Въпросното подсичане на гърдите?

01.01.11
23:31

Момчета дзвера се тука от около час и нещо над всякакви упражнения за гърди,като аз искам да ги “подсеча” ,както се казва
Кои упражнения са най-подходящи за тази цел? Стаж в залата 4месеца.(3пъти седмично ходя)
Ето докъде стигнах.

ГЪРДИ:
1.кофички
2.Повдигане на дъмбели от лег
3.Флайс с дъмбели от обратен наклон.
4. ???

само за 3-тото съм почти сигурен че му е там мястото,както и кофичките ако не се лъжа,вие сте оттук нататък...

О, любима тема - дълго време борих да ги подсека, както се казва. Ако нещо е проработило, то е било повдигане на дъмбели / щанга от обратен лег. За жалост в малко зали има условия за това упражнение, но ако може - започни с него в тренировката за гърди.

01.01.11
23:46

Благодаря включвам го,моята борба започва сега и мисля да е до....подсичане!
А ако заменя щангата с дъмбели техниката същата ли остава?

Мнението беше редактирано от deathworld на 01.01.11 23:54.

02.01.11
00:28

Почти винаги има разлика от това с щанга и от това с дъмбели... виж другите упражнения с какво ги изпълняваш ( щанга или дъмбели ) и с което по-малко с това прави наклона.. поне така знам от добри източници.. :)

02.01.11
04:41

казано от deathworld на 01.01.11, 23:31:

Момчета дзвера се тука от около час и нещо над всякакви упражнения за гърди,като аз искам да ги “подсеча” ,както се казва
Кои упражнения са най-подходящи за тази цел? Стаж в залата 4месеца.(3пъти седмично ходя)
Ето докъде стигнах.

ГЪРДИ:
1.кофички
2.Повдигане на дъмбели от лег
3.Флайс с дъмбели от обратен наклон.
4. ???

само за 3-тото съм почти сигурен че му е там мястото,както и кофичките ако не се лъжа,вие сте оттук нататък...

Aбе приятелче, простата математика говори че имаш 12 тренировки(в живота си), за каква мускулна маса(от която именно идва този визуален ефект), камо ли детайли във визията можем да говорим?!

02.01.11
09:48

48 са тренировките :)

02.01.11
10:46

Това е времето в което не съм спирал да тренирам,имах един период в който можех да правя само кофички и набирания,който също беше 1-2месеца,откъде поналях също маса в гърдите,макар и да го правех колкото да не губя много форма и също съм ходел на фитнес но примерно само 1-2пъти на седмица,колкото да потренирам другите мусулнти групи.

02.01.11
20:20

Кофи тип Жиронда спомаха за “подсичането” и при това оформя гръдните мускули така, както никое друго упражнение - поне в статията така пишеше :D но е много вероятно, ако съдим по тези, които го изплозват упражнението.

02.01.11
22:17

казано от Atom на 02.01.11, 09:48:

48 са тренировките :)

От тях макс 16- гърди :P
@ автора- потренирай още година-две и тогава мисли за тея детайли.

02.01.11
22:41

Упс, да, уместна забележка :)

Пак накацахте момчето със забележки. :D Не беше ли по-лесно да...както и да е. Димитър Михайлов ти даде правилния съвет. Определено това е упражнението за отсичане. Сложи го него (за предпочитане) или кофичките, но не забравяй да товариш и останалата част от гърдите. Да не вземе да направиш цици вместо гърди rofl ;)

03.01.11
20:22

казано от ProXxX на 03.01.11, 10:47:

Пак накацахте момчето със забележки. :D Не беше ли по-лесно да...както и да е. Димитър Михайлов ти даде правилния съвет. Определено това е упражнението за отсичане. Сложи го него (за предпочитане) или кофичките, но не забравяй да товариш и останалата част от гърдите. Да не вземе да направиш цици вместо гърди rofl ;)

Момчето май се надцаква само,а с тези съвети само му се помага да продължава да го прави.8-)Видно от постовете му явно няма необходимия стаж и маса.По-добре му обяснете как първо да натрупа,а после да отсича.Мисля, че така мненията ще са по-полезни за него.;)

Мнението беше редактирано от maximilian на 03.01.11 20:25.

04.01.11
13:27

Ключовият елемент е достатъчното мускулна маса в гърдите. Имал съм 2 периода в живота си когато съм бил сравнително по-чист и те също подкрепя казаното. Преди ок.6 години след едно качествено изчистване гърдите станаха плоски (дотогава не тренирах особено постоянно). Тази година също изчистих доста и ‘подсичането’, макар и все още замазнено се усещаше и започваше да става видимо. Уви зимата качих 3-4 килограма :) Та, с времето и постоянните тренировки, в съчетание с нисък процент подкожни мазнини, няма къде да бяга подсичането.
П.П.: акцент на долни гърди никога не съм правил, т.е. правил съм обратен лег, но е било за пробни периоди от 2-3 месеца, но при мен не са давали някакъв резултат, който да ме подтикне да ги продължа.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.01.11 13:30.

04.01.11
14:19

без маса няма подсичане
от там - наблягаш предимно на лежанка и гониш качмане на сила в това движение
после може да ги изпипаш с кофички примерно и кросоувър

казано от Overlord на 02.01.11, 20:20:

Кофи тип Жиронда спомаха за “подсичането” и при това оформя гръдните мускули така, както никое друго упражнение - поне в статията така пишеше :D но е много вероятно, ако съдим по тези, които го изплозват упражнението.

Мой другар подкрепя !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1