Отпусната кожа ?

02.01.11
16:17

Тъй като повече жени имате проблем с това най-вече след раждане , и използвате такива медикаменти мисля че бихте ми помогнали и по моя въпрос , а тои е :
След проблема с отслабването идва проблемът с увисналата кожа. За момента бихте ли ми препоръчали някакви медикаменти до 25-30 лева максимум който биха ми помогнали за стягането и. Проблемните ми зони са коремът и долната част на гърдите.Ако може да кажете някой който в момента е на изгодна цена ( може пък и на промоция ) който би ми помогнал бих бил благодарен . Ааа.. и забравих... да е лесно достъпен ( да може да го намеря не да ме пратисе да търся киро на кирия.. )
П.П : Момче съм... не момиче да не ме объркате :D Но просто мисля че повечето с проблеми с кожата биха могли да ми помогнат в тази графа :)

03.01.11
14:02

нямам представа какъв е твоя случай, но като цяло първо трябва да си сигурен, че подкожните мазнини са наистина на ниски нива. Ако не са - изгори още малко и виж какво ще се случи с кожата. Тя както се разпъва - така и се свива...

03.01.11
16:34

Ми тя доста се посви за тези 2 години , но имам някаде кам още 5-6 санта... а на височина не отлепям ***... и с мускулната маса сам в застой... а за подкожна мазнина.. хм не сам я гледал точно там по вашите изчисления но бих казал , че е просто кожа... отдоло няма под нея мазнина ( когато сам в изчистващ период :D ) .... :(

04.01.11
09:42

За стягане на тялото – масажните масла на „Икаров“ (намират се почти във всяка аптека), много добре стягат кожата само от 2-3 употреби. Истината е, че само с мазане не става, иска се много масаж всеки ден: душ и ексфолиране, масаж (мин 15 минути) и тялото ти ще ти се отблагодари.

04.01.11
19:44

казано от Мария Никифорова на 04.01.11, 09:42:

За стягане на тялото – масажните масла на „Икаров“ (намират се почти във всяка аптека), много добре стягат кожата само от 2-3 употреби. Истината е, че само с мазане не става, иска се много масаж всеки ден: душ и ексфолиране, масаж (мин 15 минути) и тялото ти ще ти се отблагодари.

За масаж по 15 мин. на ден проблем няма.. но от 2-3 употреби ЛОЛ.. може незнам.. а не каза каква цена е продукта и за колко време стига ?

04.01.11
21:24

2-3 лева е едно шише, за колко време стига не мога да кажа.

04.01.11
21:52

А ти ползвал ли си го ? Много се съмнявам на такава цена чак тей да деиства но ще видим... ако кажете , че се отразява доста дорбе ще си го купя и тествам :)

05.01.11
07:08

аз не съм го използвал.

05.01.11
09:24

Е де  :) , попита за крем и ти препоръчах евтин такъв, който би свършил работа. Естествено, че само с крем (масло) няма да стане, с масаж също, зависи и от гена ти, от начина на хранене, тренировките, възраст дори... Опитай се да съчетаеш всичко това и тогава ще има файда, но при всички случаи няма да стане от раз, знаеш го.

Мнението беше редактирано от maria на 05.01.11 09:25.

05.01.11
17:16

Е добре , мисля до понеделник да го закупя и от понеделник да го приложа в употреба.. а за начина му имали нещо специфично преди да го мажа или си го пише на него как се използва точно ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1