25.04.05
19:25
Пичове, значи тъпия ми въпрос е: що се спират 1во хапчетата а после инжекциите, когато се излиза от цикъла
(както многократно е писано тук!)?
Някой знае ли наистина причината?
Значи тези хорица:http://www.sportfarma.ru/s_kurs.htm са го написали по друг начин:
спират Метандиенона (Бионабола) още на 4тата седмица но продължават с инжекциите!
Има цели 3 програми с Бионабол и при трите той се спира първи след 4 седмици
Те не правят пирамиди, а даже и при напреднали също спират Бионабола след 4тата седмица!
http://www.sportfarma.ru/s_kurs_pro.htm
мии те го спират в 4-тата щото сигурно цикала не е за маса,а за релеф.А се спират след инжексионните щото повечео инжекционни деиствад кам 10 дена след това ...
25.04.05
20:33
[quote author=“vanwilder”]мии те го спират в 4-тата щото сигурно цикала не е за маса,а за релеф.А се спират след инжексионните щото повечео инжекционни деиствад кам 10 дена след това ...
цикъла не е за релеф а е за начинаещи.
сигурно това не е отговора. Представяш ли си някаква хилка, плокса като дъска дето е 189 и само 70 кг например да почне да се зоби само за “релеф”?
Първо инжекциите се спират, защото държат повече в организма от което следват и катаболните процеси. Хапчетата подържат нива на тестостерона сравнително високи на края и по-плавно става спирането!
по-здрави
Тия курсове са луди ве!
26.04.05
03:02
[quote author=“Emil_mlo”]Първо инжекциите се спират, защото държат повече в организма от което следват и катаболните процеси.
Смея да твърдя че това не е така.
Някой естери на тестостерона се усвояват само за ден, докато някой орални препарати им трябва 2-3 дена.
[quote author=“Emil_mlo”]
Хапчетата подържат нива на тестостерона сравнително високи на края и по-плавно става спирането!
Не всякога е така. Някой хормони не влиаят върху нивата на тестостерона.
Това не са причините.
И въпреки всичко тези руснаци, не спират първо инжекционната форма.
Абе момче ти вкарваш от вън тестостерон, как няма да ти повишава нивата. А ако имаш предвит да повиши секреция- забравяш, защото то секрецията е яко спряла и като взимаш още орално няма как да я повишиш. Да някой ДХТ стероиди седат по-малко и те стават за цикал, но в общият случаи се спират първо инжекциите! Тези руснаци сигорно гонят някви си цели или пък е направен цикала на сайта за да ти взима повече пари.
по-здрави
ПП ако ще напишеш някво сносно инфо ще се радвам да го прочета, защото иначе само празни приказки.
Абе сега ги погледнах циклите обстоино и каде видя, че спирали първо оралните ве. Виж, че правят накрая терапия за тестостерона, която ти е напълно достатъчна.
Курс #1 - в тоя курс виж колко продължава станозолола ве
хах ми kpo ти маи си змаеш отговорите а,за ко пускаш тема?Много знаеш ... вместо парво малку да прочетеш нещу от саита (кадето си пише защо и кога и как се спират) четеш руските саитове дето са пален смях,ас 1 хубав цикал не видях там!
26.04.05
11:19
Някой хормони не влиаят върху нивата на тестостерона.
Това е така :)
НО
Всички вкарани отвън тестостерони влияят на нивата на тестостерона :) А когато говорим за анаблни стероиди, те са преимуществено тестостерони :) Е не знам - ако мислиш за други хормони; но в общи линии освен ХР и ИНсулина, повечето други въздействия натискат и тестостерона.
Единственият подобен хормон е анавар, който при определините дози започва да влияе! Просто защото организма гони хормонален баланс.
по-здрави
26.04.05
13:31
освен да ми се карат модераторите, нищо няма да науча
[quote author=“Emil_mlo”]
Курс #1 - в тоя курс виж колко продължава станозолола ве
Да виждам го! но виждам и следното обяснение:
* Станозолол, препараты станозолола могут быть инъекционные (Винстрол амп., Илиум и т.д.) или таблетированные (Винстрол таб., Станабол и т.д.) в данном случае не важно, какую форму препарата использовать.
Следователно ако не е а таблетки, а в инжекционна форма то след спирането на бионабола се продъжвава на инжекции само
Както и да е.
А най-вече ми стана итересно дето някой нарича руския
сайт пълен смях!
май и участниците в тях да са пълни смешници?
http://www.sportfarma.ru/forum/viewforum.php?f=5&sid=724a6c3af62223f190bfd3891ca60f90
Нормално е да се продължи с винстрол на инжекции, защото седи малко в организма и не подтиска собственното производство на тестостерон много. Това обобщение, че трябва инжекциите на всяка цена да се продължат е много неправилно!!! Тия руснаци са луди :)) !
по-здрави
26.04.05
21:08
[quote author=“Emil_mlo”]Нормално е да се продължи с винстрол на инжекции,
значи е Нормално да се спрат първо хапчетата -бионабола и чак тогава инжекциите!
Мерси! Най накрая рзбрах, че няма смисъл да се спират хапчетата първи а после инжекционните форми!
Освен всичко друго, тези хорица, които са американци http://www.bodybuilding.com/fun/catsample.htm, също спират първо Хапчетата и продължават с инжекциите!
Е аз пак да попитам, След като и американцирте и смешните руснаци спират първо хапчета и продължават с инжекциите, защо тука се повтарят мнения че трябва да се спрат първо хапчетата?
Кое е вярното?
Няма смисъл да пиша повече, защото явно не четеш! Тези американски цикли са съобразени с терапия след спирането и т.н. Вземи ги виж пак и прочети малко повечко и ще ти стане ясно за какво иде реч. В общият случаи първо се спират инжекциите след това и плавно хапчетата и първо най-силно андрогенните и след това плавно по-слабите.
по-здрави
Хм,значи правил съм един такъв цикъл много отдавна и си спомням ,че се комбинираха ретаболил,омнадрен и бионабол като бионабола се почваше първи и се спираше някъде към петата седмица ,а на 4-тата се почваха инжекциите..Едно момче щангист ми го беше казало и трябва да ви кажа ,че ефекта си беше добър..Събираха се 8-10 инжекции за целия цикъл и горното ниво на пирамидата с бионабола беше 40 мг.
21.12.05
22:11
абе вие тука си говорите пълни глупости много ми е чудно кои ще ми опровергае че инжекзиона трябва да се спира преди оралния при положение че ефекта от него идва много-много-много по бавно от оралния+ това оралния стероид(на метанова основа не трябва да се взима повече от 6 семици)да не говорим че пирамидалното взимане е пълен боклук (1-2-3-4-4-3-2-1 някои ако ми каже смисъла от 3-2-1…. при положение че на организма вече 4 му е малко и изисквака още ... това пирамидално намаляне е неразумно).. относно това че инжекзионният стероид се спира след оралния е така защото взима ефект по бавно от оралния (след 2-3 седмици) и а това атлетие по цял свят си правят цъкълчета с инжекционен по 8-10-12 седмици и орален 4-5 семици(от началото на цикъла докато започне да деиства инжекционния....и + това не го правят 5мг-10мг-15мг-25мг-25мг-15-мг-10мг-5мг ами 20-25-25-25-25…. и ако някои ми докаже че първото с пирамидата е по оферта ще го почерпя)
22.12.05
13:52
[quote author=“tekyy”]абе вие тука .....
о от къде я изрови тая тема?
Когато я писах, форума беше пълен с мнения на разбирачи които твърдяха че трябвало да се спрат първо хапчетата, щото еди какво си.
Аз лично се обедих че това е “МИТ”.
Мисля че темата се е изчерпила!
22.12.05
16:38
хората са назад с материала просто само тъпчат на старото
Първо се спират по силно андрогенните стероиди и след това по слабо андрогенните и по силно анаболните,в някои случаи може да се спре на инжекционен стероид ако той е от типа на винстрол,примоболан,болденин,нандролон фенилпропионат,обикновено се спира с орални стероиди тай като при тях може да се контролира по стриктно приетата дневна доза и по тоза начин да се излезе плавно от цикала.