Рамо

05.01.11
22:28

Имам няколко въпроса .Защо рамото ми изостава от другите групи предимо средно не мога да стана широк в раменете , къде е проблема .
Права си Арнолд пресата , вертолет , и вдигане на дъмбел-и в страни от доста време наблюдавам нямам развитие в рамената :(

05.01.11
22:39

Не си дал никаква информация за себе си .....

05.01.11
23:20

182см ,81кг на 16 години съм тренирам от 1 година от която 3 месеца лятото само кофички и набирания правех :)

05.01.11
23:27

Не на всеки му е заложено да е широк във раменете. Погледни си техниката на упражненията. Не е лошо да разнобразяваш малко със упражненията, че сигорно си във застой. Как си със храната ?

05.01.11
23:32

Вертолета е доста лошо упражнения за лактите и раменните стави. Опитай да разнообразиш тренировките за рамо. Опитай ренегадско, опитай разтваряниа на скрипци за задно рамо, опитай обратен пек-дек за задно рамо, опитай вдигания на ръцете напред, опитай раменни преси от изправено състояние.

за да имаш големи рамена трябва да имаш маса там
1.трябва да качиш общо тегло
2. прави упражнения които ти позволяват да изполваш по-голяма тежест  ( Арнолад пресите съвсем не са такива )
+ раменни преси с щанга
+ разтваряне
+ вертолет
+ обратен пек-дек ( лично го правя с една ръка и задното ми рамо е къртач )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1