Защо трябва да се спират първо инжекциите и после хапчетата?

Темата е заключена.
KP

25.04.05
19:25

Пичове, значи тъпия ми въпрос е: що се спират 1во хапчетата а после инжекциите, когато се излиза от цикъла
(както многократно е писано тук!)?

Някой знае ли наистина причината?
Значи тези хорица:http://www.sportfarma.ru/s_kurs.htm са го написали по друг начин:
спират Метандиенона (Бионабола) още на 4тата седмица но продължават с инжекциите!
Има цели 3 програми с Бионабол и при трите той се спира първи след 4 седмици
Те не правят пирамиди, а даже и при напреднали също спират Бионабола след 4тата седмица!
http://www.sportfarma.ru/s_kurs_pro.htm

25.04.05
20:09

мии те го спират в 4-тата щото сигурно цикала не е за маса,а за релеф.А се спират след инжексионните щото повечео инжекционни деиствад кам 10 дена след това ...

KP

25.04.05
20:33

[quote author=“vanwilder”]мии те го спират в 4-тата щото сигурно цикала не е за маса,а за релеф.А се спират след инжексионните щото повечео инжекционни деиствад кам 10 дена след това ...

цикъла не е за релеф а е за начинаещи.
сигурно това не е отговора. Представяш ли си някаква хилка, плокса като дъска дето е 189 и само 70 кг например да почне да се зоби само за “релеф”?

25.04.05
23:25

Първо инжекциите се спират, защото държат повече в организма от което следват и катаболните процеси. Хапчетата подържат нива на тестостерона сравнително високи на края и по-плавно става спирането!
по-здрави
Тия курсове са луди ве!

KP

26.04.05
03:02

[quote author=“Emil_mlo”]Първо инжекциите се спират, защото държат повече в организма от което следват и катаболните процеси.

Смея да твърдя че това не е така.
Някой естери на тестостерона се усвояват само за ден, докато някой орални препарати им трябва 2-3 дена.
[quote author=“Emil_mlo”]
Хапчетата подържат нива на тестостерона сравнително високи на края и по-плавно става спирането!

Не всякога е така. Някой хормони не влиаят върху нивата на тестостерона.
Това не са причините.
И въпреки всичко тези руснаци, не спират първо инжекционната форма.

26.04.05
10:18

Абе момче ти вкарваш от вън тестостерон, как няма да ти повишава нивата. А ако имаш предвит да повиши секреция- забравяш, защото то секрецията е яко спряла и като взимаш още орално няма как да я повишиш. Да някой ДХТ стероиди седат по-малко и те стават за цикал, но в общият случаи се спират първо инжекциите! Тези руснаци сигорно гонят някви си цели или пък е направен цикала на сайта за да ти взима повече пари.
по-здрави
ПП ако ще напишеш някво сносно инфо ще се радвам да го прочета, защото иначе само празни приказки.

Абе сега ги погледнах циклите обстоино и каде видя, че спирали първо оралните ве. Виж, че правят накрая терапия за тестостерона, която ти е напълно достатъчна.
Курс #1 - в тоя курс виж колко продължава станозолола ве

26.04.05
10:25

хах ми kpo ти маи си змаеш отговорите а,за ко пускаш тема?Много знаеш ... вместо парво малку да прочетеш нещу от саита (кадето си пише защо и кога и как се спират) четеш руските саитове дето са пален смях,ас 1 хубав цикал не видях там!

Някой хормони не влиаят върху нивата на тестостерона.

Това е така :)
НО
Всички вкарани отвън тестостерони влияят на нивата на тестостерона :) А когато говорим за анаблни стероиди, те са преимуществено тестостерони :) Е не знам - ако мислиш за други хормони; но в общи линии освен ХР и ИНсулина, повечето други въздействия натискат и тестостерона.

26.04.05
11:26

Единственият подобен хормон е анавар, който при определините дози започва да влияе! Просто защото организма гони хормонален баланс.
по-здрави

KP

26.04.05
13:31

освен да ми се карат модераторите, нищо няма да науча
[quote author=“Emil_mlo”]
Курс #1 - в тоя курс виж колко продължава станозолола ве

Да виждам го! но виждам и следното обяснение:
* Станозолол, препараты станозолола могут быть инъекционные (Винстрол амп., Илиум и т.д.) или таблетированные (Винстрол таб., Станабол и т.д.) в данном случае не важно, какую форму препарата использовать.
Следователно ако не е а таблетки, а в инжекционна форма то след спирането на бионабола се продъжвава на инжекции само
Както и да е.
А най-вече ми стана итересно дето някой нарича руския
сайт пълен смях!
май и участниците в тях да са пълни смешници?
http://www.sportfarma.ru/forum/viewforum.php?f=5&sid=724a6c3af62223f190bfd3891ca60f90

26.04.05
16:38

Нормално е да се продължи с винстрол на инжекции, защото седи малко в организма и не подтиска собственното производство на тестостерон много. Това обобщение, че трябва инжекциите на всяка цена да се продължат е много неправилно!!! Тия руснаци са луди :)) !
по-здрави

KP

26.04.05
21:08

[quote author=“Emil_mlo”]Нормално е да се продължи с винстрол на инжекции,

значи  е Нормално да се спрат първо хапчетата -бионабола и чак тогава инжекциите!
Мерси! Най накрая рзбрах, че няма смисъл да се спират хапчетата първи а после инжекционните форми!

Освен всичко друго, тези хорица, които са американци http://www.bodybuilding.com/fun/catsample.htm, също спират първо Хапчетата и продължават с инжекциите!
Е аз пак да попитам, След като и американцирте и смешните руснаци спират първо хапчета и продължават с инжекциите, защо тука се повтарят мнения че трябва да се спрат първо хапчетата?
Кое е вярното?

26.04.05
23:00

Няма смисъл да пиша повече, защото явно не четеш! Тези американски цикли са съобразени с терапия след спирането и т.н. Вземи ги виж пак и прочети малко повечко и ще ти стане ясно за какво иде реч. В общият случаи първо се спират инжекциите след това и плавно хапчетата и първо най-силно андрогенните и след това плавно по-слабите.
по-здрави

21.12.05
04:13

Хм,значи правил съм един такъв цикъл много отдавна и си спомням ,че се комбинираха ретаболил,омнадрен и бионабол като бионабола се почваше първи и  се спираше някъде към петата седмица ,а на 4-тата се почваха    инжекциите..Едно момче щангист ми го беше казало и трябва да ви кажа ,че ефекта си беше добър..Събираха се 8-10 инжекции за целия цикъл и горното ниво на пирамидата с бионабола беше 40 мг.

TE

21.12.05
22:11

абе вие тука си говорите пълни глупости много ми е чудно кои ще ми опровергае че инжекзиона трябва да се спира преди оралния при положение че ефекта от него идва много-много-много по бавно от оралния+ това оралния стероид(на метанова основа не трябва да се взима повече от 6 семици)да не говорим че пирамидалното взимане е пълен боклук (1-2-3-4-4-3-2-1 някои ако ми каже смисъла от 3-2-1…. при положение че на организма вече 4 му е малко и изисквака още ... това пирамидално намаляне е неразумно).. относно това че инжекзионният стероид се спира след оралния е така защото взима ефект по бавно от оралния (след 2-3 седмици) и а това атлетие по цял свят си правят цъкълчета с инжекционен по 8-10-12 седмици и орален 4-5 семици(от началото на цикъла докато започне да деиства инжекционния....и + това не го правят 5мг-10мг-15мг-25мг-25мг-15-мг-10мг-5мг ами 20-25-25-25-25…. и ако някои ми докаже че първото с пирамидата е по оферта ще го почерпя)

KP

22.12.05
13:52

[quote author=“tekyy”]абе вие тука .....

о от къде я изрови тая тема?
Когато я писах, форума беше пълен с мнения на разбирачи които твърдяха че трябвало да се спрат първо хапчетата, щото еди какво си.
Аз лично се обедих че това е “МИТ”.
Мисля че темата се е изчерпила!

TE

22.12.05
16:38

хората са назад с материала просто само тъпчат на старото

25.12.05
18:19

Първо се спират по силно андрогенните стероиди и след това по слабо андрогенните и по силно анаболните,в някои случаи може да се спре на инжекционен стероид ако той е от типа на винстрол,примоболан,болденин,нандролон фенилпропионат,обикновено се спира с орални стероиди тай като при тях може да се контролира по стриктно приетата дневна доза и по тоза начин да се излезе плавно от цикала.

26.12.05
00:51

Изчерпала се е наистина

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1