Тренировка за РЕЛЕФ

29.12.10
15:09

Значи на 15 години съм , 162 , 71 кг , Лява ръка :32 , дясна:35 , Гръдна обиколка  90 см.
Тренирал съм на фитнес зала. Имам подкожни мазнини. Целта ми е да изгоря останалите подкожни мазнини и да почна тренировки за релеф.

има диета за премахване на мазнините... тренировка няма освен Кардио което ти едвали си имал предвид под ‘’ Тренировка за РЕЛЕФ’‘

29.12.10
15:36

На 162/71 ако имаш 90см. гръдна значи имаш доста мазнини. Аз съм точно отбатното 171/62, а гръдната ми е 100-101см. По-добре гледай това зиме да се храниш добре, да тренираш добре и всичко ще си дойде на мястото.

29.12.10
23:45

Абе извинявам се че ползвам темата на момчето ама...
След коя минута на велоергометъра почват да се горят мускули?

30.12.10
10:45

Зависи, но попринцип от 20 до 40та минута се горят мазнини, след това почва разграждането на мускулите. Не съм сигурен дали е така де.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1