Само едно разграничение да направим - до такова положение стигат състезатели, които правят и струват за медал, а не за хора, които тренират за здраво и хубаво тяло и чат-пат правят някой макс да видят от любопитство как стоят нещата. При това втория тип хора правят макс докато не се развали техниката. Имат сила за още 5-10кг., но се разваля техниката и не качват до там, но това не е реална максимална единица, щом можеш още.
п.п.2 Мога да ти кажа какво ще ми изпапкаш, но са ми хвърлили око.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 25.12.10 00:12.
Влади хубаво се намеси...!!!
GEEK, а ти кой беше...не се сещам братле, че така си компетентен по 1000 спорта...да, тренирал съм с борци-ДА, изродски са издръжливи, но не могат да парвят силови на халки и на 5км. бягане, глезените и надкостниците им стават на парцали...
не нападайте кросфита, не говорете за нещата, които не сте пробвали...или е нещо от сорта “абе правил съм и аз кръгови, не е чак толкова трудно”...проследете един месечен цикъл от сайта и си представете, че Вие го правите...май трудно ще стане,а...май ще Ви се посвият перките...
доста разумни момчета от този форум се излагат в тази тема, като не знам какво...
Дед мене, дете хубаво...пак ти казвам, адмирирам те и стискам палци да мачкаш...бих дошъл до Добрич за един уикенд да потренирам с теб и да се запознаем...както бих отишъл в Благоевград, Троян...както съм ходил и ще ходя в София, Варна, Ловеч...е така да потренирам и поговоря с хубави хора...
Така ще направя и с Добрич...избийте си слабите признаци на поява на нарцисизъм, докато още можете...
ако си визирал мен за Смолов...тук и сега ти гарантирам, че ще го завърша във варианта, който Юли(Oranje) е избрал за мен...после ще ти шерна целия цикъл, с всичките допълнителни неща, които правя...ти реши какво ми е нивото...
Всеки може всичко, стига да има достатъчно желание да се развива в каквато ще да е насока. Всички ще можем да правим кросфит рамо до рамо с теб, Славе, стига да го искаме и да го практикуваме със същата сериозност, с която и бицепсовите сгъвания и флайсовете. И Сивия може да кляка 250, и Дедмена може да ви бие на комплексите, и тоя другия покемон, който иска да яде части от тялото ми може да си хване гадже. Повтарям се - въпрос на приоритети. Всестранно развити са малко хора. Повечето се развиват там, където искат. Това е нормално. Не е въпроса в това кой какво може и какво не може. То дори няма такъв въпрос. Просто Грей не се изказа съвсем безпристрастно - надъхал се на тема кросфит (ultimate man-maker, в неговите очи поне), няма лошо, но не говори обективно (и не само той). Това е като да защитавам приятел като лъжесвидетелствам, че е невинен.
Покемон съм бил... пък и за гаджета си тръгнал да ми говориш хах пиши си човек мене трудно ще ме хейтнеш ама гледам че ти много навътре го поемаш ако ме разбираш ;)
25.12.10
00:43
казано от Стели на 25.12.10, 00:36:
Покемон съм бил... пък и за гаджета си тръгнал да ми говориш хах пиши си човек мене трудно ще ме хейтнеш ама гледам че ти много навътре го поемаш ако ме разбираш ;)
Ти си почти най жалкия в тоя форум.
казано от slavko на 25.12.10, 00:16:
...
Значи, гледай сега, че малко прекаляваш. Че ти е трудно да си държиш нервите - виждам, че си като религиозните фанатици - виждам, че не ти отива на годините - доста хора мисля че го виждат.
За колко точно спорта съм претендирал да съм компетентен? Единственото което съм направил е да вляза в лек спор с две (от твоите май?) момчета, които са решили че като са направили няколко меткона и са станали нечовешките спортисти и атлети и малко се поизхвърлят. С рицаря диалога протече доста културно според мен и се разбрахме кой какво има предвид, другото момче си продължава с тийнейджърските детински изблици и нямам намерение да се занимавам повече по темата, гарантирам.
Никой не ти напада безценния кросфит в случая, продължавай да правиш всичко, което те кефи, аз против нямам, не вярвам и някой друг да има - ама айде спри да се палиш по тоя безумен начин.
Кръгови правя сега, и е трудно. Достатъчно трудно и достатъчно ефикасно.
Месечен цикъл от сайта съм правил, като за 5 седмици имам най-много 3-4 тренировки пропуснати поради ангажименти. Където не съм имал оборудване съм адаптирал, изнасял съм пудовки от фитнеса (че и щанга един път) в двора на английската гимназия да правя нещата, които е трябвало по предписание да правя и абсолютно всичко от-до, колкото са ми позволявали възможностите (физически и екипировка). И това съм го правил 2007 година лятото ако не се лъжа - малко изпреварих модата само. Всяка дума, която съм казал за или против или изобщо във връзка с кросфита, е извод, до който съм стигнал с доста правене. Така че продължавай да тренираш нещата, които те кефят, и недей да се палиш, просто не ти отива. Да не говорим, че тук единствените, които говорят за кросфит, сте ти и другото момче, дето се е помислило за нещо като мини-господ, и май трябва да му влееш малко акъл.
Мнението беше редактирано от G33K на 25.12.10 00:49.
Без да се познаваме, искам да ти кажа някои неща, кракто и ясно - Възхищавам на мотивацията,силната ти воля и спортния ти хъс. Няма успял спортист,при които липсват тези качества. Та...пожелавам ти весели празници, продължавай в същия дух, следя дневника ти внимателно.
п.п. Не ми е ясно защо трябва да се водят глупави спорове,като става дума за различни сфери. Кросфита,трибоя и бодибилдинга - концепциите и целите в тези 3 спорта са съвсем различни. Защо този дневник трябва да става сцена на поредните кухи спорове, кои са по-големи атлети и само да търсите недостатъци във всичко.Безмислено е, а и вашите хейтърски мнения не променят нищо, най-много да го мотивирате още повече.
По здрави!
Стели не знам славко защо не ти го каза, ама се държиш кат ощипана госпожица, когато ние с теб тепърва започвахме да тренираме дедмен имаше 180 тяга. И-да 90% от максовете са с лоша техника!!! Сети се ти как дръпна 160тяга когато те карах кво си се напънал да спориш кат ров на сране ма.. Му дее....
аз акъл не вливам на никой...аз давам личен пример...нервите си ги отпускам колкото и когато искам...
но мисля, че ти разбрах поста и затова напускам тази абсурдна дискусия...
защитавам хора, които познавам лично!!!
p.s. спора кросфит с/у “друго” съм го спрял, с паленето също...просто отдавна не си ми чел постовете май френд...
казано от edin_tam на 25.12.10, 00:48:
п.п. Не ми е ясно защо трябва да се водят глупави спорове,като става дума за различни сфери. Кросфита,трибоя и бодибилдинга - концепциите и целите в тези 3 спорта са съвсем различни. Защо този дневник трябва да става сцена на поредните кухи спорове, кои са по-големи атлети и само да търсите недостатъци във всичко.Безмислено е, а и вашите хейтърски мнения не променят нищо, най-много да го мотивирате още повече.
По здрави!
Защото всеки иска да наложи мнението си като водещо и правилно. Защото ако това не се случи, то излиза така, че не са прави, а скъпоценното его, за което кой там беше споменал, не търпи много. В една или друга степен всеки идентифицира себе си (или поне му се ще) ч/з това, което прави, съответно както подобава за човешката природа, иска да го направи публично достояние и го вербализира в някакво форумче, пълно с непознати хора, изгарящи от нетърпение да потупат по рамото нашия индивид. Но когато има някой несъгласен с мнението на покемона, това означава, че не е в съглашение със самото персоналити на героя. Той не може да приеме, че някой може да не разбира колко див, умен, просветлен, зрял и отговорен е той, затова напада безочливо, без да се замисли дали някой от другата страна е бил прав.
траш земи да говориш по малко и да казваш повече, че ми изтекоха очите да те чета от телефона!
Обиждат се когато не харесваш нещо, което и те, т.е. поставяш избора им под въпрос, съответно излиза, че е съмнителна и представата им за правилно и неправилно. За да останат верни на себе си и убежденията си, спорят, че те са прави, а ти - не.
к?
25.12.10
01:49
Какво ми става,допреди няколко часа мислех да се отказвам и че Смолов е прекалено тежък,а сега ми се тренира ужасно много...
Това ми се е случвало и с 20 клека,но в доста по-ниска степен.Адски трудно е,но минеш ли тренировката се чувстваш божествено.
Утре успея ли,1/3-та от mesoцикъла е готова. (devil)
25.12.10
01:55
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!
Не мога да заспя,тренира ми се,яде ми се,ебе ми се...ЩЕ ОТКАЧА............кара ми се мотор,да,определено мотор...и искам да плувам...
25.12.10
04:15
Accept - baaaaaaaaaalls to the wall
25.12.10
11:25
Ей, откачи от тия стероиди! :)
25.12.10
12:04
НИКАКВА мускулна треска нямам...егати бързата адаптация.
27.12.10
22:24
9:30 AM
Smolov Squat Routine
10x3x180 kg
Smolov Jr.
8x4 130kg
9:00 PM
Smolov Squat Routine
4x9x160kg
Набирания
ДВУРАЗОВ СМОЛОВ
Съветският съюз може да ме цуне отзаде! :)
Истината е,че просто не е същото вече,адаптирах се,мускулна треска нямам,само последните серии са тежки,не всички до една.Затова си мисля и ви предупреждавам - ако ще правите Смолов,направете си първите 3 седмици подготвителни тренировки,след като се настроите ще ви е много по-лесно.Аз се хвърлих на дълбокото.
3 дни преди това не тренирах,залите бяха затворени.Затова мразя празници...
Мнението беше редактирано от BusyMan на 27.12.10 22:25.
LOL пуснал си го преди 2 часа тоя пост и още няма хейтърски мнения?! :D
Явно по Коледа наистина стават чудеса :)
28.12.10
00:34
Ама аз този лог го правя с цел да изпробвам тренировките от първа ръка и да дам мнение,за да могат после ,ако решат, да пробват и те.Какво има да “хейтват”,то се прави с любов и в тяхна полза. :)
И ние те обичаме (hug) (hug) (hug) (hug) (hug) (hug) (hug) (hug) (hug) (hug) (hug)
Мнението беше редактирано от Madboy на 28.12.10 00:57.
Deadmam-e тренирай здраво и хич да не ти пука от злобните завистливи хейтърчета. Повечето, да не кажа всички дори не могат да клекнат със собственото си тегло, правят некакав полуклек и си мислят че са много здрави и само им дай да си чешат езиците по форумите. Като им отвори някой очите какво е здрав мъж и изперкват от завист и злоба. Чиста проба защитен комплекс.
За смолов, не прави промени в програмата. Прогреса идва при възстановяването след, а не по време на тренировките. Двуразов обемен клек, че и лег прочетох мисля по напред мислиш да слагаш в дните които не клякаш.... През останлото време ще трябва буквално само да спиш и да ядеш. Много лесно ще претренираш, като ти почне основния цикъл. И то не това претрениране което тука из форумите си мислят 2-3 дена почива и аре готови хаха. може да ти трябва 1 до 2 седмици за възстановяване ако прегориш и то за да се върнеш в изходно ниво.
Успех с програмата.
много от малък почна да ни помагаш:)))
колко време мислиш да я караш така с двуразов клек...
адаптацията е ясна...но дали ще има файда от цялата работа...дали ще качиш нивото на физиката си, или просто ще се тестваш ментално дали ще издържиш...?
и всъщност как се храниш между сетовете...по колко спиш на денонощие?
28.12.10
14:24
Бахти,четете между редовете ,де!! КОЛЕДА беше,залите затворени,не можех да тренирам,наваксах си,това е всичко. :)
Ям доволно бургери,луканки,млека,меса.По цял ден се излежавам... :)
30.12.10
07:05
5 серии,7 повторения 170кг клек
лесна работа,на последното повторение се измъчих,ръцете ми се откачиха от щангата и я балансирах само на рамене (като на клипа),зад мен едно момче тръгна ми помага,ама се стресна.Просто я пуснах назад,получи се готин завършек. :)
На лег нямах сила ,а и бях сложил 140 кг вместо предписаните 135,лоста беше от по-тънките (женски) и ми беше неудобно.
3 серии по 3 повторения на 140кг,1 серия на 135кг и край..по програма - 10х3 на 135 2 дни след 8х4 на 130… :Д друг път.
31.12.10
15:31
7x5x180 kg клек
Боли ме кръста по време на тренировка.Не повече ,отколкото главата ми пулсираше при първата “клек и мляко”,търпи се.
След тренировка болката отминава мигновено.Да не ви е страх като изпълнявате програмата,легнете,починете си,пък ако и на сутринта усещате дискомфорт - още един ден почивка.Или се откажете,де...
Кефиш яко, но дали ще се справиш с 2 програми на веднъж ? И колко време ще тренираш по смолов ?