29.12.10
12:47
Аз съм на 16г.Ръст 162, 71кг.
29.12.10
12:50
Отивам метна боба и щи кажа ... :D
Тренирал ли си до сега ? Ако да как ? Опиши по подробно .... Как се храниш такива работи :D
само гърдите ли искаш да оформиш ?
ами пресата и бицепсите :о :о :о ??
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 29.12.10 12:51.
Хубав сайт, хубави статии, всичко окей, но посетиш ли форума... Не мога да разбера като всички сте толкова голями разбирачи, защо се гаврите с хората, а не им помагате ? Нима никой от вас не е минал през този път да иска добре оформени плочки, голям бицепс и т.н. ? Примерно в тема “Как да ми пораснат ръцете?” Почва да се заформя дискусия, че краката били най-важни, ръцете се товарели и с другите мускулни групи. Добре, хубаво, разбрали сме го това всички вече, но щом един човек е пуснал тема и пита как да му пораснат ръцете, защо е нужно да му бъде натяквано, че не му трябва да ги тренира ако евентуално той не тренира крака ? Единствен Oranje в този форум никога не е казвал: Вижте ме, аз не тренирам ръце, а те са по-големи и по-добре оформени на 95% от хората във форума. Тренирайте крака, те са най-важни, ръцете са нищо, те се товарят и при гърба, гърдите, раменете, краката, прасеца, предмишницата, трапеца, корема, гъза и т.н. ;Х. Добре, да помислиме малко. Ако ръцете се товарят при гърба, гърдите, клека ако щеш - което не е вярно, просто при тренирането на крака се отделя повече от така важния хормон на растежа, защо не тренираме ръце? Така те ще засилят всички тези мускулни групи и (примерно) лежанката ни ще стане с пъти по-силна от преди. Айде стига бе хора, гадно е така. Ако нямате с какво да помогнете - не пишете, ако имате - помогнете колкото можете.
Айде сега малко по темата. Тренирай ги от всички страни, да се натоварват от всякъде, така резултата ще бъде в пъти по-добър. Не знам какъв е стажа ти, но спокойно може да вкараш 3-4 упражнения за гърди, които да ги натоварят максимално. Примерно лег/лег с дъмбели, полулег/полулег с дъмбели, флайс, кофички. Изпълнени по 3 серии ще натовариш отвсякъде гърдите. Гледай повече на базови, многоставни упражнения да наблягаш. И, да, кажи къде точно искаш да наблегнеш. Така написано и с дадената информация от теб - никой не може да ти помогне.