Бърлогата на DeadManWalking

Темата е заключена.
Прескочи до:

24.12.10
22:03

Имам се за най-начинаещ,най-зелен в сферата на фитнеса и вдигането, затова мнението ми не искам да бъде вземано под внимание , но усетих нужда да го споделя.
Завиждам , искрено завиждам на това момче от Добрич за претърпяната трансформация от 68кг досега . Поздравления.
Явно си начертал бъдещето си и даваш мило и благо да го сбъднеш, поздравления за дисциплината и отдадеността.
Аз съм от тези , който ги е страх да вдигат тежко , но искрено се радвам на мой връстници бутащи 2 пъти повече на лежанка от мен , клякащи повече от мен и изглеждащи по-добре от мен . Стимулират ме да се помъча и аз , пък доколко е ефективно е друг въпрос.
Отстоявай принципите си и щом си решил да не качваш клипове недей , твое си е решението .
Весело прекарване на празниците и успехи през новата 2011 година на всички българи .

BU

24.12.10
22:08

Барни ,с това отношение няма да я бъде твоята. :) Не им се радвай,гони ги.

24.12.10
22:10

казано от Стели на 24.12.10, 21:57:

а на ония от клипчето техниката му беше “страхотна”. а с мнението на Жорката съм съгласен на 100% аре peace!

Бааа, всяка трета дума ти е за кросфит, че и от техника се оказа че разбираш. Ти тая тежест не можеш и с фитили сигурно да я държиш (не вдигнеш, държиш) ... айде стига. Не го казвам с лошо (наблягам!), нито целя да те засегна нещо - но все пак всеки трябва да си знае докъде е и съответно да не си отваря устата вповече отколкото може да покрие с действия. По последни спомени, това което съм чел от теб не е достатъчно, за да критикуваш формата на някой, който дърпа 700 паунда тяга на твоята възраст. Нека бъдем реалисти все пак и да не се излагаме :)

24.12.10
22:15

казано от Стели на 24.12.10, 21:57:

а на ония от клипчето техниката му беше “страхотна”. а с мнението на Жорката съм съгласен на 100% аре peace!

Позволявам на всеки, дръзнал да спори, да вдига с най-отвратителната техника на света и с всичкия анатомично-възможен чийт, който могат да изкопат и пак да вдигнат 300кг. Насери се ако щеш, ама няма и половината да ги вдигнеш. Техниката да ти е проблема... Акъл нямаш ли да загрееш, че ако едно повторение е 100% от максималната единица (ама истински макс, а не някакъв опит на големи тежести за едно повторение) е предпоставка за всичко, абсолютно всичко останало, но не и добра техника.

24.12.10
22:18

Ако толкова ви е кеф да го видите как кляка, дърпа, бута надъхвайте го да тренира здраво и току-виж сте го видели на състезание по трибой как прави още по-добри постижения. Няма друг начин знайте го! :)

24.12.10
22:31

Добре ве, майка му ****! Колко пъти да ви казвам, че вече почти всеки път засичам Дедмена на тренировка( даже единия път се редувахме на клека) абсолютно всичко е достоверно! Не ми е платил да тръбя из форумите в негова полза. Нито го познавам, нито той мене(въпреки че вече сигурно се е сетил кой съм). Това ващо е жалка смешна и типично българска работа. Пропити от завист давай да хейтваме! Ай сиктир.....

BU

24.12.10
22:37

Абе кой си ти ?! :D

Дед, виж stronglifts.com
Там във форума пишат доста силни момчета.

24.12.10
23:22

Вижте сега my boyzz моята тяга е далече от 300 и по-малко от 30 до 200 GEEK малко или много си имам представа от техника ;) та мисълта ми е че не завиждам изобщо и аз искам да клякам с 250 да дърпам 300 и т.н. тежко почнах да тренирам от 2 месеца и т.н. няма значение права му евала на човека ако е вярно но само АКО !!! нищо няма да му стане пуска клип, виждаме, кефим се аз лично ще млъкна и ще му се изкефя :D ама на тоя етап просто ще си хейтвам ;) Thrash на тебе пък ще ти изям женските цицки :* а ако всеки макс беше с лоша техника повечето щангисти щяха да са в инвалидни колички ;)

Мнението беше редактирано от Стенли на 24.12.10 23:24.

ВН

24.12.10
23:23

Темата е под наблюдение. Който трябва е предупреден. Ще оставя всички малко да се успокоят и да редактират постовете си. Не се ли получи - отива в архива.

24.12.10
23:59

Оня със слушалките съм бре :D

25.12.10
00:10

казано от Стели на 24.12.10, 23:22:

а ако всеки макс беше с лоша техника повечето щангисти щяха да са в инвалидни колички ;)

Нима не са? Колко такива познаваш? Защото ти казвам, че е точно така. Не буквално, но от безкрайния списък с контузии, принудително всички напускат залата. Почти година тренирам в залата на Здравко Стоичков, треньор на националния отбор по вдигане на тежести и състезател от златните годнини на България, когато обирахме медали като нищо. Има медали от световно и европейско първенство. Запознах се не само с него, с тоя и оня също съм разговарял за какво ли не, както и конкретно за това. Научих много от там, и не говоря само за тренировки. Това стои зад моя отговор. А зад твоя?

п.п. Само едно разграничение да направим - до такова положение стигат състезатели, които правят и струват за медал, а не за хора, които тренират за здраво и хубаво тяло и чат-пат правят някой макс да видят от любопитство как стоят нещата. При това втория тип хора правят макс докато не се развали техниката. Имат сила за още 5-10кг., но се разваля техниката и не качват до там, но това не е реална максимална единица, щом можеш още.

п.п.2 Мога да ти кажа какво ще ми изпапкаш, но са ми хвърлили око.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 25.12.10 00:12.

25.12.10
00:16

Влади хубаво се намеси...!!!
GEEK, а ти кой беше...не се сещам братле, че така си компетентен по 1000 спорта...да, тренирал съм с борци-ДА, изродски са издръжливи, но не могат да парвят силови на халки и на 5км. бягане, глезените и надкостниците им стават на парцали...
не нападайте кросфита, не говорете за нещата, които не сте пробвали...или е нещо от сорта “абе правил съм и аз кръгови, не е чак толкова трудно”...проследете един месечен цикъл от сайта и си представете, че Вие го правите...май трудно ще стане,а...май ще Ви се посвият перките...
доста разумни момчета от този форум се излагат в тази тема, като не знам какво...
Дед мене, дете хубаво...пак ти казвам, адмирирам те и стискам палци да мачкаш...бих дошъл до Добрич за един уикенд да потренирам с теб и да се запознаем...както бих отишъл в Благоевград, Троян...както съм ходил и ще ходя в София, Варна, Ловеч...е така да потренирам и поговоря с хубави хора...
Така ще направя и с Добрич...избийте си слабите признаци на поява на нарцисизъм, докато още можете...
ако си визирал мен за Смолов...тук и сега ти гарантирам, че ще го завърша във варианта, който Юли(Oranje) е избрал за мен...после ще ти шерна целия цикъл, с всичките допълнителни неща, които правя...ти реши какво ми е нивото...

25.12.10
00:27

Всеки може всичко, стига да има достатъчно желание да се развива в каквато ще да е насока. Всички ще можем да правим кросфит рамо до рамо с теб, Славе, стига да го искаме и да го практикуваме със същата сериозност, с която и бицепсовите сгъвания и флайсовете. И Сивия може да кляка 250, и Дедмена може да ви бие на комплексите, и тоя другия покемон, който иска да яде части от тялото ми може да си хване гадже. Повтарям се - въпрос на приоритети. Всестранно развити са малко хора. Повечето се развиват там, където искат. Това е нормално. Не е въпроса в това кой какво може и какво не може. То дори няма такъв въпрос. Просто Грей не се изказа съвсем безпристрастно - надъхал се на тема кросфит (ultimate man-maker, в неговите очи поне), няма лошо, но не говори обективно (и не само той). Това е като да защитавам приятел като лъжесвидетелствам, че е невинен.

25.12.10
00:36

Покемон съм бил... пък и за гаджета си тръгнал да ми говориш хах пиши си човек мене трудно ще ме хейтнеш ама гледам че ти много навътре го поемаш ако ме разбираш ;)

10

25.12.10
00:43

казано от Стели на 25.12.10, 00:36:

Покемон съм бил... пък и за гаджета си тръгнал да ми говориш хах пиши си човек мене трудно ще ме хейтнеш ама гледам че ти много навътре го поемаш ако ме разбираш ;)

Ти си почти най жалкия в тоя форум.

25.12.10
00:43

Стели, това е последния ти пост тук!

25.12.10
00:47

казано от slavko на 25.12.10, 00:16:

...

Значи, гледай сега, че малко прекаляваш. Че ти е трудно да си държиш нервите - виждам, че си като религиозните фанатици - виждам, че не ти отива на годините - доста хора мисля че го виждат.
За колко точно спорта съм претендирал да съм компетентен? Единственото което съм направил е да вляза в лек спор с две (от твоите май?) момчета, които са решили че като са направили няколко меткона и са станали нечовешките спортисти и атлети и малко се поизхвърлят. С рицаря диалога протече доста културно според мен и се разбрахме кой какво има предвид, другото момче си продължава с тийнейджърските детински изблици и нямам намерение да се занимавам повече по темата, гарантирам.
Никой не ти напада безценния кросфит в случая, продължавай да правиш всичко, което те кефи, аз против нямам, не вярвам и някой друг да има - ама айде спри да се палиш по тоя безумен начин.
Кръгови правя сега, и е трудно. Достатъчно трудно и достатъчно ефикасно.
Месечен цикъл от сайта съм правил, като за 5 седмици имам най-много 3-4 тренировки пропуснати поради ангажименти. Където не съм имал оборудване съм адаптирал, изнасял съм пудовки от фитнеса (че и щанга един път) в двора на английската гимназия да правя нещата, които е трябвало по предписание да правя и абсолютно всичко от-до, колкото са ми позволявали възможностите (физически и екипировка). И това съм го правил 2007 година лятото ако не се лъжа - малко изпреварих модата само. Всяка дума, която съм казал за или против или изобщо във връзка с кросфита, е извод, до който съм стигнал с доста правене. Така че продължавай да тренираш нещата, които те кефят, и недей да се палиш, просто не ти отива. Да не говорим, че тук единствените, които говорят за кросфит, сте ти и другото момче, дето се е помислило за нещо като мини-господ, и май трябва да му влееш малко акъл.

Мнението беше редактирано от G33K на 25.12.10 00:49.

25.12.10
00:48

Без да се познаваме, искам да ти кажа някои неща, кракто и ясно - Възхищавам на мотивацията,силната ти воля и спортния ти хъс. Няма успял спортист,при които липсват тези качества. Та...пожелавам ти весели празници, продължавай в същия дух, следя дневника ти внимателно.

п.п. Не ми е ясно защо трябва да се водят глупави спорове,като става дума за различни сфери. Кросфита,трибоя и бодибилдинга - концепциите и целите в тези 3 спорта са съвсем различни. Защо този дневник трябва да става сцена на поредните кухи спорове, кои са по-големи атлети и само да търсите недостатъци във всичко.Безмислено е, а и вашите хейтърски мнения не променят нищо, най-много да го мотивирате още повече.
По здрави!

25.12.10
00:52

Стели не знам славко защо не ти го каза, ама се  държиш кат ощипана госпожица, когато ние с теб тепърва започвахме да тренираме дедмен имаше 180 тяга. И-да 90% от максовете са с лоша техника!!! Сети се ти как дръпна 160тяга когато те карах кво си се напънал да спориш кат ров на сране ма.. Му дее....

25.12.10
00:53

аз акъл не вливам на никой...аз давам личен пример...нервите си ги отпускам колкото и когато искам...
но мисля, че ти разбрах поста и затова напускам тази абсурдна дискусия...
защитавам хора, които познавам лично!!!

p.s. спора кросфит с/у “друго” съм го спрял, с паленето също...просто отдавна не си ми чел постовете май френд...

25.12.10
00:56

казано от edin_tam на 25.12.10, 00:48:

п.п. Не ми е ясно защо трябва да се водят глупави спорове,като става дума за различни сфери. Кросфита,трибоя и бодибилдинга - концепциите и целите в тези 3 спорта са съвсем различни. Защо този дневник трябва да става сцена на поредните кухи спорове, кои са по-големи атлети и само да търсите недостатъци във всичко.Безмислено е, а и вашите хейтърски мнения не променят нищо, най-много да го мотивирате още повече.
По здрави!

Защото всеки иска да наложи мнението си като водещо и правилно. Защото ако това не се случи, то излиза така, че не са прави, а скъпоценното его, за което кой там беше споменал, не търпи много. В една или друга степен всеки идентифицира себе си (или поне му се ще) ч/з това, което прави, съответно както подобава за човешката природа, иска да го направи публично достояние и го вербализира в някакво форумче, пълно с непознати хора, изгарящи от нетърпение да потупат по рамото нашия индивид. Но когато има някой несъгласен с мнението на покемона, това означава, че не е в съглашение със самото персоналити на героя. Той не може да приеме, че някой може да не разбира колко див, умен, просветлен, зрял и отговорен е той, затова напада безочливо, без да се замисли дали някой от другата страна е бил прав.

25.12.10
01:09

траш земи да говориш по малко и да казваш повече, че ми изтекоха очите да те чета от телефона!

25.12.10
01:42

Обиждат се когато не харесваш нещо, което и те, т.е. поставяш избора им под въпрос, съответно излиза, че е съмнителна и представата им за правилно и неправилно. За да останат верни на себе си и убежденията си, спорят, че те са прави, а ти - не.

к?

BU

25.12.10
01:49

Какво ми става,допреди няколко часа мислех да се отказвам и че Смолов е прекалено тежък,а сега ми се тренира ужасно много...
Това ми се е случвало и с 20 клека,но в доста по-ниска степен.Адски трудно е,но минеш ли тренировката се чувстваш божествено.

Утре успея ли,1/3-та от mesoцикъла е готова. (devil)

BU

25.12.10
01:55

ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!

Не мога да заспя,тренира ми се,яде ми се,ебе ми се...ЩЕ ОТКАЧА............кара ми се мотор,да,определено мотор...и искам да плувам...

BU

25.12.10
04:15

Accept - baaaaaaaaaalls to the wall

25.12.10
11:25

Ей, откачи от тия стероиди! :)

BU

25.12.10
12:04

НИКАКВА мускулна треска нямам...егати бързата адаптация.

26.12.10
02:20

ОоО, човече, тая песен къртииииииииииииииииииииииии
текстът е луд

BU

27.12.10
22:24

9:30 AM

Smolov Squat Routine

10x3x180 kg

Smolov Jr.

8x4 130kg

9:00 PM

Smolov Squat Routine

4x9x160kg

Набирания

ДВУРАЗОВ СМОЛОВ

Съветският съюз може да ме цуне отзаде! :)

Истината е,че просто не е същото вече,адаптирах се,мускулна треска нямам,само последните серии са тежки,не всички до една.Затова си мисля и ви предупреждавам - ако ще правите Смолов,направете си първите 3 седмици подготвителни тренировки,след като се настроите ще ви е много по-лесно.Аз се хвърлих на дълбокото.

3 дни преди това не тренирах,залите бяха затворени.Затова мразя празници...

Мнението беше редактирано от BusyMan на 27.12.10 22:25.

28.12.10
00:24

LOL пуснал си го преди 2 часа тоя пост и още няма хейтърски мнения?! :D
Явно по Коледа наистина стават чудеса :)

BU

28.12.10
00:34

Ама аз този лог го правя с цел да изпробвам тренировките от първа ръка и да дам мнение,за да могат после ,ако решат, да пробват и те.Какво има да “хейтват”,то се прави с любов и в тяхна полза. :)

28.12.10
00:56

И ние те обичаме (hug) (hug)  (hug) (hug) (hug) (hug) (hug) (hug) (hug) (hug) (hug)

Мнението беше редактирано от Madboy на 28.12.10 00:57.

28.12.10
09:03

Deadmam-e тренирай здраво и хич да не ти пука от злобните завистливи хейтърчета. Повечето, да не кажа всички дори не могат да клекнат със собственото си тегло, правят некакав полуклек и си мислят че са много здрави и само им дай да си чешат езиците по форумите. Като им отвори някой очите какво е здрав мъж и изперкват от завист и злоба. Чиста проба защитен комплекс.

За смолов, не прави промени в програмата. Прогреса идва при възстановяването след, а не по време на тренировките. Двуразов обемен клек, че и лег прочетох мисля по напред мислиш да слагаш в дните които не клякаш.... През останлото време ще трябва буквално само да спиш и да ядеш. Много лесно ще претренираш, като ти почне основния цикъл. И то не това претрениране което тука из форумите си мислят 2-3 дена почива и аре готови хаха. може да ти трябва 1 до 2 седмици за възстановяване ако прегориш и то за да се върнеш в изходно ниво.

Успех с програмата.

28.12.10
09:32

много от малък почна да ни помагаш:)))
колко време мислиш да я караш така с двуразов клек...
адаптацията е ясна...но дали ще има файда от цялата работа...дали ще качиш нивото на физиката си, или просто ще се тестваш ментално дали ще издържиш...?
и всъщност как се храниш между сетовете...по колко спиш на денонощие?

BU

28.12.10
14:24

Бахти,четете между редовете ,де!! КОЛЕДА беше,залите затворени,не можех да тренирам,наваксах си,това е всичко. :)

Ям доволно бургери,луканки,млека,меса.По цял ден се излежавам... :)

BU

30.12.10
07:05

5 серии,7 повторения 170кг клек

лесна работа,на последното повторение се измъчих,ръцете ми се откачиха от щангата и я балансирах само на рамене (като на клипа),зад мен едно момче тръгна ми помага,ама се стресна.Просто я пуснах назад,получи се готин завършек. :)

На лег нямах сила ,а и бях сложил 140 кг вместо предписаните 135,лоста беше от по-тънките (женски) и ми беше неудобно.

3 серии по 3 повторения на 140кг,1 серия на 135кг и край..по програма - 10х3 на 135 2 дни след 8х4 на 130… :Д друг път.

BU

31.12.10
15:31

7x5x180 kg клек

Боли ме кръста по време на тренировка.Не повече ,отколкото главата ми пулсираше при първата “клек и мляко”,търпи се.
След тренировка болката отминава мигновено.Да не ви е страх като изпълнявате програмата,легнете,починете си,пък ако и на сутринта усещате дискомфорт - още един ден почивка.Или се откажете,де...

31.12.10
15:39

Кефиш яко, но дали ще се справиш с 2 програми на веднъж ? И колко време ще тренираш по смолов ?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1