Каланетика и кардио?

27.12.10
18:46

Какво мислите за каланетика х2 седмично съчетано с 3 пъти седмично кардио?

28.12.10
00:27

Какво трябва да мислим за тях? Нищо не си писала: кой го прави, защо го прави, как и колко.
На мен ми звучи като програма за някой, който иска да се разтоварва от ежедневието, без сериозни цели, нито амбиции. С две думи: добре е.

ами значи аз го правя от известно време от една страна заради  болки в гърба от друга http://www.lowcarbfriends.com/bbs/exercise-board/446399-callanetics-before-after-photos.html заради това. Доста обещаващо е.. но мисълта ми е дали някой има опит най-вече..

29.12.10
15:12

Нещата винаги са били и са комплексни. Сбор от настройка/нагласа, храна, тренировки, мотивация, знание и т.н. Сам по себе си въпросът ти не е конкретен (не даваш никаква информация) и съответно няма да получиш конкретен отговор. Веднага мога да те “захапя”, уточнявайки ти, че от кардио до кардио има голяма разлика. Едно е да въртиш 30 мин велоергометър, друго е да правиш интервали на пътеката, трето е да тичаш навън или пък да подскачаш лежерно на степер, въобразявайки си, че правиш кардио. Всяко едно нещо може да се детайлизира и да се помисли над него. Чудеса няма (е, има де), но 90 % всичко е труд и себеотдаване.

Мнението беше редактирано от maria на 29.12.10 15:12.

29.12.10
15:32

Тези снимки, които си постнала, разликата не се е появила само с каланетика и кардио. Трябва и култура на хранене да имаш. Храната и тренировките изграждат хубавото тяло. Можеш да попрочетеш малко статии относно храната, метаболизма, кардио тренировките, да си помислиш какво точно искаш да постигнеш и тогава хората тук биха ти дали пълноценен съвет.
Аз лично много харесвам ето този сайт - http://lubomirivanov.com/ ; както и настоящия - bb-team.
Успех!

30.12.10
15:53

на мен лично каланетиката не ми допада(puke)за по -хубаво тяло нещо по сериозно...тае-бо итн.

ами то тае-бо-то  ми е кардиото...

02.01.11
03:36

Каланетиката за оформяне на тялото ли ще я ползваш?

ами да,но не само ..казват,че помага при болки в гърба..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1